Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(dakutis @ 2009 05 23, 20:39)
Aišku, kad negali, nes vedėja neleidžia schmoll.gif Gimdymo skyriuje mamos turi išmokti maitinti, o ne mišinuką girdyti. Todėl personalo darbas yra suteikti žinių mamoms, o ne mišinuką duoti. O akušerės duoda todėl, kad jos tingi naktimis lakstyti pas mamas biggrin.gif Joms daug lengviau paduoti mišinuką, kad vaikas miegotų, o kad vaikas vėliau gali  nebeimti krūtinės, joms nesvarbu. Tad mamos, neskubėkit klausyti, jog neturi pienuko, ir duokit mišinuką. Labai teisingai sako toji sesutė, ar akušerė, kuri liepia krūtinę duoti, nes tik taip pienas gaminasi. Mano vaikelis irgi labai labai verkė, atėjo akušerė, sako atnešiu mišinuko, kankintis nereiks blink.gif sakau ačiū, išsiversim. Nes nėštumo metu daug apie tai skaičiau. Ir kuo puikiausiai išsivertėm. Mamos labai nusigąsta, ir tuoj imasi mišinio, o taip ir užkerta kelią maitinimui krūtimi. Ir apskritai aš manau, kad jei moteris domisi, tai jokia akušerė neįkalbės mišinukui, ir jei neįdomu, tai jokia sesutė neįkals į galvą, jog ji pienuko turi, ji norės maitinti mišinuku ir tiek unsure.gif

l.teisingai pasakyta drinks_cheers.gif mamos priespienis yra maistingas ir jo uztenka, kad ir keliu lasu. Be to kudikis gimsta su "atsargom" 3 dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
opas mane ir to priespienio buvo mazai, mat gime didelis apzora smile.gif tai mes patys prasem misinuko, nes ir akuseres mane melze ir as pati melziausi, bet labai mazai buvo, o mazasis tik reke..as neturiu nieko pries misinukams namuose tai pat duodavau ant nakties APTAMIL ir dar savo dadurdavau. o gimdziau ir lankiaus tai pat pas Danieliu davem po visko 200jam ir 100 akuserei, o seselem saldainiu ir brendzio, viskas patiko 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snapsiux @ 2009 05 24, 13:24)
opas mane ir to priespienio buvo mazai, mat gime didelis apzora smile.gif  tai mes patys prasem misinuko, nes ir akuseres mane melze ir as pati melziausi, bet labai mazai buvo, o mazasis tik reke..

Mane irgi "melžė", bet tai nereiškia, kad pienuko nėra schmoll.gif Gamta tobulai yra sukūrusi, kad mama pieno turi tiek, kiek kūdikiui reikia, tad neįsižeiskit, bet tai yra neteisinga teorija, dėl primaitinimo. Niekada jokia akušerė, mama ar pientraukis neištrauks tiek pienuko, kiek ištraukia kūdikis. O verkia jie dėl daugelio priežaščių, ne vien dėl pienuko. Kaip teko klausytis gyd Šemeto paskaitos, jog netgi pediatrai yra labai neteisūs, kai mamoms liepia duoti mišinuko, nes vaikas per mažai priaugo svorio. blink.gif tai irgi yra nesąmonė. Kiekvienas vaikas priauga individualiai, ir nereikia vaikų matuoti pagal lenteles. Žodžiu reikia daugiau domėtis, nes ir dabartiniai gyd nelabai domisi naujomis teorijomis, jie dirba paga išmoktas senas žinias unsure.gif
Aš taip pat gimdžiau prie Danieliaus, davėm 200, o akušerei - 100. Personalui visam pirkom torto, brendžio ir t.t. O viskas labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakutis: 24 gegužės 2009 - 17:44
QUOTE(Sigita-Dani @ 2009 05 23, 11:24)
bent jau kaip as buvau pagimdziusi, man ant nakties dave vaikui misinuko, kad vaikui sociau butu, nes juk motinom dar tikras pienas nesigamina, o tik priespienis. Bet misinukas duodamas vaikui tik is taureles, viena sesute vaikui dave is buteliuko, tai ir prase tik niekam nesakyti tongue.gif

tai aišku kad negali duoti,tai kaip tas pienas gaminsis jei mišinuko duoda,seseliu didžiausia klaida kad tuoj kiša mišinuko.o priešpienis tai pat ira maistingas vaikeliui.Aš nebuvau susidurusi kad siulitu mišinuko, kaip mano lelius ramus išbuvo ligoninei tai gal ir nesiulė g.gif
Papildyta:
QUOTE(dakutis @ 2009 05 24, 18:42)
Mane irgi "melžė", bet tai nereiškia, kad pienuko nėra schmoll.gif Gamta tobulai yra sukūrusi, kad mama pieno turi tiek, kiek kūdikiui reikia, tad neįsižeiskit, bet tai yra neteisinga teorija, dėl primaitinimo. Niekada jokia akušerė, mama ar pientraukis neištrauks tiek pienuko, kiek ištraukia kūdikis. O verkia jie dėl daugelio priežaščių, ne vien dėl pienuko. Kaip teko klausytis gyd Šemeto paskaitos, jog netgi pediatrai yra labai neteisūs, kai mamoms liepia duoti mišinuko, nes vaikas per mažai priaugo svorio. blink.gif tai irgi yra nesąmonė. Kiekvienas vaikas priauga individualiai, ir nereikia vaikų matuoti pagal lenteles. Žodžiu reikia daugiau domėtis, nes ir dabartiniai gyd nelabai domisi naujomis teorijomis, jie dirba paga išmoktas senas žinias unsure.gif
Aš taip pat gimdžiau prie Danieliaus, davėm 200, o akušerei - 100. Personalui visam pirkom torto, brendžio ir t.t. O viskas labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 05 23, 18:39)
Labai teisingai sako toji sesutė, ar akušerė, kuri liepia krūtinę duoti, nes tik taip pienas gaminasi. esutė neįkals į galvą, jog ji pienuko turi, ji norės maitinti mišinuku ir tiek unsure.gif

Niekas nesako, kad ji neteisi, bet žodžius parinkt tikrai galėtų schmoll.gif
Atsakyti
nusprendžiau gimdyti radvilišky 4u.gif gimdyklos ir palatos tai thumbup.gif buvau nulekus pažiūrėt, tai su mielu noru viską aprodė smile.gif gal kas liepos vidury gimdysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kandaliza @ 2009 06 01, 21:17)
nusprendžiau gimdyti radvilišky 4u.gif gimdyklos ir palatos tai thumbup.gif buvau nulekus pažiūrėt, tai su mielu noru viską aprodė smile.gif gal kas liepos vidury gimdysit? ax.gif

na man ne liepa, bet visgi idomu.
Taip paprastai nuejai ir pasakei, kad nori cia gimdyti ? smile.gif ar personalas taip darbo neturi?
Atsakyti
palatos ir gimdyklos tikrai thumbup.gif na tokios kaip vilniuj/kaune mokamos po min 200 ltl mirksiukas.gif net dusai ir wc kiekv.palatoj, bei "raskladuske" teciui rolleyes.gif bigsmile.gif
ir personalas pasirode draugiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 05 23, 19:39)
Aišku, kad negali, nes vedėja neleidžia schmoll.gif Gimdymo skyriuje mamos turi išmokti maitinti, o ne mišinuką girdyti. Todėl personalo darbas yra suteikti žinių mamoms, o ne mišinuką duoti. O akušerės duoda todėl, kad jos tingi naktimis lakstyti pas mamas biggrin.gif Joms daug lengviau paduoti mišinuką, kad vaikas miegotų, o kad vaikas vėliau gali  nebeimti krūtinės, joms nesvarbu. Tad mamos, neskubėkit klausyti, jog neturi pienuko, ir duokit mišinuką. Labai teisingai sako toji sesutė, ar akušerė, kuri liepia krūtinę duoti, nes tik taip pienas gaminasi. Mano vaikelis irgi labai labai verkė, atėjo akušerė, sako atnešiu mišinuko, kankintis nereiks blink.gif sakau ačiū, išsiversim. Nes nėštumo metu daug apie tai skaičiau. Ir kuo puikiausiai išsivertėm. Mamos labai nusigąsta, ir tuoj imasi mišinio, o taip ir užkerta kelią maitinimui krūtimi. Ir apskritai aš manau, kad jei moteris domisi, tai jokia akušerė neįkalbės mišinukui, ir jei neįdomu, tai jokia sesutė neįkals į galvą, jog ji pienuko turi, ji norės maitinti mišinuku ir tiek unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .Visu 100% sutinku
Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2009 06 01, 21:36)
net dusai ir wc kiekv.palatoj, bei "raskladuske" teciui  rolleyes.gif  bigsmile.gif
ir personalas pasirode draugiskas  thumbup.gif

Nesutinku,nes as gulejau palatoj,kur nebuvo nei duso nei tuoleto verysad.gif Ir raskladuskes nebuvo.O gimdziau neperseniausiai 2009.01.01 mirksiukas.gif Danielius vis atsiprasinejo,kad nera vietos perkelt i liuksine palata biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 06 01, 21:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Visu 100% sutinku
Papildyta:

Nesutinku,nes as gulejau palatoj,kur nebuvo nei duso nei tuoleto verysad.gif Ir raskladuskes nebuvo.O gimdziau neperseniausiai 2009.01.01 mirksiukas.gif Danielius vis atsiprasinejo,kad nera vietos perkelt i liuksine palata biggrin.gif .

nesuprantu ir dar tokiu palatu ira,kiek žinau ten viskas thumbup.gif Aš kaip pagimdžiau mane paliko iki ryto gimdykloj daugiau gimdyviu nebuvo,atnešė vyriui raskladuške ir pagalve labai viskas čiki buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vygita: 02 birželio 2009 - 06:39
QUOTE(vygita @ 2009 06 02, 08:32)
nesuprantu ir dar tokiu palatu ira,kiek žinau ten viskas  thumbup.gif Aš kaip pagimdžiau mane paliko iki ryto gimdykloj daugiau gimdyviu nebuvo,atnešė vyriui raskladuške ir pagalve labai viskas čiki buvo smile.gif

hmm na gal ir yra kokia viena palata be duso ir wc, taciau abejoju ar daznai skyrius visiskai pilnas, kad negautum geresnes palatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 06 02, 11:11)
hmm na gal ir yra kokia viena palata be duso ir wc, taciau abejoju ar daznai skyrius visiskai pilnas, kad negautum geresnes palatos  4u.gif

yra palatų 2-viečių be dušų;
manau, kad į palatas su patogumais dažniausiai kelia gimdyves, o skyriuje juk būna ir kt. ligonių

gimdžiau Radvilišky ir atsiliepimai mano apie ten sutiktus dirbančius žmones( ir visa kita)patys šilčiausi ir geriausi wub.gif wub.gif
gimdėm su akušere Jadvyga ir gydyt Danielium, net nzn ką ir bepridurt- duok Dieve jiems sveikatos.

Atsakyti