Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(simpa_rasyte @ 2009 10 29, 21:07)
sveikos mamos smile.gif
aš vakar buvau akušerijos skyriuje nei tariausi nieko tiesiog užsukau ir gydytoja A.Eigminienė išsamiai papaskaojo apie gimdyma šioje ligoninėje, taisykles, arodė palatas gimdyklas labai žmoniškai be jokių gazdinimų. Aš pati Šiaulietė tai čia tikrai niekas nevedžiotų ir negaištų laiko. Po tokio malonaus priėmimo gimdyt važiuosiu tik i Radviliškį mums liko dar 4 savaitės augti smile.gif
Visoms sėkmės nestuke.gif

tai gal ir rode,kad jus is siauliu smile.gif siaip manau,nedaug kas eina siaip apsiziureti
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 30, 12:09)
tai gal ir rode,kad jus is siauliu smile.gif siaip manau,nedaug kas eina siaip apsiziureti

o aš manau, kad eina;
mes visa šeima apie pusantro mėn iki gimdymo buvom nuvažiavę pasikalbėti/apžūrėti; labai maloniai aprodė viską, pasakė kad drąsiai galim gimdyt či, pasakė ką atsivežti;

sutapimas- ta akušerė kuri aprodė viską buvo ir per gimdymą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 30, 10:09)

Ne tik aprodo visoms,bet ir paskaitėles skaito thumbup.gif Kas antrą trečiadienį vyksta, tik reikia nepatingėt pažiūrėti grafiko. Iškabinta ir poliklinikoj ir ligoninėj.
Niekas neskirsto,kas ar iš kur. Pirmoji paskaita apie ankstyvąjį nėštumą, o kitą apie gimdymą. Į paskaitą prieš gimdymą apie gimdymą biggrin.gif rekomenduoju visoms
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2009 10 30, 16:43)
Į paskaitą prieš gimdymą apie gimdymą  biggrin.gif  rekomenduoju visoms

dalyvavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2009 10 30, 15:43)
Ne tik aprodo visoms,bet ir paskaitėles skaito  thumbup.gif  Kas antrą trečiadienį vyksta, tik reikia nepatingėt pažiūrėti grafiko. Iškabinta ir poliklinikoj ir ligoninėj.
Niekas neskirsto,kas ar iš kur.  Pirmoji paskaita apie ankstyvąjį nėštumą, o kitą apie gimdymą. Į paskaitą prieš gimdymą apie gimdymą  biggrin.gif  rekomenduoju visoms

zinau,zadejau eiti ,bet taip ir nenuejau cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 30, 17:37)
zinau,zadejau eiti ,bet taip ir nenuejau  cool.gif  4u.gif

Aš ten 2 saviškius pagimdžiau (ir nemokėjau jokiam daktarui)... tai:
Gimdyme būtinai turi dalyvauti kas iš artimųjų, tada personalas elgiasi kultūringai.
Paskaitėlės yra geras dalykas.
Susižinokite, kas reikalingiausia po gimdymo, nes tai ateina ne visad tuo laiku.
Dar daktarai labai mėgsta leisti be laiko skatinančius, iš savo patirties galiu pasakyti, jog reikia labai pasvarstyti dėl to, nes vidury gimdymo, kai jis išprievrtaujamas, baigiasi sąrėmiai ir būna problemų- kalbėjom apie tai ne su viena drauge.
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2009 10 30, 18:14)
Aš ten 2 saviškius pagimdžiau (ir nemokėjau jokiam daktarui)... tai:
Gimdyme būtinai turi dalyvauti kas iš artimųjų, tada personalas elgiasi kultūringai.
Paskaitėlės yra geras dalykas.
Susižinokite, kas reikalingiausia po gimdymo, nes tai ateina ne visad tuo laiku.
Dar daktarai labai mėgsta leisti be laiko skatinančius, iš savo patirties galiu pasakyti, jog reikia labai pasvarstyti dėl to, nes vidury gimdymo, kai jis išprievrtaujamas, baigiasi sąrėmiai ir būna problemų- kalbėjom apie tai ne su viena drauge.

mane nuo pat pradziu skatino,tai skausmas buvo baisus, o koridoriuj puse gimines stovejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 10 30, 15:44)

as nebespejau, anksciau laiko pagimdziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2009 10 30, 15:43)
Ne tik aprodo visoms,bet ir paskaitėles skaito  thumbup.gif  Kas antrą trečiadienį vyksta, tik reikia nepatingėt pažiūrėti grafiko. Iškabinta ir poliklinikoj ir ligoninėj.
Niekas neskirsto,kas ar iš kur.  Pirmoji paskaita apie ankstyvąjį nėštumą, o kitą apie gimdymą. Į paskaitą prieš gimdymą apie gimdymą  biggrin.gif 

Mes Šiauliečiai bet savo mieste gimdyti niekada nenorėjau, man Eigminienė optimaliausias varinatas nuo pat paauglystės mirksiukas.gif
Aprodo ir papasakoja Radviliškyje visiems norintiem ir viską kas domina, neesu mačiusi ar girdėjusi kad kam nepaaiškintų to, ko klausia..Paskaitos tos fainos, personalas fainas, sąlygos labai geros, apie patologijas aš net galvoti negalvojau, jei lemta tai jokie Kaunai-Vilniai neišgelbės schmoll.gif Pats didžiausias pliusas - ne vonia (nors neneigsiu kad man ji tikrai padėjo) ir ne palatos su gimdykla, o poziūris į gimdyvę wub.gif viską darė taip kaip norėjau, taikėsi prie manęs ir mano gimdymo , o ne aiškino kaip,kada ir ką daryt kad patogiau būtų personalui. Audronė taip pasakė - aišku aš galiu paimt, prapjaut, ištraukt leliuką, užsiūsti, 30 min ir einu namo, bet tai tavo vaikutis, tavo gyvenimas, tavo gimdymas, jokie daktarai neturi teisės į tai kištis be tavo noro. Tai ir gimdėmę kartu visą naktį mirksiukas.gif Be abejonės gimdysiu ten jei suplanuosim broliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ˜“ª¤Julija¤ª“˜: 06 gruodžio 2009 - 02:06
Na ką gi, dėkoju už nuomones, teks rinktis tada Danielių arba Eigminienę, jei jau taip išgyrėt smile.gif 4u.gif Nors iš tiesų, pas mus daugiau ir nelabai yra iš ko rinktis .. unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 20:43)
Na ką gi, dėkoju už nuomones, teks rinktis tada Danielių arba Eigminienę, jei jau taip išgyrėt  smile.gif  4u.gif 

Manau nenusivilsi ir viskas bus puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lankausi pas gyd. Danielių biggrin.gif
Teko gulėti ligoninėj ir ką galiu pasakyti, o gi tai, kad palata gera buvo (turėjau vienvietę thumbup.gif ), personalas taip pat nuostabus ką ir bepridurti biggrin.gif
Dabar laukiu nesulaukiu birželio mėn. kai jau būsim tryse ax.gif tiksliau keturiese, cuciką nepriskaičiavau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėkmės visoms nestuke.gif ir sveikatos visiems leliukams 4u.gif
Atsakyti