Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

QUOTE(Google @ 2010 07 31, 14:49)
thumbup.gif  thumbup.gif Po tokių komentarų tikrai norisi gimdyti Radviliškyje, o nesitrenkti iki Šiaulių....  drinks_cheers.gif

Aš kaip tik iš Šiaulių važiavau į Radviliškį gimdyti wink.gif
Atsakyti
O ale kaip ten su tais kursais? Gal kuri turi info kada artimiausi? ax.gif
Atsakyti
Pamokeles buna surasytos skelbimu lentoj, ginek akuser skyriui, prie vedejos A.E. kabineto.
Atsakyti
Siandien kaip tik buvau, nemaciau jokiu pamokeliu, tik ivairus kainorasciai ir siaip informacija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 08 11, 20:33)
Siandien kaip tik buvau, nemaciau jokiu pamokeliu, tik ivairus kainorasciai ir siaip informacija  rolleyes.gif

budavo poliklinikoj ginekologijos skyriuj skelbimukai. gal neberengia tokiu, pabandykit ten uzeiti
Atsakyti
dalyvavau prieš pat gimdymą paskaitoj,kaip tyčia buvo apie gimdymą,- labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 08 14, 22:01)
budavo poliklinikoj ginekologijos skyriuj skelbimukai. gal neberengia tokiu, pabandykit ten uzeiti

Reikes jauciu pacios gines paklasut g.gif o tos pamokeles nemokamos ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 08 16, 13:24)
Reikes jauciu pacios gines paklasut g.gif  o tos pamokeles nemokamos ar kaip? unsure.gif

nemokamos
Atsakyti
Ko gero todel ir retai buna, nes nemokamos. O dar ir Rdv nedidelis miestukas, turbut nera didelios paklausos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 08 17, 17:04)
Ko gero todel ir retai buna, nes nemokamos. O dar ir Rdv nedidelis miestukas, turbut nera didelios paklausos  g.gif

pries metus tai buvo tikrai,kiekviena menesi atrodo, bet as nejau
Atsakyti
As tai patenkinta Radviliskio gimdymo skyriumi super kolektyvas ir gydytojai labai saunus, o ir aplinka, na super tikrai smile.gif
Atsakyti
Kadangi cia renkasi daug maz pagimdziusios, tai pasakykit man, neismanelei, nubegus vandenims kur eiti? I poliklinika pas savo gine, ar i ligonines priimamaji, ar i ligonine 3a akuserijos skyriu tiesiai? biggrin.gif
Atsakyti