Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

[quote=Liepa*,2006 03 13, 11:54]
Sveika,ar tik nepersistengei kas mėnesį po 50Lt?? g.gif Sakyčiau daugoka,net Vilniuj privačiai ne pas visus gyd,pastoviai besilankančioms nestuke.gif po 20-30Lt.
Na jei galimybės leidžia,kodėl ne 4u.gif
Aukite didučiai bigsmile.gif
Gal ir persistengiau ax.gif , dabar patikėkit, tiek neduočiau biggrin.gif . Bet norėjau biuletenio todėl daviau , jaučiausi gerai, tik į darbą nenorėjau mirksiukas.gif , Be to su kiek pažįstamų kalbėjau, visos tiek duodavo g.gif
Vikcycei - gero gimdymo ir sveiko vaikiuko 4u.gif
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
niu Radvilsikio mamytes,kaip sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikcyte @ 2006 03 17, 19:09)
niu Radvilsikio mamytes,kaip sekasi? bigsmile.gif

Kaip sekasi Vikcytei?
Atsakyti
Gyvenu Vilniuje, bet pasimaišė protas ir gimdyt lėkiau į Radviliškį. Aplinkiniai į mane žiūrėjo kreivai, nesitikėjo, kad ryšiuosi lėkti 200km su sarėmiais. Ir labai džaiugiuosi, kad galėjau pagimdyt provincijoje. Mokėjau apie 300lt ( cezaris, epidūras, dar seselės bei vaikų gyd). Na gal ir 400lt su viskuo gavosi, tiksliai nežinau, nes vyras iš laimės į kairę ir į dešinę švaistėsi (Vilniuje man būtų atsėję virš 1000). Super ligoninė ir gydytojai, jei dar lauksiuosi - būtinai į Radviliškį lėksiu.
Cezarį darė Eigminienė, o prižiūrėjo Digrienė. Jokių negatyvių dalykų nepatyriau. Labai patiko seselės, švelnios, dėmesingos.
Kai grįžau namo, nieks netikėjo mano pasakojimu, galvojo, kad aš kokioj Baltijos - Amerikos klinikoj gimdžiau.
Sėkmės gimdančiom Radviliškyje
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas zino Vikcyte jau turi ka nors bigsmile.gif
Atsakyti
labutukes 4u.gif as jau pagimdziau,balandzio 2.Gimdymas velavo pusantros savaites,buvo ziauru blink.gif bet tikiuosi kuo greiciau viska pamirsti wub.gif
Atsakyti
Sveikiname 4u.gif O kas gimė - berniukas ar mergytė?
Atsakyti
gime berniukas Lukutis vardu biggrin.gif virkstele buvo apsivyniojus aplink kakla bet nepriduses,viskas normaliai.Tik gimdymas buvo labai sunkus.. doh.gif visai kitko tikejaus
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Labutis, gyvenu radviliskyje, o pradejau lankytis nuo pradziu pas siauliu gydytojus, bet dabar negaliu apsispresti kur gimdyti g.gif . Ka galit patarti?
Atsakyti
Labutis Sigita-Dani,

jeigu perskaitei visą temą, manau atkreipei dėmesį, kad visos teigiamai atsiliepia apie personalą bei pačias gimdyklas.
Be to į Radviliškį važiuoja gimdyt nemažai šiauliečių mirksiukas.gif , aš jau nekalbu apie mažesnių miestų nestuke.gif (Joniškis, Pakruojis).

p.s. ir kviečiame prisijungti prie Radviliškio skyrelio mamų 4u.gif
Atsakyti
O kuriame puslapyje renkasi radviliskio mamos? rolleyes.gif
Atsakyti