Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis: kas gimdėt, ką žinot?

Prašome užsukti ČIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 10 gegužės 2006 - 08:03
Labutis, gal kas ka detaliau galetumete papasakoti apie palatas po gimdymo?
Atsakyti
Sveika Sigita Dani,

kaip tau sekasi? Kurioje mokykloje mokaisi?
ar nusprendei gimdyti Šiauliuose?

Radviliškio ligoninėje palatos taip yra yra renovuotos, taigi thumbup.gif . Aš gyvenau viena bigsmile.gif . Čia pat yra Wc ir dušas. Bet yra palatų, be dušo ir WC (reikia eiti kitur), truputėlį be ryšio.
Viena ausim girdėjau apie šeimyninę palatą, bet aš jos nemačiau, tai gi negaliu pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tau sekasi? Kurioje mokykloje mokaisi?
ar nusprendei gimdyti Šiauliuose?

Labutis, sekasi gerai biggrin.gif , mokausi vaižgante. Nusprendžiau gimdyti Radviliškyje. Kita savaite eisiu tartis.
Atsakyti
sveikutukes bigsmile.gif as gimdziau radv ir galiu pasakyti kad palatos nerealios cia,dusas,vaikiuko lovyte,spinta...zodziu-geriau nei siauliuose 100%!!!o seimynine palata tai niekuo beveik nesiskiria,yra tik atskira lova vyrui biggrin.gif
Atsakyti
seimynineje palatoje yra dar ir saldytuvas.
Atsakyti
CHEBRITE O AŠ LAUKIUOSI DVYNUKU,IR VAIKŠTAU PAS GYD.EIGMINIENE,ESU LABAI PATENKINTA clap_1.gif
Atsakyti
Labutis, ar radviliškyje pagimdžius vaikelius galima rengti savais drabužiukais, ar reikia juos rengti kol guli ligoninėj valdiškais?a?
Atsakyti
labas. pagimdzius radvilishkyje rengti savais galima, tik sesytes siulo rengti valdishkais vien tam kad lialius jos ten prausia aliejukais ir tiesiog sako gaila rubelius grazius gadint. pasak ju, ligonines rubeliai kad ir nera patys naujausi ir nuostabiausi, jis vistiek yra shvarus. o namie sako jau maudysit vandenyje tai ir galesit puoshtis.
taciau teko girdet ir toki varianta kad nuo valdishku rubeliu lialius gavo labai rimta alergija...
na bet butina tureti savo kepuryte pirmai parai ir vilnones kojinaites. ir pampersu.
Atsakyti
SVEIKUTĖS GAL KAS ŽINOT KIEK MOKĖTI GIMDANT DU? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(zebriukė @ 2006 06 04, 17:34)
SVEIKUTĖS GAL KAS ŽINOT KIEK MOKĖTI GIMDANT DU? biggrin.gif  biggrin.gif

dvigubą stavkę lotuliukas.gif
Dabar reik susižinoti, kiek vienguba kainuoja biggrin.gif

p.s. Sveikinu su dvynukais wub.gif 4u.gif
Atsakyti
AČIU GRITE UŽ SVEIKINIMUS nestuke.gif
Atsakyti