grazu, man laikrodis labai vykes atrodo
[quote=Džiuga+,2009 07 23, 12:43]
drąsiai jūs tuos paveiksliukus visokius naudojat........ aš tai irgi va noriu panaudot vieno dailininko paveikslą, ale panaudojus turbūt niekam nerodysiu, kad į cypę nepasodintų
na gal užsienio autorių darbai problemų nesukels.... o aš tai noriu lietuvio panaudot
Džiuga+ labai grazi dezute!!! gerai atrodo paauskavimai(as manau kad ten paauksavimai)
QUOTE(efauto @ 2009 07 23, 12:45)
Džiuga+ labai grazi dezute!!! gerai atrodo paauskavimai(as manau kad ten paauksavimai)
Aciu. Ten akriliniais dazais dazyta, o sendinta naujuoju perfecto ir trinta ju purpurina.
Uzsake su siuo paveiksleliu drauge draugei, tai ir padariau
Džiuga+ aš be žodžiu
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 23, 11:43)
Papuosalu saugotoja...
Papildyta:
Knietejo isbandyti plokstele...
Laikrodis "Penktadienio vakaras klube"
Papildyta:
Knietejo isbandyti plokstele...
Laikrodis "Penktadienio vakaras klube"
Sužavėta laikrodžiu
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 23, 12:34)
drąsiai jūs tuos paveiksliukus visokius naudojat........ aš tai irgi va noriu panaudot vieno dailininko paveikslą, ale panaudojus turbūt niekam nerodysiu, kad į cypę nepasodintų
na gal užsienio autorių darbai problemų nesukels.... o aš tai noriu lietuvio panaudot 
Avijasija, problema lengvai issprendizma, parasyk autoriui ir paprasyk leidimo.Aisku nenaudok komerciniais tikslais, sakyk ,kad nori sau pasidaryti.As dvieju autoriu is lt norejau panaudoti paveikslus, abieju leidimu paprasiau ir jokiu problemu nemate, laisvai leido naudoti.Aisku ir rastiska sutikima gauni.
Kamėja_Mėja tavo dezutee FANTASTISKA
Net nuo kedes sugebejau nukristi nuo ju grozio.... 
Dziuga+ Tavo darbai NUOSTABUS
Dziuga+ Tavo darbai NUOSTABUS
QUOTE(evaneva @ 2009 07 23, 17:33)
nesuprantu, kodel man nebeleidzia redaguoti ankstesnes savo zinutes
tai va norejau dar parodyti, kad antros pakabeles krastas sendintas. Tai pirmas mano bandymas, tad nelabai vykes, tikiuosi su laiku ismoksiu
tai va norejau dar parodyti, kad antros pakabeles krastas sendintas. Tai pirmas mano bandymas, tad nelabai vykes, tikiuosi su laiku ismoksiu
tai kad labai grazus skilimas