Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

[quote=Džiuga+,2009 07 23, 12:43]
grazu, man laikrodis labai vykes atrodo smile.gif
Atsakyti
drąsiai jūs tuos paveiksliukus visokius naudojat........ aš tai irgi va noriu panaudot vieno dailininko paveikslą, ale panaudojus turbūt niekam nerodysiu, kad į cypę nepasodintų lotuliukas.gif na gal užsienio autorių darbai problemų nesukels.... o aš tai noriu lietuvio panaudot g.gif
Atsakyti
Džiuga+ labai grazi dezute!!! gerai atrodo paauskavimai(as manau kad ten paauksavimai)
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 07 23, 12:45)
Džiuga+ labai grazi dezute!!! gerai atrodo paauskavimai(as manau kad ten paauksavimai)

Aciu. Ten akriliniais dazais dazyta, o sendinta naujuoju perfecto ir trinta ju purpurina.
Uzsake su siuo paveiksleliu drauge draugei, tai ir padariau smile.gif
Atsakyti
Rašiau rašiau ir pradanginau postą, tai dabar tik noriu pagirti visas kartu, kad paskutiniai vis darbeliai patiko 4u.gif
Atsakyti
Džiuga+ aš be žodžiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 23, 11:43)
Papuosalu saugotoja...

Papildyta:
Knietejo isbandyti plokstele...
Laikrodis "Penktadienio vakaras klube"

Sužavėta laikrodžiu thumbup.gif taip gražiai atliktas sendinimas, kraštas kaip nubarstytas thumbup.gif (antroje nuotraukoje kur matomas) nerealiai gražiai
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 23, 12:34)
drąsiai jūs tuos paveiksliukus visokius naudojat........ aš tai irgi va noriu panaudot vieno dailininko paveikslą, ale panaudojus turbūt niekam nerodysiu, kad į cypę nepasodintų  lotuliukas.gif  na gal užsienio autorių darbai problemų nesukels.... o aš tai noriu lietuvio panaudot  g.gif

Avijasija, problema lengvai issprendizma, parasyk autoriui ir paprasyk leidimo.Aisku nenaudok komerciniais tikslais, sakyk ,kad nori sau pasidaryti.As dvieju autoriu is lt norejau panaudoti paveikslus, abieju leidimu paprasiau ir jokiu problemu nemate, laisvai leido naudoti.Aisku ir rastiska sutikima gauni.
Atsakyti
Labai jau grazus visu darbeliai 4u.gif
pasirodysiu ir as su savo pirmosiomis pakabelemis ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 23 liepos 2009 - 16:58
Kamėja_Mėja tavo dezutee FANTASTISKA smile.gif Net nuo kedes sugebejau nukristi nuo ju grozio.... wink.gif
Dziuga+ Tavo darbai NUOSTABUS wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godzele: 23 liepos 2009 - 17:25
nesuprantu, kodel man nebeleidzia redaguoti ankstesnes savo zinutes g.gif
tai va norejau dar parodyti, kad antros pakabeles krastas sendintas. Tai pirmas mano bandymas, tad nelabai vykes, tikiuosi su laiku ismoksiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2009 07 23, 17:33)
nesuprantu, kodel man nebeleidzia redaguoti ankstesnes savo zinutes g.gif
tai va norejau dar parodyti, kad antros pakabeles krastas sendintas. Tai pirmas mano bandymas, tad nelabai vykes, tikiuosi su laiku ismoksiu  ax.gif

tai kad labai grazus skilimas 4u.gif ir pakabos labai grazios wink.gif
Atsakyti