Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(Jennifer @ 2009 07 24, 21:05)
Rodausi paskutinį savo darbelį.
Dekoruotas dekupažiniu popieriumi, kurio kraštai deginti, sendintas sotile, įtrintas aliejiniais vario spalvos dažais, purkštas matiniu sintetiniu laku. Įtrūkimai neypatingai matosi, bet patiko kaip suskilo, tokio efekto ir siekiau  blush2.gif

na tik nesupyk,bet tas zemelapiu suplesymas man nelabai,na pati kompozicija gruboka,na cia mano nuomone tik blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 24, 20:24)
na tik nesupyk,bet tas zemelapiu suplesymas man nelabai,na pati kompozicija gruboka,na cia mano nuomone tik  blush2.gif  4u.gif

O ko man pykti, kiekvienas juk turi nuomonę, gerai kai pasako ir nebijo, man juk irgi ne viskas patinka ką čia matau lotuliukas.gif
realiai jis ne taip atrodo. Žemėlapių plėšymo nebuvo, tik padeginimas kraštų, nes užsisakiau didelį lapą dekupažinio popieriaus, kuriame buvo daug tokių gabaliukų, tad kur baigiasi lapas ten buvo daug nukandžiotų, po puse, p ogabalytį žemėlapiukų, sugalvojau juos panaudoti taip. Nes rėmelio mintis tarsi jis būtų atkeliavęs iš Kolumbo laikų, kapitono Granto filmo įmestas, rastas po ilgo laiko ar gaisro kilusio laive. Na man taip susidėliojo ir susišvietė. blush2.gif
O kad nebūtų grubumo, specialiai sendinau sotile. O kame grubumą tu įžvelgi? Šiaip nemėgstu grubių daiktų, žmonių, pati manau nesu tokia, kaip čia man taip galėjo gautis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 24 liepos 2009 - 20:45
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 24, 21:42)
O ko man pykti, kiekvienas juk turi nuomonę, gerai kai pasako ir nebijo, man juk irgi ne viskas patinka ką čia matau  lotuliukas.gif
realiai jis ne taip atrodo. Žemėlapių plėšymo nebuvo, tik padeginimas kraštų, nes užsisakiau didelį lapą dekupažinio popieriaus, kuriame buvo daug tokių gabaliukų, tad kur baigiasi lapas ten buvo daug nukandžiotų, po puse, p ogabalytį žemėlapiukų, sugalvojau juos panaudoti taip. Nes rėmelio mintis tarsi jis būtų atkeliavęs iš  Kolumbo laikų, kapitono Granto filmo įmestas, rastas po ilgo laiko ar gaisro kilusio laive. Na man taip susidėliojo ir susišvietė.  blush2.gif
O kad nebūtų grubumo, specialiai sendinau sotile. O kame grubumą tu įžvelgi? Šiaip nemėgstu grubių daiktų, žmonių, pati manau nesu tokia, kaip čia man taip galėjo gautis  g.gif

mintis labai gera thumbup.gif gruboka,na turejau omeny,kad gal tuos gabaliukus reikejo,na netokiais lopeliais det ir gan vienodo dydzio ir tarpais,siek tiek reikejo pazaist deliojant viena didesni kita mazesni,galincio uzeit vienas ant kito,ar tarkim vienas kampas zemelapio,kuris ima i sonus plyst,ar supratai ka norejau pasakyt smile.gif tiesiog su paciu tuo isdestymu daugiau pazaist,o siaip mintis superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 24, 21:06)
mintis labai gera thumbup.gif  gruboka,na turejau omeny,kad gal tuos gabaliukus reikejo,na netokiais lopeliais det ir gan vienodo dydzio ir tarpais,siek tiek reikejo pazaist deliojant viena didesni kita mazesni,galincio uzeit vienas ant kito,ar tarkim vienas kampas zemelapio,kuris ima i sonus plyst,ar supratai ka norejau pasakyt smile.gif  tiesiog su paciu tuo isdestymu daugiau pazaist,o siaip mintis superine thumbup.gif

Dėliojau ilgai, deginau daug lotuliukas.gif , bet taip man gavosi blush2.gif . Žinoma, visokių variacijų galima būtų prigalvoti, padaryti visą seriją tokių. Na, bet pirmas sakyčiau toks drąstiškesnis ir drąsesnis mano darbelis. Dėkoju už pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 24, 22:08)
Dėliojau ilgai, deginau daug  lotuliukas.gif , bet taip man gavosi  blush2.gif . Žinoma, visokių variacijų galima būtų prigalvoti, padaryti visą seriją tokių. Na, bet pirmas sakyčiau toks drąstiškesnis ir drąsesnis mano darbelis. Dėkoju už pastabas  smile.gif

na ir saunuole 4u.gif o mano pastabosbuvo buvo daugiau draugiskas patarimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
kokia skani cukrine,labai graziai gavosi,super,ir pakabele idomi ,irgi labai patiko rolleyes.gif na visu labai,labai superiniai darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Cukrinė tai superinė thumbup.gif Ir ryžinio su servetėle suderinimas thumbup.gif Man labai patiko tokia mintis ir atlikimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai susižavėjau jūsų visų darbeliais ir nutariau išmėginta save ax.gif Pirmadienį eisiu į kursus ir griebsiu jautį už ragų biggrin.gif Tikiuosi neužilgo pasirodyti čia vėl, tik jau su savo darbeliais smile.gif
Atsakyti
Jennifer, tavo "Grantas" labai idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2009 07 24, 21:48)
Jennifer, tavo "Grantas" labai idomus smile.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 07 24, 21:15)
kokia skani cukrine,labai graziai gavosi,super

QUOTE(grite @ 2009 07 24, 21:32)
Cukrinė tai superinė thumbup.gif Ir ryžinio su servetėle suderinimas thumbup.gif Man labai patiko tokia mintis ir atlikimas biggrin.gif

ačiū jum 4u.gif 4u.gif
del ryzinio, tai mane cia mokytoja, mano ikvepeja, Lachese pamoke wink.gif as jau dariau pora indeliu, dejau serksna prie serveteles, bet netaip ziurejosi wink.gif tai jinai man patare deti ryzini ax.gif tai va, ačiū Lachesei 4u.gif jei paziuretumet, tai pas ja labai daug tokiu darbeliu su ryziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 07 24, 23:54]
Ideja tai thumbup.gif , bet man toks lipdukiskas atrodo siek tiek tas remelis ale lipdukai pametyti vietomis rolleyes.gif man paciai su dekup. pop. taip gavosi vienas darbelis tai kazkaip servet. arba ryzini pop. naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti