Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

user posted image
Visai pirmas darbas,matyti,kad prisviles,bet vistiek,kaip pirmas bandymas,manau nors truputi vykes.;D blush2.gif .
Atsakyti
sobieska niu tu pavarai, niugis ir komentarai biggrin.gif o ir dezute thumbup.gif gerule tokia thumbup.gif
urupeja niugis graziai tu cia suderinai servetkas, kur is arciau foto tai thumbup.gif
drugys333 jau pradzia yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 07 17, 14:17)
dezute  thumbup.gif gerule tokia  thumbup.gif
[

biggrin.gif aciu user posted image
Atsakyti
Sobieska,jamu kuri stipresni,kad kelione smagesne butu ,skrendu namo apsizvalgyti ax.gif
Urupeja,smagi vyndeze thumbup.gif
drugys333,svarbu gera pradzia 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos...

Vis pasižiūriu jūsų darbelius, pasigrožiu, bet pagaliau radau laiko ir aš pasidžiaugti dekupažu. Štai mano pirmasis rimtesnis darbelis, buvo prieš tai visokie padėkliukai, lentutės, o čia va jau arbatos dėžutė:

user posted image

Be galo paprasta, bet PIRMOJI.... biggrin.gif
Atsakyti
Pradedanciosioms po :4
Tesiu pazada , skanioji arbatine ax.gif Derinau 2 servet , sendinta su tuo paciu stamperijos clasik smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Style, drugys, na, drąsiau, drasiau, nieko čia prisvilusio nematau... Iš viso smagu, kad atsiranda vis daugiau pasirodančių, nes jaučiu yra tokių, kurios bijo ir pan. Bet gi čia kaip tik ir sulauksi paskatinimo ir kritikos, kuri padės pasistūmėti. Nors kritikos čia nedaug... g.gif Ypač pradinukėms, pvz. man, jei jau nepatinka, tai nieko ir nebesako biggrin.gif

Urupėja, graži, skani dėžutė arbatai. smile.gif Skilimai tau labai gražiai gaunasi. Viršus man labai patiko, o va, šoniukai kažkodėl nelabai žiūrisi... g.gif Būčiau pamėčius truputį kitaip... Čia tokia servetėlė ištisinė ir klijuota ar plėšyta?

Na, bet jau vyndėžė wub.gif Dabar man saviškę gėda ir rodyti... Jau skilimai... rolleyes.gif Labai labai patiko. Servetėlės liuksiškai suderintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 17 liepos 2009 - 15:52
QUOTE(sobieska @ 2009 07 17, 07:20)
Labas rytelis 4u.gif

"FAVORITAS"...gal ir ne mini dekupazas ax.gif

sobieska, first.gif net neberandu zodziu pasakyti, kokia grazi dezute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 16, 19:04)
Dovanota dovana:laikrodis ir stikline vaza

super super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 17, 17:40)
Urupėja, graži, skani dėžutė arbatai. smile.gif  Skilimai tau labai gražiai gaunasi. Viršus man labai patiko, o va, šoniukai kažkodėl nelabai žiūrisi...  g.gif Būčiau pamėčius truputį kitaip... Čia tokia servetėlė ištisinė ir klijuota ar plėšyta?
Na, bet jau vyndėžė wub.gif Dabar man saviškę gėda ir rodyti... Jau skilimai... rolleyes.gif  Labai labai patiko. Servetėlės liuksiškai suderintos  smile.gif

Aciu, cia tokia istisine servet. Ji labai dera prie virsutines servet, taip naturaliai tuos uogytes apibyrejusios atrodo, naturoje ziurisi graziau nei foto.
Laukiu tavo vyndezes labai smagu kai yra i ka dar paziuret , nauju minciu ir palyginti, pirmyn, laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
saunus darbai urupeja thumbup.gif
Atsakyti
Nu žodžiu be žodžių mergos, pavarot...
Sobieska, tavo muzikinis fonas vis dar kala sokiai.gif jei būčiau Shumio fanė ko gero išsilydyčiau, bet kai jo visiškai nemėgstu dėl vokiško feiso ir šiaip visia ne prie dūšios, tai dar sėdžiu kaip sakoma apsižavėjusi dėžutės kitais gražumais.
urupėja2 labai graži vyndėžė, be galo patiko suskaldymas, mantaip su clasyku nesigauna blush2.gif
Daug naujų darbelių, gražu ir smagu žiūrėti.
Nors ir nublanks prieš visus ryškumus, bet parodysiu visą krikštynoms darytą komplektuką, rytoj išvežu ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 17 liepos 2009 - 18:02
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 17, 19:01)
Nu žodžiu be žodžių mergos, pavarot...
Sobieska, tavo muzikinis fonas vis dar kala  sokiai.gif  jei būčiau Shumio fanė ko gero išsilydyčiau, bet kai jo visiškai nemėgstu dėl vokiško feiso ir šiaip visia ne prie dūšios, tai dar sėdžiu kaip sakoma apsižavėjusi dėžutės kitais gražumais.
urupėja2 labai graži vyndėžė, be galo patiko suskaldymas, mantaip su clasyku nesigauna  blush2.gif
Daug naujų darbelių, gražu ir smagu žiūrėti.
Nors ir nublanks prieš visus ryškumus, bet parodysiu visą krikštynoms darytą komplektuką, rytoj išvežu  ax.gif

grazu,jenifer 4u.gif
Atsakyti