Visai pirmas darbas,matyti,kad prisviles,bet vistiek,kaip pirmas bandymas,manau nors truputi vykes.;D
sobieska niu tu pavarai, niugis ir komentarai
o ir dezute
gerule tokia
urupeja niugis graziai tu cia suderinai servetkas, kur is arciau foto tai
drugys333 jau pradzia yra
urupeja niugis graziai tu cia suderinai servetkas, kur is arciau foto tai
drugys333 jau pradzia yra
Sobieska,jamu kuri stipresni,kad kelione smagesne butu ,skrendu namo apsizvalgyti
Urupeja,smagi vyndeze
drugys333,svarbu gera pradzia
sekmes
Urupeja,smagi vyndeze
drugys333,svarbu gera pradzia
Pradedanciosioms po :4
Tesiu pazada , skanioji arbatine
Derinau 2 servet , sendinta su tuo paciu stamperijos clasik

Tesiu pazada , skanioji arbatine

Style, drugys, na, drąsiau, drasiau, nieko čia prisvilusio nematau... Iš viso smagu, kad atsiranda vis daugiau pasirodančių, nes jaučiu yra tokių, kurios bijo ir pan. Bet gi čia kaip tik ir sulauksi paskatinimo ir kritikos, kuri padės pasistūmėti. Nors kritikos čia nedaug...
Ypač pradinukėms, pvz. man, jei jau nepatinka, tai nieko ir nebesako 
Urupėja, graži, skani dėžutė arbatai.
Skilimai tau labai gražiai gaunasi. Viršus man labai patiko, o va, šoniukai kažkodėl nelabai žiūrisi...
Būčiau pamėčius truputį kitaip... Čia tokia servetėlė ištisinė ir klijuota ar plėšyta?
Na, bet jau vyndėžė
Dabar man saviškę gėda ir rodyti... Jau skilimai...
Labai labai patiko. Servetėlės liuksiškai suderintos
Na, bet jau vyndėžė
QUOTE(sobieska @ 2009 07 17, 07:20)
sobieska,
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 16, 19:04)
Dovanota dovana:laikrodis ir stikline vaza
super super
QUOTE(baltė @ 2009 07 17, 17:40)
Skilimai tau labai gražiai gaunasi. Viršus man labai patiko, o va, šoniukai kažkodėl nelabai žiūrisi...
Būčiau pamėčius truputį kitaip... Čia tokia servetėlė ištisinė ir klijuota ar plėšyta?
Na, bet jau vyndėžė
Dabar man saviškę gėda ir rodyti... Jau skilimai...
Labai labai patiko. Servetėlės liuksiškai suderintos 
Na, bet jau vyndėžė
Aciu, cia tokia istisine servet. Ji labai dera prie virsutines servet, taip naturaliai tuos uogytes apibyrejusios atrodo, naturoje ziurisi graziau nei foto.
Laukiu tavo vyndezes labai smagu kai yra i ka dar paziuret , nauju minciu ir palyginti, pirmyn, laukiu
saunus darbai urupeja
Nu žodžiu be žodžių mergos, pavarot...
Sobieska, tavo muzikinis fonas vis dar kala
jei būčiau Shumio fanė ko gero išsilydyčiau, bet kai jo visiškai nemėgstu dėl vokiško feiso ir šiaip visia ne prie dūšios, tai dar sėdžiu kaip sakoma apsižavėjusi dėžutės kitais gražumais.
urupėja2 labai graži vyndėžė, be galo patiko suskaldymas, mantaip su clasyku nesigauna
Daug naujų darbelių, gražu ir smagu žiūrėti.
Nors ir nublanks prieš visus ryškumus, bet parodysiu visą krikštynoms darytą komplektuką, rytoj išvežu

urupėja2 labai graži vyndėžė, be galo patiko suskaldymas, mantaip su clasyku nesigauna
Nors ir nublanks prieš visus ryškumus, bet parodysiu visą krikštynoms darytą komplektuką, rytoj išvežu

QUOTE(Jennifer @ 2009 07 17, 19:01)
Nu žodžiu be žodžių mergos, pavarot...
jei būčiau Shumio fanė ko gero išsilydyčiau, bet kai jo visiškai nemėgstu dėl vokiško feiso ir šiaip visia ne prie dūšios, tai dar sėdžiu kaip sakoma apsižavėjusi dėžutės kitais gražumais.
grazu,jenifer