Prieš nėštumą niekada nevalgydavau kebabo, o dabar kaip jų noriu.... Galėčiau valgyti ir valgyti
O vaisiai tai pats geriausias dalykas... As vos pramerkiu akis ir lekiu į virtuvę kokio persikiuko ar arbūzo...
Su uošviene gyvenu tai ji dažnai nuperka man kokių uogyčiu
oi kaip kapojam
Prieš nėštumą niekada nevalgydavau kebabo, o dabar kaip jų noriu.... Galėčiau valgyti ir valgyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 25, 19:06)
Rugpjūčio 22d
ziuriu visoms kebebai traukia.sakau gal del to kad darzoviu daug..mmmmmmm skanumelis..
Pasirinkot puiku laika vedyboms
Vyras vis sako, kad valgyčiau normalų maistą, nors ir labai retai kada gaunu pasimėgauti tais kebabais, bet man atrodo, kad tai ir yra normalus maistas
QUOTE(marytyy @ 2009 07 26, 11:24)
Vyras vis sako, kad valgyčiau normalų maistą, nors ir labai retai kada gaunu pasimėgauti tais kebabais, bet man atrodo, kad tai ir yra normalus maistas

o man priesingai, negaliu net pagalvot apie kebabus, pykint pradeda
QUOTE(demonija @ 2009 07 26, 12:04)
na ka tekesim ta pacia diena .nes mano taip pat rugpjucio 22
Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 07 26, 12:08)
ziuriu visoms kebebai traukia.sakau gal del to kad darzoviu daug..mmmmmmm skanumelis..
as tai ir kai uzsimanau kebabo,tai vistiek turiu ji gaut arba pati pasidarau
Na, ir as jungiuosi prie jusu... Tik ka uzsiregistravau antra karta, nes nebeprisimenu senojo slaptazodzio...
idomu cia pasikaityti jusu patirtis, juo labiau, kad viena pazistama veida atradau....
idomu cia pasikaityti jusu patirtis, juo labiau, kad viena pazistama veida atradau....
Aš tai kai pamatau ar pagalvoju apie tarkius (cepelinus, kugelius ir t.t) taip sutaso... Šlykstu net kvapą užuosti,... Su savo tėčiu kažkurią dieną kartu pietavome (esam ir darbe kolegos
) O jis užsisakė kugelio, tai man taip bloga pasidarė kai jį pamačiau, atsiprašiau ir pabėgau
Mano naujausias atradimas - bulviu kose is pakelio
ne visos skanios bet atrodo mivina vadinasi. Dar rugpienio su varskia susimaisau ir kad slamsciu tada
o kebabas irgi gerai. Ai, pagalvojau sveika, nesveika, jei norisi tai sveika. Dabar man nieko i burna neikisi ko nesinori, nors ir kokio sveikumo tas maistas butu. Juokauju, kad artejam bendrai prie pakelinio maisto siais laikais, tai atsparesnis bus, greiciau prisitaikys. Vat kas tik labai nervina, kad nelabai randu dar vaisiu naturaliu, nes ta chemija kuria juos purskia, tai is vis nepakenciama. Nusipirkau vynuogiu, ploviau ploviau, bet paskui vistiek burnyte isbere!
QUOTE(jaruta @ 2009 07 25, 15:06)
Sveikos busimos pirmu maziuku mamytes
Jungiuos ir as prie jusu didelio burio
Mums jau eina 19 savaitele,sveikata superine,niekada nepykino,nevemiau,viska darau ka darydavau ir pries nestuma .Ruosiuos ir vestuvem tai teks su pilvuku jau tuoktis 
QUOTE(demonija @ 2009 07 25, 17:27)
Sveikinu artėjančių vestuvių proga
aš taip pat vestuvems ruošiuosi, bet sveikata kolkas mano nekokia 
sveikinu mergytes artejanciu vestuviu proga
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 07 25, 19:26)
Manes tai visai nepykina
Ir jei jau tiek laiko nepykino, tai nemanau kad patirsiu sita ''malonuma''
Mes irgi galvojam apie remonta, bet vat sunkiausiai viska gerai apskaiciuoti
Ir jei jau tiek laiko nepykino, tai nemanau kad patirsiu sita ''malonuma''
Mes irgi galvojam apie remonta, bet vat sunkiausiai viska gerai apskaiciuoti
tau gerai
Papildyta:
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 07 25, 21:09)
O jus jauciat silpnybe kam nors?
Pvz as per diena turiu suvalgyti kazkoki vaisiu...
Dar gan daznai uzsinoriu raudono vyno
Nors kai nebuvau
jo beveik negerdavau 
Pvz as per diena turiu suvalgyti kazkoki vaisiu...
Dar gan daznai uzsinoriu raudono vyno
Nors kai nebuvau
kai buvo 5 savaites beprotiskai norejau lasisos.bet dabar net purto pagalvojus apieja. siaip mazai isvis ka noriu valgyti. pagrinde vaisiais ir gyva. ai tiesa pradejau sriubas valgyti, kuriu anksciau jau nelabai ir valgydavau
QUOTE(jaruta @ 2009 07 25, 21:18)
o as tai labai daug ko saldaus uzsimanau
atrodo tik pavalgau normalu maista ir toks noras koki pyragiuka sukirst 
as tai pries nestuma taip megdavau saldizia kanors, ar sokolado ar siaip ka. o dabar visai nebevalgau, nebetraukia
QUOTE(astulia @ 2009 07 25, 21:45)
vat kas liečia lakstymą į wc, tai dauguma draugių jau seniausiai naktim keliasi po kelis kartus, o aš kad ir arbūzo prisivalgius, naktį nesikeliu
(3xtfu, kad taip neprisikalbėjus
)
tau gerai, as tai ir be arbuzo nakti minimum 3 kart lekiu
Papildyta:
QUOTE(Elytukas @ 2009 07 26, 11:06)
Na, ir as jungiuosi prie jusu... Tik ka uzsiregistravau antra karta, nes nebeprisimenu senojo slaptazodzio...
sveika prisijungusi
Aha, ta bulvių košė iš pakelio ir man darbe sueina
QUOTE(marytyy @ 2009 07 26, 12:36)
Man tai va, paskutines atostogu dienos, tai ir nezinau gerai ar ne. Is vienos puses gal sunkiau bus keltis ir pan., bet kita vertus galva bus kitais rupesciais uzkimsta, nes dabar tai tik valgau ir tinginiauju