Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

oj as tai mirstu..tikrai atrodo nugriusiu..taip pykina kad nebezinau net ko uzvalgyti..Supykina net nuo minciu ;apie maista doh.gif
Atsakyti
tikrai nepavydziu jums to pykinimo.man neteko su tuom susidurt ,bet isivaizduoju doh.gif
Atsakyti
oj, nenoriu ne prisimint to laiko, kai kasdien su porcelianine deive bendravau doh.gif savaitę iš lovos beveik neišlipau, gyva buvau tik džiūvėsėliais, tai per savaitę 3 kg numečiau cool.gif o paskui jau nebe taip blogai buvo, ryte nusivemdavau ir tada jau visą dieną liuks buvo smile.gif tai džiaugdavaus, kad ryte supykindavo, nes jei nesupykindavo, tai visą dieną kaip per galvą daužta vaikščiodavau biggrin.gif
Atsakyti
vargsiuke blink.gif ne kas tikrai jau ne kas
Atsakyti
O jus jauciat silpnybe kam nors?

Pvz as per diena turiu suvalgyti kazkoki vaisiu...
Dar gan daznai uzsinoriu raudono vyno blush2.gif
Nors kai nebuvau nestuke.gif jo beveik negerdavau schmoll.gif
Atsakyti
manęs didžiąją nėštumo dalį visai neviliojo nei vaisiai, nei daržovės doh.gif valgiau tik dėl to, kad reikia 4u.gif o dabar kad ir kasdien galiu arbūzą lapnot biggrin.gif tą ir dabar darau tongue.gif
Atsakyti
oj as tai negaliu nieko valfyti..tai sultiniu gyva..nzn kiek taip galesiu..net mintis apie maista vimdo.
man tradiciskai pirmenybe teikciau agurkiukams biggrin.gif
Atsakyti
o aš kaip tik kažkaip prieš nėštumą daugiau agurkiukų valgiau nei per nėštumą smile.gif net keista, kai dabar pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
o as tai labai daug ko saldaus uzsimanau smile.gif atrodo tik pavalgau normalu maista ir toks noras koki pyragiuka sukirst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 25, 22:12)
manęs didžiąją nėštumo dalį visai neviliojo nei vaisiai, nei daržovės  doh.gif valgiau tik dėl to, kad reikia  4u.gif  o dabar kad ir kasdien galiu arbūzą lapnot  biggrin.gif  tą ir dabar darau  tongue.gif

as irgi arbuza valgau dabar blush2.gif ir i WC lakstau kas 10 minuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikinge @ 2009 07 25, 22:42)
as irgi arbuza valgau dabar blush2.gif  ir i WC lakstau kas 10 minuciu  ax.gif

vat kas liečia lakstymą į wc, tai dauguma draugių jau seniausiai naktim keliasi po kelis kartus, o aš kad ir arbūzo prisivalgius, naktį nesikeliu schmoll.gif (3xtfu, kad taip neprisikalbėjus cool.gif )
Atsakyti
mmmmmmmmmmmmmmmmm arbuzas thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti