Jai pilvukus pamaudzia pagerkit MAGNIO DIASPORAL(milteliais) kad nekenkia tai tikrai tik y nauda nestumo metu
na ir kur musu visos nestukes pradingo?
nedingom nedingom...
Jau laikas miegoti
Nueinu veliau, tai ryte ir visa diena buna ziauru
o dar kaip tycia siandien vanduo netiketai karstas dingo, tai teko sildytis
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 07 27, 19:17)
Jai pilvukus pamaudzia pagerkit MAGNIO DIASPORAL(milteliais) kad nekenkia tai tikrai tik y nauda nestumo metu
o tai magnis maudima nuima?
QUOTE(musiushka @ 2009 07 27, 18:30)
as siandien pirma karta lankaiusi pas gine tai likau tokia nesusipratusi...na pas mae pagal mane yra devinta savaite..zodziu ji ta mano gine paziurejo ant kedutes..kazka rase rase gal puse val i kazkokius lapus, man net nedave kaip dauguma mamyciu sako -knygute nesciosios.nu ir prirase kalna lapeliu tyrimams ir pasake viso gero..nei kiek laiko mano nestumui..nu zodziu as mat pirma karta laukiuos tai nezinau kokia turi buti apziura..
isvis per visa vizito laika nei zodeliu nepersimetem.
o kaip jums buvo per pirma apsilankyma
isvis per visa vizito laika nei zodeliu nepersimetem.
o kaip jums buvo per pirma apsilankyma
Jei jau ji tokia nekalbi per pirmaji tavo apsilankyma, kai manau iskyla klausimai ivairiausi, tai idomu kas bus toliau?
Ateisi ji tave be zodziu ismatuos, paziures, parasys kokia nors savo lotyniska pasisakyma?
Siulyciau tau ilgai net nesvarscius ja keisti
Nes mano gine per pirma apsilankyma paziurejo echoskopu, parode sirdutes plakima, ismatavo, nufotografavo, po to pasake kad nesciosios knygele israsys po 2 savaiciu, kai bus atlikta kruvos tyrimu, tada gales daugiau papasakoti, irgi liepe pasigalvoti klausimu, nes mate , kad per pirmaji vizita as nelabai galesiu ka ir paklausti, nes labai susijaudinusi buvau...
QUOTE(aroonele @ 2009 07 27, 22:28)
o tai magnis maudima nuima?
gal kas galit paaiskint tokiai vistai kaip as kodel magni gert reikia kai skauda ka, na kojas, nugara ar pilva?

MAGNIS(ju yra ir milteliais ir tabletem) padeda kai apsitraukineja pilvukas(gimda),kai spazmuoja pilvuko apacioje,meslungiui mazinti nes kaip zinia per gimdyma daznokas variantas tas koju sutraukimas,ir dar jai stipriau apsitraukines gimda nepabijokit pavartot homeopatinius vaistus Spascupreel tiesiog superiniai zirniukai (ciulpti juos reikia) cia ir daktaru nereikia juos nusipirkti man jie labai padejo kai ne is sio ne is to pradejo stipriai apsitraukinet gimda kazkur 4 menesiuka.Taip issaugojau savo vyruka mazaji.SEKMES LAUKTIS NESTUKES!
As dar iki siol geriu folio rugsti ir vitaminus Magvit,nes rugsti geriu del to ,kad vyras ruko,o Magvit kad meslungis netrauktu ir man siu vaistuku pilnai uztenka nieko nereik daugiau gert
Sveikos nėštukės!
Na aš irgi jungiuos prie jūsų būrio. Kad laukiuos, esu tikra 101% Bet labai noriu nueit pas savo gine, kad apžiūrėtų, ar viskas ok. Eisiu rugpjūčio 10 d. Tai iki tol žinom tik aš ir mano vyras, nors nekantraujam visiem pranešti. Vienu momentu namiškiai pradėjo įtarti, kada važiuojant į Klaipėdą mašinoj supykino ir apsivėmiau, bet užklaisčiau, kad užsupo
nors niekada manes mašinoj nepykindavo, o paskui pasakiau, kad noriu kolos atsigerti, daugiau savaitgalį jokių nuotykių nebuvo ir taip ir nurimo įtarimai
Taigi visoms būsimoms mamytėms lingiu geros sveikatėlės joms ir jų mažyliams
QUOTE(Niuciukas @ 2009 07 28, 09:29)
Sveikos nėštukės!
Na aš irgi jungiuos prie jūsų būrio. Kad laukiuos, esu tikra 101% Bet labai noriu nueit pas savo gine, kad apžiūrėtų, ar viskas ok. Eisiu rugpjūčio 10 d. Tai iki tol žinom tik aš ir mano vyras, nors nekantraujam visiem pranešti. Vienu momentu namiškiai pradėjo įtarti, kada važiuojant į Klaipėdą mašinoj supykino ir apsivėmiau, bet užklaisčiau, kad užsupo
nors niekada manes mašinoj nepykindavo, o paskui pasakiau, kad noriu kolos atsigerti, daugiau savaitgalį jokių nuotykių nebuvo ir taip ir nurimo įtarimai
Taigi visoms būsimoms mamytėms lingiu geros sveikatėlės joms ir jų mažyliams 
Sveika prisijungus
Kai mmmm, pradejo įtartinai vėluoti, o vieną rytą pasidarė labai bloga iškart nusipirkau testuką. Su vyru laukėm kas gi ten išryškės, kai pamatėm dvi juosteles, negalėjom patikėti, tai kitą dieną nusipirkau dar vieną
Jis taip pat parodė dvi juosteles. O paskui jau prasidėjo visi simptomai, ką ir jūs, mielosios, rašot: ištisinis šleikštulys, nors vėmiau tik porą kartų, pilvelio pamaudenimas, ir keisti norai su maistu, ką mėgau anksčiau dabar
o visa kita ok
Laukiu vizito pas gine, kad nustatytų laiką ir pan. Tada irgi užsimesiu liniuotę
QUOTE(Niuciukas @ 2009 07 28, 12:28)
Kai mmmm, pradejo įtartinai vėluoti, o vieną rytą pasidarė labai bloga iškart nusipirkau testuką. Su vyru laukėm kas gi ten išryškės, kai pamatėm dvi juosteles, negalėjom patikėti, tai kitą dieną nusipirkau dar vieną
Jis taip pat parodė dvi juosteles. O paskui jau prasidėjo visi simptomai, ką ir jūs, mielosios, rašot: ištisinis šleikštulys, nors vėmiau tik porą kartų, pilvelio pamaudenimas, ir keisti norai su maistu, ką mėgau anksčiau dabar
o visa kita ok
Laukiu vizito pas gine, kad nustatytų laiką ir pan. Tada irgi užsimesiu liniuotę 
Visoms nestumas pasireiskia skirtingai as nei vemiau,nei mane pykino ir net nestumo testas nieko nerode tai tyrimus dariausi per krauja