net pabust nesinori....
na gal jei skausma sapnuoji blogai buna, bet as jau pora kartu sapnavau, kad gime nuostabiai grazus berniukas, tooookiom didelem graziom akim
net pabust nesinori....
net pabust nesinori....
Ar girdejot Gybauskaite nepritaria del motinystes pasalpu mazinimo, nepasirase
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 28, 15:13)
As dar mokiausi ir mokykloje poto ir universitete apie vaikelius net nepagalvodavau, bet naktimis karts nuo karto sapnuodavau, kad gimdau arba maza kudikeli ant ranku laikau. Kazkada pries gera menesi sapnavau grazu sveika vaika bet jau kokiu 2 metuku, bet ar mergaite ar berniukas tai nezinau 
as tai pirmus du menesius vaikiuka sapnavau,ir sapnuoju kad lengvai gimdau ir vis mergyte pas mane gimsta,o vyras tai berniuka pastoviai sapnuoja
laukiu nesulaukiu kaip jau noriu maziuka ant ranku turet
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 28, 14:19)
Ar girdejot Gybauskaite nepritaria del motinystes pasalpu mazinimo, nepasirase
Na nepritare bet ten taip neaiskiai parasyta, kad ji vetavo tik ta dali kur dabartinems mamoms mazinti nori, kad pazeidziau ju teisetus lukescius. O apie busimas labai ten idomiai raso.
O as kazkaip dar nieko nesapnuoju
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 28, 13:49)
o kaip del tos generalines echoskopijos. kaip kam sekesi? mane neramina siek tiek, nes cia juk toks pagrindinis apziurejimas vaikiuko..
o ką tu vadini ta generaline echo?
QUOTE(aroonele @ 2009 07 28, 14:18)
as jau pora kartu sapnavau, kad gime nuostabiai grazus berniukas, tooookiom didelem graziom akim
net pabust nesinori....
net pabust nesinori....
aš kažkur nėštumo vidury sapnuodavau, kad gimsta berniukas, bet va, nešioju mergytę
QUOTE(astulia @ 2009 07 28, 12:48)
o ką tu vadini ta generaline echo?
na mano gydytoja taip pavadino
ta echoskopija kuri daroma nestumo vidury apie 18-19savaite, kuomet galima nustatyti lyti, taip pat kai ziuri visas rankytes kojytes ir t.t. Kuomet dazniausiai jau dalyvauja tetis ir t.t.
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 28, 15:55)
ta echoskopija kuri daroma nestumo vidury apie 18-19savaite, kuomet galima nustatyti lyti, taip pat kai ziuri visas rankytes kojytes ir t.t. Kuomet dazniausiai jau dalyvauja tetis ir t.t.
As kai dariaus echoskopus mano gine liepdavo vyra atsivest
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 28, 14:55)
MB visada eina kartu tiek į echo, tiek į konsultacijas
šiaip apie 30 savaitę, kai daro paskutinį echo, tada irgi viską labai gerai išmatuoja, išžiūrinėja, tai aš šitą vadinčiau generaline, nes daugiau jau echo nebebus
QUOTE(astulia @ 2009 07 28, 16:02)
MB visada eina kartu tiek į echo, tiek į konsultacijas
jam irgi labai įdomu, kaip ten viskas vystosi
šiaip apie 30 savaitę, kai daro paskutinį echo, tada irgi viską labai gerai išmatuoja, išžiūrinėja, tai aš šitą vadinčiau generaline, nes daugiau jau echo nebebus
Na jei reiks ir po 30 savaites daro echo ir pries gimdyma daro
Sveikos mergaites! Jungiuosi ir as i jusu didi buri
Pati dar negaliu patiketi, vakare grizus po darbo butinai turiu zvilgtelt i testuka ir isignybt i ranka, kad suprasciau jog nesapnuoju to, kas vyksta mano pilvelyje
Perskaiciau viska, ka cia tiek prirasete - gera zinoti, kad ne as viena turiu visokiausiu visokiausiu baimiu ir klausimu... Tik kazkaip dar reikia suvirskinti pacia zinia, kad JAU... Turiu mazyte problemele - ketvirtadieni skrendu savaitelei i Kreta, man 5-6 savaites dabar ir dar nespejau pas gine pasirodyti.. Nezinau, kazko labai jaudinuosi pries kelione, visokios mintys lenda (o kas jeigu kas???
ir pan...) Ar buvo kuriai taip? Ar verta jaudintis del keliones, skrydzio ir viso kito?
QUOTE(Krissstukas @ 2009 07 28, 16:20)
Sveikos mergaites! Jungiuosi ir as i jusu didi buri
Pati dar negaliu patiketi, vakare grizus po darbo butinai turiu zvilgtelt i testuka ir isignybt i ranka, kad suprasciau jog nesapnuoju to, kas vyksta mano pilvelyje
Perskaiciau viska, ka cia tiek prirasete - gera zinoti, kad ne as viena turiu visokiausiu visokiausiu baimiu ir klausimu... Tik kazkaip dar reikia suvirskinti pacia zinia, kad JAU... Turiu mazyte problemele - ketvirtadieni skrendu savaitelei i Kreta, man 5-6 savaites dabar ir dar nespejau pas gine pasirodyti.. Nezinau, kazko labai jaudinuosi pries kelione, visokios mintys lenda (o kas jeigu kas???
ir pan...) Ar buvo kuriai taip? Ar verta jaudintis del keliones, skrydzio ir viso kito?
Mano gine sake jei skrisciau i kokia kelione tai jokiu ekstremaliu dalyku negalima,saulej nesidegint kaip skrudinama desrele,jokiais budais nenardyti ir neit i pirtis,saunas ir pan,o maudytis gali,bet neilgai mirkt vandeny .taip pat vengt gazuotu gerimu,geriau vanduo,sampano taure progai esant gali isgert,bet ir ne daugiau
Aciu tau, Jaruta... Taip laukiau atostogu, skaiciavau dienas iki tos saules, juros ir t.t. o va dabar se tau
Labiausiai turbut bijau paties skrydzio (siaip esu baisi baile skristi) ir kad ko negero nesuvalgyciau
Ir dar aisku karscio... Karsta ten juk kaip reikiant
As pati dievinu saule ir karsti, bet klausimas ar patiks tai maziukui.... Na ziuresim kaip cia bus