Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(Krissstukas @ 2009 07 28, 16:39)
Aciu tau, Jaruta... Taip laukiau atostogu, skaiciavau dienas iki tos saules, juros ir t.t. o va dabar se tau  4u.gif Labiausiai turbut bijau paties skrydzio (siaip esu baisi baile skristi) ir kad ko negero nesuvalgyciau lotuliukas.gif Ir dar aisku karscio... Karsta ten juk kaip reikiant lotuliukas.gif As pati dievinu saule ir karsti, bet klausimas ar patiks tai maziukui.... Na ziuresim kaip cia bus wub.gif

ai be kepures i saule net nesugalvok lyst,be to butu geriau jei lektuve tektu sedet arciau tualeto ,nes tikrai manau,kad teks lakstyt ne karta,be to pilvuko nelaikyk pliko geriau pasiimk maudymuka vientisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 28, 15:39)
Na nepritare bet ten taip neaiskiai parasyta, kad ji vetavo tik ta dali kur dabartinems mamoms mazinti nori, kad pazeidziau ju teisetus lukescius. O apie busimas labai ten idomiai raso.

O as kazkaip dar nieko nesapnuoju smile.gif

verysad.gif uuuuuuuu gali visko buti, kad taupys busimuju saskaite, Na asq labai neteisinga jei nuims jau esamoms mamoms, kurios augina mazucius unsure.gif
Atsakyti
Ta prasme jokio buvimo sauluteje? Del pykinimo tai nezinau, kazkaip manes isvis nelabai kol kas pykina, tik toks pastovus mazytis sleikstuliukas kirba kazkur. As siaip baisiai bijau skraidyti, streso pilnos kelnes iki kol ratai zemes nepaliecia lotuliukas.gif

Kaip siaip jusu nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
Nzn as gyvenu labai saves nekontroliuodama, na ta prasme protingai pasideginu, pabuvojau pirteleje bet asq ne kaip anksciau jau sedziu dauk zemiau ir nebesivanoju, alkocholio negeriu niu zodziu blush2.gif

P.S. dar pameciau savaitgali i krepsi kamuoliuka blush2.gif labai staigiai nebegiojau is leto pameciau ir MB juokiuosi wa tavo pamaina auginsim (MB "krepsininkas") ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 28 liepos 2009 - 15:06
QUOTE(Krissstukas @ 2009 07 28, 15:39)
Aciu tau, Jaruta... Taip laukiau atostogu, skaiciavau dienas iki tos saules, juros ir t.t. o va dabar se tau  4u.gif Labiausiai turbut bijau paties skrydzio (siaip esu baisi baile skristi) ir kad ko negero nesuvalgyciau lotuliukas.gif Ir dar aisku karscio... Karsta ten juk kaip reikiant lotuliukas.gif As pati dievinu saule ir karsti, bet klausimas ar patiks tai maziukui.... Na ziuresim kaip cia bus wub.gif

na siaip jei esi sveika, tai labai nepergyvenk ir tiek. Na aisku pasisaugok. As nezinodama isskridau i turkija 3-4 savaiciu, nu kol kas viskas gerai. tik pykino ir pusryciu kai eidavom su drauge, man nieko nesinoredavo apart arbuzo, o as kaip tuos pusrycius gal 15 metu kaip nevalgau, tai galvoju kad gal as cia kaip nemegeja tu pusryciu ,tai ir pykina biggrin.gif na nepersikepink ir tiek manau mirksiukas.gif gero poilsiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstukas @ 2009 07 28, 16:53)
Ta prasme jokio buvimo sauluteje? Del pykinimo tai nezinau, kazkaip manes isvis nelabai kol kas pykina, tik toks pastovus mazytis sleikstuliukas kirba kazkur. As siaip baisiai bijau skraidyti, streso pilnos kelnes iki kol ratai zemes nepaliecia lotuliukas.gif

Kaip siaip jusu nuotaikos?  4u.gif

Saulej gali buti tik galvos neperkaisk,o bijot tai nebijok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 28, 17:04)
Nzn as gyvenu labai saves nekontroliuodama, na ta prasme protingai pasideginu, pabuvojau pirteleje bet asq ne kaip anksciau jau sedziu dauk zemiau ir nebesivanoju, alkocholio negeriu niu zodziu  blush2.gif

P.S. dar pameciau savaitgali i krepsi kamuoliuka  blush2.gif labai staigiai nebegiojau is leto pameciau ir MB juokiuosi wa tavo pamaina auginsim (MB "krepsininkas")  ax.gif

Na dar nestumas pas tave mazytis,palauk kai pilvukas padides thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 28, 17:11)
Saulej gali buti tik galvos neperkaisk,o bijot tai nebijok  smile.gif
Papildyta:
Na dar nestumas pas tave mazytis,palauk kai pilvukas padides  thumbup.gif

nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 28, 17:12)

as tai kol kas tik 3 kg priaugau,bet aplink apimti tai 93 cm jau ,bet dar nescia nesijauciu wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 28, 17:19)
as tai kol kas tik 3 kg priaugau,bet aplink apimti tai 93 cm jau ,bet dar nescia nesijauciu  wub.gif  smile.gif

wub.gif
mano apimtis nz ngal dar ankstoka bet 5 cm padidejo ax.gif o svarstykliu neturiu unsure.gif reikes turbut po algos nusipirkti
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz patarimus wub.gif Labiausiai noriu poilsiuko, tai jauciu kai griusiu kur papludimy (po sketuku - vajezau kaip MB dziaugsis, nes jis baisiai saules nemegejas lotuliukas.gif ) ir gulesiu iki kol reiks isskristi.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 07 28, 17:24)
wub.gif
mano apimtis nz ngal dar ankstoka bet 5 cm padidejo ax.gif o svarstykliu neturiu unsure.gif reikes turbut po algos nusipirkti

man tai 23 cm padidejo nestuke.gif nes kazko per paskutini menesiuka man pilvas isryskejo 4u.gif
Atsakyti
zinau, kad ne i tema (kaip tos blondines as bigsmile.gif ), bet tik db pastebejau ar cia man taip pasirode, kad liniuoteje gandras vis kiekviena savaite paskrenda toliau, m? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Krissstukas @ 2009 07 28, 17:24)
Aciu, mergaites, uz patarimus wub.gif Labiausiai noriu poilsiuko, tai jauciu kai griusiu kur papludimy (po sketuku - vajezau kaip MB dziaugsis, nes jis baisiai saules nemegejas lotuliukas.gif ) ir gulesiu iki kol reiks isskristi..  thumbup.gif

Oj kaip linkiu poilsingu atostogu 4u.gif

QUOTE(jaruta @ 2009 07 28, 17:25)
man tai 23 cm padidejo  nestuke.gif nes kazko per paskutini menesiuka man pilvas isryskejo  4u.gif

wub.gif kaip fainai. As vis gryzusi namuose ziurau ir ziurau i pilveli (atsiprasau, kad taip parasiau negraziai), paskum vakare paglostau, kad auktu mazylis ir jam butu gera. wub.gif
Atsakyti