Labas rytelis busimos mamytes
labas rytas
Margreti sveika, ziuriu mums labai panasiai laiko
Mes su vyru kartu jau 7 metai, iš jų 3 metai kaip susituokę. Aš kažkaip niekada nenorėjau tekėti dėl vaikiuko, todėl dabartinis nėštumas yra planuotas ir labai laukiamas. Vyras labai laukia, kada pradės didėti pilvukas, kad galėtų užčiuopti, kad ten iš tikrųjų auga mažas žmogeliukas
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 07:05)
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:27)
Labas rytas
kaip sveikatos? as tai kraunuosi tase, kuri laika manes nebus, teks paguleti ligoninej, tyrimu pasidaryt
QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 08:44)
Labas rytas
kaip sveikatos? as tai kraunuosi tase, kuri laika manes nebus, teks paguleti ligoninej, tyrimu pasidaryt
Sekmes jumis ir geru rezultatu
Papildyta:
QUOTE(Niuciukas @ 2009 07 29, 08:43)
Mes su vyru kartu jau 7 metai, iš jų 3 metai kaip susituokę. Aš kažkaip niekada nenorėjau tekėti dėl vaikiuko, todėl dabartinis nėštumas yra planuotas ir labai laukiamas. Vyras labai laukia, kada pradės didėti pilvukas, kad galėtų užčiuopti, kad ten iš tikrųjų auga mažas žmogeliukas 
na dar jis tures kantriai palaukti kol jis prades dideti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:50)
pilvuka labai skauda
QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 08:52)
Tada sekmes bet viskas bus gerai
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:55)
parasysiu kai namo parvyksim, tikiu kad viskas gerai
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 09:50)
Sekmes jumis ir geru rezultatu
o siaip cia del ko net i ligonine guldo ?
Papildyta:
realiai pirmasis nestumas pasimato apie 16 savaite (cia visos mano drauges taip sake), bet cia kaip kam. As ir nenorejau teketi del vaikiuko, bet geriau tegu sitas maziukas netyciaukas vaikiukas gimsta seimoje ir vyras tada daugiau atsakomybes prisiima, todel ir norim bent jau susirasyti.
vistiek jis yra laukiamas labai labai. Pasvajodavau apie vaikuti, bet matyt jis lauke kada jam laikas bus ateiti ir va atejo, kai niekas nesitikejo
ir draugas isvaziavo i uzsieni dirbti, o as su drauge i turkija atostogu paketu prisidejus 
Papildyta:
vaikutis yra seimos dziaugsmas nesvarbu ar jis planuotas ar ne ,musu vaikiukas taip pat gims pilnavertej seimoj ir man nesvarbu kai tuoksiuos matysis pilvukas,taigi vestuvese busim visa seima:as ,vyras ir musu kinderiukas
Labas rytas! kokios visos ankstyvos...
Sekmes ir nieko nebijok!
QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 07:02)
parasysiu kai namo parvyksim, tikiu kad viskas gerai
prisidejau zurnaliuku, knygu kad tureciau ka veikti
iki visoms 
Sekmes ir nieko nebijok!
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 10:11)
man tai siandien juoda depresija vyras pirma diena i darba isejo,o taip buvau pripratusi but visad salia,kai visad padedavo ,o dabar nors zliumk