Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

Labas rytelis busimos mamytes 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Margreti sveika, ziuriu mums labai panasiai laiko nestuke.gif
Atsakyti
Mes su vyru kartu jau 7 metai, iš jų 3 metai kaip susituokę. Aš kažkaip niekada nenorėjau tekėti dėl vaikiuko, todėl dabartinis nėštumas yra planuotas ir labai laukiamas. Vyras labai laukia, kada pradės didėti pilvukas, kad galėtų užčiuopti, kad ten iš tikrųjų auga mažas žmogeliukas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 07:05)
Labas rytelis busimos mamytes 4u.gif

QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:27)
labas rytas  4u.gif

Labas rytas 4u.gif

kaip sveikatos? as tai kraunuosi tase, kuri laika manes nebus, teks paguleti ligoninej, tyrimu pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 08:44)
Labas rytas  4u.gif

kaip sveikatos? as tai kraunuosi tase, kuri laika manes nebus, teks paguleti ligoninej, tyrimu pasidaryt  ax.gif

Sekmes jumis ir geru rezultatu 4u.gif o siaip cia del ko net i ligonine guldo ?
Papildyta:
QUOTE(Niuciukas @ 2009 07 29, 08:43)
Mes su vyru kartu jau 7 metai, iš jų 3 metai kaip susituokę. Aš kažkaip niekada nenorėjau tekėti dėl vaikiuko, todėl dabartinis nėštumas yra planuotas ir labai laukiamas. Vyras labai laukia, kada pradės didėti pilvukas, kad galėtų užčiuopti, kad ten iš tikrųjų auga mažas žmogeliukas   nestuke.gif

na dar jis tures kantriai palaukti kol jis prades dideti ax.gif realiai pirmasis nestumas pasimato apie 16 savaite (cia visos mano drauges taip sake), bet cia kaip kam. As ir nenorejau teketi del vaikiuko, bet geriau tegu sitas maziukas netyciaukas vaikiukas gimsta seimoje ir vyras tada daugiau atsakomybes prisiima, todel ir norim bent jau susirasyti. ax.gif vistiek jis yra laukiamas labai labai. Pasvajodavau apie vaikuti, bet matyt jis lauke kada jam laikas bus ateiti ir va atejo, kai niekas nesitikejo ax.gif ir draugas isvaziavo i uzsieni dirbti, o as su drauge i turkija atostogu paketu prisidejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 29 liepos 2009 - 07:53
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:50)
Sekmes jumis ir geru rezultatu  4u.gif o siaip cia del ko net i ligonine guldo ?

pilvuka labai skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 08:52)
pilvuka labai skauda  verysad.gif

Tada sekmes bet viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 07:55)
Tada sekmes bet viskas bus gerai  mirksiukas.gif

parasysiu kai namo parvyksim, tikiu kad viskas gerai wub.gif prisidejau zurnaliuku, knygu kad tureciau ka veikti smile.gif iki visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 29, 09:50)
Sekmes jumis ir geru rezultatu  4u.gif o siaip cia del ko net i ligonine guldo ?
Papildyta:
na dar jis tures kantriai palaukti kol jis prades dideti  ax.gif realiai pirmasis nestumas pasimato apie 16 savaite (cia visos mano drauges taip sake), bet cia kaip kam. As ir nenorejau teketi del vaikiuko, bet geriau tegu sitas maziukas netyciaukas vaikiukas gimsta seimoje ir vyras tada daugiau atsakomybes prisiima, todel ir norim bent jau susirasyti. ax.gif vistiek jis yra laukiamas labai labai. Pasvajodavau apie vaikuti, bet matyt jis lauke kada jam laikas bus ateiti ir va atejo, kai niekas nesitikejo  ax.gif ir draugas isvaziavo i uzsieni dirbti, o as su drauge i turkija atostogu paketu prisidejus  biggrin.gif

vaikutis yra seimos dziaugsmas nesvarbu ar jis planuotas ar ne ,musu vaikiukas taip pat gims pilnavertej seimoj ir man nesvarbu kai tuoksiuos matysis pilvukas,taigi vestuvese busim visa seima:as ,vyras ir musu kinderiukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! kokios visos ankstyvos... g.gif

QUOTE(milagrosa @ 2009 07 29, 07:02)
parasysiu kai namo parvyksim, tikiu kad viskas gerai  wub.gif  prisidejau zurnaliuku, knygu kad tureciau ka veikti  smile.gif iki visoms  4u.gif

Sekmes ir nieko nebijok!
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 10:11)
Labas rytas! kokios visos ankstyvos...  g.gif
Sekmes ir nieko nebijok!

man tai siandien juoda depresija vyras pirma diena i darba isejo,o taip buvau pripratusi but visad salia,kai visad padedavo ,o dabar nors zliumk cray.gif tai ant tos depresijos kruva ledu pasiemiau sedziu ir valgau blush2.gif
Atsakyti