Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 10:16)
man tai siandien juoda depresija vyras pirma diena i darba isejo,o taip buvau pripratusi but visad salia,kai visad padedavo ,o dabar nors zliumk  cray.gif tai ant tos depresijos kruva ledu pasiemiau sedziu ir valgau  blush2.gif

Man lygiai tas pats... Tik maniškis pirmadienį išėjo pirmą dieną i darbą, aš taip pat buvau pripratusi su juo būti, kadangi aš dirbu slnkančiu grafiku tai tenka būti vienai namie be jo... Būna irgi liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 07 29, 10:20)
Man lygiai tas pats... Tik maniškis pirmadienį išėjo pirmą dieną i darbą, aš taip pat buvau pripratusi su juo būti, kadangi aš dirbu slnkančiu grafiku tai tenka būti vienai namie be jo... Būna irgi liūdna  verysad.gif

gerai,kad bent tu ir pati dirbi tai tau kazkaip ir lengviau,o as cia viena sedziu sodyboj,anyta turi savo darbu tai tenka vienai dabar puset verysad.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif

kaip jūs tiek anksti atsikeliat? kai man reikia taip anksti keltis, tai kažkaip visą rytą nekaip jaučiuos unsure.gif bet dabar ruošiuos pas kinezistę, tai teko sutrumpint savo miegą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 07:16)
vyras pirma diena i darba isejo,o taip buvau pripratusi but visad salia,kai visad padedavo

o kaip cia taip?
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 10:30)
o kaip cia taip?

na paprastai biggrin.gif kai tokia krize ir darbu nera,tai tenka ieskotis,o kai randa iseina dirbti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 07 29, 10:24)
labas rytas  mirksiukas.gif

kaip jūs tiek anksti atsikeliat? kai man reikia taip anksti keltis, tai kažkaip visą rytą nekaip jaučiuos  unsure.gif bet dabar ruošiuos pas kinezistę, tai teko sutrumpint savo miegą  4u.gif

as tai tik siandien anksti atsikeliau,o taip be 11 nesikeliu is lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 07:31)
na paprastai  biggrin.gif kai tokia krize ir darbu nera,tai tenka ieskotis,o kai randa iseina dirbti  biggrin.gif

aaaaaa blush2.gif

tai tada vadinasi cia gera naujiena kad isejo dirbti mirksiukas.gif
susigalvok sau ka nors mielo, ir diena greiciau praeis! grazi muzika, skanus pietus, pedikiuras.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 09:33)
pedikiuras..  4u.gif

gerai tom, kurios dar iki pėdų prisilenkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif man MB jau batus turi užrišt, o jei nagus noriu nusikarpyt, tai jau per daug lelka suspaudžiu, tai jau irgi reikia MB pagalbos ax.gif
Atsakyti
Labuka visoms smile.gif
Man irgi cia pirmasis nestumas smile.gif
bet jis toks lengvas, kad netgi pamirstu, kad laukiuosi, lkstau ir prie ezeru, ir tinklini zaidziu, ir dviraciu vazineju, ir siaip nuolat nenustygstu vietoje smile.gif

Skaiciau, kad susirasinejot del vitaminu, man sake gerti folio rugsti, o poto jeigu organizmui reikes tai vitaminu, kokio kalcio ar pan, bet kol kas nejauciu jokio poreikio.
As manau, kad bereikalo nereikia jokiu vitaminu, geriau naturaliai, daugiau darzoviu vaisiu, gamtoj pabut, truputuka ant saulutes, ir visko per akis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 29, 10:35)
gerai tom, kurios dar iki pėdų prisilenkia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man MB jau batus turi užrišt, o jei nagus noriu nusikarpyt, tai jau per daug lelka suspaudžiu, tai jau irgi reikia MB pagalbos  ax.gif

tai ir man tas pats,sunku susilenkt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 10:33)
aaaaaa  blush2.gif

tai tada vadinasi cia gera naujiena kad isejo dirbti  mirksiukas.gif
susigalvok sau ka nors mielo, ir diena greiciau praeis! grazi muzika, skanus pietus, pedikiuras..  4u.gif

na gerai ,kad isejo,teks susitaikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 07 29, 09:20)
Man lygiai tas pats... Tik maniškis pirmadienį išėjo pirmą dieną i darbą, aš taip pat buvau pripratusi su juo būti, kadangi aš dirbu slnkančiu grafiku tai tenka būti vienai namie be jo... Būna irgi liūdna  verysad.gif

Eee kas cia per depresijos ax.gif 4u.gif dziaukites kad vakare pareina biggrin.gif maniskis uzsienyje ir grys tik po gero menesio, taip kaip sakant verkt tureciau kasdien biggrin.gif ale megaujuos ramybe lotuliukas.gif taip kad pasimegaukite ramybe visa diena mirksiukas.gif
O del anksti kelimosi, kur dingsi, dar i darba reikia eiti, tai ir tenka keltis kad ir kaip akys lipinasi ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 10:10)
vaikutis yra seimos dziaugsmas nesvarbu ar jis planuotas ar ne ,musu vaikiukas taip pat gims pilnavertej seimoj ir man nesvarbu kai tuoksiuos matysis pilvukas,taigi vestuvese busim visa seima:as ,vyras ir musu kinderiukas 4u.gif

Labai graziai parasiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 29 liepos 2009 - 08:53
Tai va, jei ne tas darbas tai aš irgi miegočiau dar iki dabar išsižiojusi lotuliukas.gif Sveikinu, kad tavo JARUTA vyras susirado darbą, mums buvo labai sunku kai aš viena dirbau, dabar tikiuosi reikaliukai pagerės, nupirksim vežimą, lovytę 4u.gif
Gali tu savo leliui numegsti megstuką ar dar kažką mirksiukas.gif
Atsakyti