Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 07 29, 14:47)
user posted image
Sveikos nestuke.gif , norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų. Man taip pat pirmas nėštumas ir viskas labai įdomu ir visko dar labai bijau. Tai manau, kad bendravimas ir dalijimasis savijauta su  nestuke.gif išbaidytų visus nuogastavimus smile.gif

sveikinu 2.gif auginkim nestuke.gif ir laukim 2.gif drauge gathering.gif
SĖKMĖS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 12:52)
tai veiklos tai yra! baseinas, manksteles, kinas, masaziukas koks, pasivaiksciojimai ore grynam (labai reikia!).. zinoma skaitymai, daikteliu vaikisku apziurinejimai....  4u.gif

i baseina nelabai turiu noro vazinet, geriau ezera, tai taip ir darau smile.gif sumankstelem truouti problema - tinginyste puola, bet stengiuso forma palaikyt. vaikisku daikciuku jau yra visi reikalingi. na gal pasivaksciojimai paivairins ta kasdienybe, nes keisti vietas tai labai norisi, atsibosta vienoj vietoj buti wink.gif
Atsakyti

ei ar matet!! delfyje katik pamaciau "D.Grybauskaitė siūlo, kad motinystės pašalpų mažinimas neliestų nei dabar jas gaunančių, nei besilaukiančių"...

gal dar ir mus pasaugos.... jei tik jos kas paklausys...
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 29, 16:12)
i baseina nelabai turiu noro vazinet, geriau ezera, tai taip ir darau smile.gif sumankstelem truouti problema - tinginyste puola, bet stengiuso forma palaikyt. vaikisku daikciuku jau yra visi reikalingi. na gal pasivaksciojimai paivairins ta kasdienybe, nes keisti vietas tai labai norisi, atsibosta vienoj vietoj buti wink.gif

del issimiegojimo, reikia dziaugtis kol galim smile.gif nes ir siuo metu nesusikalbu su mazyliu savo, kaip tik jau uzeina snuduriukas, mano aktyvistas pradeda zaidimus, tai jau daram vysta tokie mini neissimiegojimai doh.gif smile.gif o kai prasides bemieges naktys.... kolkas atrodo, kad nebaisu, bet kai reiks isgyvent is tikruju unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 16:15)
ei ar matet!!  delfyje katik pamaciau "D.Grybauskaitė siūlo, kad motinystės pašalpų mažinimas neliestų nei dabar jas gaunančių, nei besilaukiančių"...

duok dieve, kaip sakoma, kad taipir butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 17:15)
ei ar matet!!  delfyje katik pamaciau "D.Grybauskaitė siūlo, kad motinystės pašalpų mažinimas neliestų nei dabar jas gaunančių, nei besilaukiančių"...

zinot blogai ,kad ne prezidente turi tiek galios ,o vyriausybe,seimas.Kol kas vetavo tai gal bus ramu kokius metelius,bet palaukit rugsejo kai seimas grys po atostogu tada ir bus aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 16:22)
zinot blogai ,kad ne prezidente turi tiek galios ,o vyriausybe,seimas.Kol kas vetavo tai gal bus ramu kokius metelius,bet palaukit rugsejo kai seimas grys po atostogu tada ir bus aisku  smile.gif

tai jau tikrai. Atimineja pinigus is visu, dabar prie siu, kurie negali patys apsiginti (vaiku ir senliu) pristojo... doh.gif g.gif verysad.gif

tikekimes bus nuspresta teisingai...
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 07 29, 17:26)
tai jau tikrai. Atimineja pinigus is visu, dabar prie siu, kurie negali patys apsiginti (vaiku ir senliu) pristojo...  doh.gif  g.gif  verysad.gif

tikekimes bus nuspresta teisingai...

nu man sviecias ,kad bus ne kas,nuskriaus ir tuos pensininkus ir mamas,nes tipo kad jiems nukirto algas reik ir tiem kirst,kurie ir taip sunkiai vercias,nes logiskai pagalvojus,kad mamom brangu vaikus islaikyt,nes kainos kosmines,o pensininkam brangu vaistus pirkt doh.gif Na ir is ko reik gyvent? doh.gif Dasigyvensim iki to,kad Lietuva istustes tada tai zinos mad.gif susaudyt reik seima ir visus Kubilius Uch negaliu kaip nervai nelaiko gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 29, 14:33)
susaudyt reik seima ir visus Kubilius Uch negaliu kaip nervai nelaiko  gun_rifle.gif

nesikarsciuokit taip! leliukams nesveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 07 29, 17:38)
nesikarsciuokit taip! leliukams nesveika  4u.gif

mano leliukas supranta viska biggrin.gif bet is tikro kaip vaikutis viska jaucia,net kai vyras ranka padeda ant pilvo tai kai pradeda spirt ten kur ranka arba ryte pradeda zadint ,nes mat mamytei jau pusle pilna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytes smile.gif tikiuosi ir mane primsit i savo dideli būri ax.gif musu maziukui eina 9 savaite nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 29, 16:51)
Sveikos būsimos mamytes  smile.gif  tikiuosi ir mane primsit i savo dideli būri  ax.gif musu maziukui eina 9 savaite  nestuke.gif

Sveika, sveika atvykusi i musu buri, kaip smagu, kad musu cia tik gauseja thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 29, 17:51)
Sveikos būsimos mamytes  smile.gif  tikiuosi ir mane primsit i savo dideli būri  ax.gif musu maziukui eina 9 savaite  nestuke.gif

Sveika prisijungus,o priimamt visas mamytes ,kurios laukias pirmu dziaugsmu 4u.gif
Atsakyti