QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 08:27)
Labas rytas

o kad taip man butu, jog visko noriu... i maista beveik negaliu ziureti, ypač vakare

apetito nera, taciau jei skrandis tuscias buna dar blogiau

pradzioje

maniau kad mane pykinimas aplenks, bet nuo 8 savaites kai prasidejo, tai nebezinau ka ir daryti.. gal kas galit patarti?
Nu palauk gal dar pora trejeta savaiciu pageres, nes man tai 8 savaite buvo ziauriausia. O siaip mano gydytoja tai sake kad kai atsibundi tai neskubet keltis suvalgyt imbieriniu sausainiu ar metini saldaini suciulpt (nu cia kaip kam) bet man tik pagalvojus apie tai brrrrr bloga

Tai gydytoja sako nu atsirinksi kas tau geriau, bet as nieko nenoriu rytais

O siaip dar viena pazystama prie lovos laike duona, tik atsibudus uzvalgydavo ir geriau budavo. Na man jau dabar geriau rytais, bet pusryciu kai nevalgau jau kokia 15 metu, tai man ryte bisky kancia pavalgyt, tai isgeriu pieno su bandele, bet taip nenoredama. Nenoriu i darba nestis ko nors, nes dar nenoriu darbe sakyti. Gerai kad nors pietus pas mumis 11.30 tai nereikia kentet
Papildyta:
QUOTE(Niuciukas @ 2009 07 30, 08:40)
Sveikutes. Nesuprantu kas cia daros, kai jauciaus blogai, jausdavau sleikstuli ir truputi vemiau buvo blogai, dabar, turiu omeny, sia savaite, jauciuosi visai gerai, nei pykina, tik valgyt daznai noriu, atrodo, kad gal vel kazkas negerai

Zodziu, tas nerimas..... Na tikrai, jauciuosi visai normal, lyg nevisai ir nescia buciau, bet gal as is tu kurioms per kokias 2-3 savaites viskas praeina? Turbut kol nenueisiu pas gydytoja, tol ir jausiu nerima.....

Na, aisku, vaikuciui galeciau tik padekot, kad per daug manes nekankino
Ramybes tik

tokie tie maziukai, man irgi viena savaite ziauru budavo ir dar reikia i darba keltis

gerai kad lauke nekarsta budavo, tai iseidavau is namu ir geriau budavo, tik ramiau i viska reaguoti. Aisku neramu, bet tas mazius irgi jaucia, kada mamai neramu