QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 07 30, 14:07)
Dėl tų strijų ir pigmentinių tai nieko tokio, išgyvensiu, svarbiausia, kad mažylis būtų sveikas.
Tai dabar eisiu už poros savaitėlių pas savo ginę ir jei ką pati paprašysiu , kad duotų siuntimą kraujo tyrimams, bus ramiau, o ar jau bus matyt mažiuko lytis 17 savaitę?
--------------------
kraujo tyrima daro kas antra menesi (bent man taip dare), o slapima - kiekviena menesi
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 07 30, 14:36)
Man dėl to kraujo tyrimo irgi kaip visoms, pradžioje padarė, buvo geras ir va jau tuoj bus pilnos 26 savaitės, bet nei karto nebuvo daugiau davus siuntimo. Tai aš prieš pora savaičių atostogaudama Klaipėdoj pajutau, kad galva svaiginėja ir pati nuėjau į kraujo centrą bendam kraujo tyrimui, ten per 15 min gavau atsakymą ir tikrai hempglobinas buvo kritęs
Aš manau, kad kraujo tyrimą bendrą turėtų gydytojos dažniau daryt, nes čia geras, čia jau žiūrėk blogas
Aš kitą kartą kai eisiu tai pareiklausiu ne tik šlapimo, bet ir kraujo tyrimo lapuko. Kaip sakoma pas gydytojus vaikštom, o pusiau pačios turim gydytis ir sugalvot kas kiek ir kokius tyrimus darytis
Negerai...
jeigu tik viena karta dare kraujo turima ir nesiunte antra karta, tai blogai. kas antra menesi turi siust kraujo tyrimams, nes hemoglobinas ypac krenta