jo man tas patinka, negalima pavydet nesciajai, nes pelem uzleis, na o mes juk galim retkarciais tuo pasinaudoti
QUOTE(aroonele @ 2009 07 30, 12:25)
kiekvienai skirtingai buna, mane pykindavo kiaura diena, o ypac vakarais, iskart pastojus pradejo puliuot visi auskariukai, tai teko juos issiverti (is viso pirma karta girdziu apie toki dalyka, bet man paciai taip buvo ir tikrai del nestumo, nes niekad gyvenime nepuliuodavo)
ir man stebuklingai po 3 menesiu viskas pranyko
dabar labai retai uzeina, jei koks kvapas itin ikyrus ar slykstus, tada blogiau arba verksmingumas uzeina ir tiek, bet siaip savijauta liuks
, jei anksciau norejau tik lovoj gulet, tai dabar noriu lekt kur nors 
ir man stebuklingai po 3 menesiu viskas pranyko
dabar labai retai uzeina, jei koks kvapas itin ikyrus ar slykstus, tada blogiau arba verksmingumas uzeina ir tiek, bet siaip savijauta liuks
Kaip jau rasiau ir as laukiu tu 3 menesiuku
patys ateis, ne nepajusi
QUOTE(aroonele @ 2009 07 30, 11:25)
aš iki pat dabar negaliu rytais dantų valytis, iškart sutampo
Man tai vakar kosmaras buvo, nusipirkau farso ir kazkoks ne toks buvo, tai net tampyt pradejo kai kotletus dariau, tai vyrui teko ismest, nes as net virtuvej negalejau but, va ir mesyte sviezia, ko gero ne tokia sviezia. Cia tokioj vietinej parduotuvej Ventoj pirkau, visada skanus budavo....
QUOTE(aroonele @ 2009 07 30, 12:49)
Man tai vakar kosmaras buvo, nusipirkau farso ir kazkoks ne toks buvo, tai net tampyt pradejo kai kotletus dariau, tai vyrui teko ismest, nes as net virtuvej negalejau but, va ir mesyte sviezia, ko gero ne tokia sviezia. Cia tokioj vietinej parduotuvej Ventoj pirkau, visada skanus budavo.... 
Nestumo metu uosle ir skonis sustipreja del to kad leliukas gautu kuo maziau kenksmingu medziagu mamytei valgant, taigi jei jau tas farsas tau nekaip kvepejo, didele tikimybe kad pagedes ir buvo
tai ko gero
QUOTE(aroonele @ 2009 07 30, 12:58)
Reikia isiklausyti i savo pojucius nestumo metu, nes taip geriausia musu leliukams
QUOTE(aroonele @ 2009 07 30, 12:49)
manau kad nepagedes,nes as tik sviezia farsa nusiperku man ir kvapas nepatinka maltos mesos ir kepu ir man smirdi,o is tikro tai sviezia nusiperku
Papildyta:
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 13:00)
Reikia isiklausyti i savo pojucius nestumo metu, nes taip geriausia musu leliukams
na, vaziuoju pietauti, nes jei skrandis liks tuscias bus ne kas

Skaniu pietu
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 10:19)
Dar nei karto neisejo viskas lauk, bet buna labai netoli to
pats blogumas buna tada, kai skrandis tuscias - tada labiausiai ir pykina taciau, zinau kad reikia pavalgyti..kai pradedu valgyti visdar buna bloga, bet po kokiu 5 min praeina visi pykinimai ir buna visai gerai, iki tol, kol vel skrandis lieka tuscias.
Stengiuosi nuolat ka kramtyti, taciau darbe juk nevalgysiu nuolat
Stengiuosi nuolat ka kramtyti, taciau darbe juk nevalgysiu nuolat
tada dazniau valgyt, kas dvi valandas
va as jau po pietu
kaip ramu
as irgi ka tik papietavau. vaikas patenkintas
o del to zverisko potraukio, na karts nuo karto pasvajoju, kaip as noreciau cukraus vatos
bet daugiau nieko.
o del to zverisko potraukio, na karts nuo karto pasvajoju, kaip as noreciau cukraus vatos