Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (5 tema)

QUOTE(iclė @ 2009 08 20, 23:52)
Apart jūsų paminėtų dalykų išgąsdint gali. Perdaug nedetalizuosiu, bet mano trimetis vaikas dėl vieno šuns per didelio noro draugauti dabar turi gana rimtą fobiją šunims. Taisyklės ne šiaip sau yra. Negaliu pakęst tokių, kur vedžiojasi šunis be pavadėlių ir vedasi į neleistinas vietas.

As ir esu pries sunis nusistaciusi,o be to pajuri vis sako gelbetojai,kad draudziama sunis vestis prie juros ,net bauda yra,bet manau,dar truputi truksta tvarkos pas mus,nes as bent tai nepastebejau ,kad kas nors pajuri sunu savininkus baustu ar ispetu,mano mergaite ir bijo sunu,ir jei butu salia kas atsivedes prie juros ,tikrai buciau skambinusi tuo tel.nr .kur yra nurodytas.Ir mane tai nerviskai veikia sunu savininkai,kai sako,jis nieko nedaro,nebijokit, doh.gif ir is kur jie gali zinoti,kas tam suniui gali uzeiti,kiek per tv rodo,kad savo seimininkus ar vaikus sukandzioja doh.gif .Bet jau cia ne i tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 21 rugpjūčio 2009 - 17:24
QUOTE(delfinarija @ 2009 08 21, 18:23)
As ir esu pries sunis nusistaciusi,o be to pajuri vis sako gelbetojai,kad draudziama sunis vestis prie juros ,net bauda yra,bet manau,dar truputi truksta tvarkos pas mus,nes as bent tai nepastebejau ,kad kas nors pajuri sunu savininkus baustu ar ispetu,mano mergaite ir bijo sunu,ir jei butu salia kas atsivedes prie juros ,tikrai buciau skambinusi tuo tel.nr .kur yra nurodytas.Ir mane tai nerviskai veikia sunu savininkai,kai sako,jis nieko nedaro,nebijokit, doh.gif  ir is kur jie gali zinoti,kas tam suniui gali uzeiti,kiek per tv rodo,kad savo seimininkus ar vaikus sukandzioja doh.gif .Bet jau cia ne i tema smile.gif

Mastosi, kad nepazistat sunu mirksiukas.gif As uz savo suni galiu garantuoti 100 proc. apie blogos psichikos ar dvarneskas as nekalbu mirksiukas.gif
Baudzia, bet va uzsieniuose yra plezai su sunimis ir nieko, o cia pas mus nesamones daro, vaikai ir tevai labiau viska apdaro, negu suo mirksiukas.gif o jei Jusu vaikas bijo, tai ir sakykit seimininkui pasiimkit suni, nes mano vaikas bijo, bent jau mano suo be komandos prie kito niekada neis mirksiukas.gif
Bet cia tema ne apie tai, taip, kad baigiam, daugiau tolerantiskumo kai kurioms reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
As labai myliu sunis ir nesenai dar turejau,bet suns vieta ne prie juros schmoll.gif
Vaziuoju sekmadieni i Sventaja informuosiu ar daug ciuciuku laksto unsure.gif
Atsakyti
Mes prieš pora savaičių buvom Šventojoj. Gyvenom Energetike, tiksliau permiegojom, nes tik savaitgaliui buvom nuvažiavę. Tai nameliai baisūs. Mes tik vieną naktį praleidom, iš ryto susikrovėm daiktus ir į pajūrį. Ilgiau gyventi nerekomenduočiau niekam. O dėl šuniukų - nepasitaikė, kad pliaže matyčiau. Šunis myliu, ale su svetimais augintiniais maudytis nenorėčiau, o ir kad šalia lakstytų taip pat. Pati nebijau, bet dėl vaikų ramu nebūtų. Taip kad, manau kad pliaže jiems ne vieta.
Atsakyti
sakykit, kokie dabar orai Šventojoje? ir ar kitą savaitę dar ten dirba barai, atrakcijonai ir pan?? Nes lyg šį savaitgalį bus uždarymas, tai ar bus ką veikti ten kitą savaitę?? niekad taip vėlai nevažiavome, o šiais metais dar kartelį norisi nuvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 08 21, 19:44)
As labai  myliu  sunis  ir  nesenai  dar  turejau,bet  suns  vieta  ne  prie  juros schmoll.gif

SUTINKU 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ne apie meilę ar nemeilę šunims čia kalbama doh.gif Paplūdimys, pliažas - ne vieta šunims schmoll.gif vienareikšmiškai! O jei jau neturit kur palikt savo augintinio, kai važiuojate prie jūros - tai jau JŪSŲ PAČIŲ PROBLEMA! Aš irgi turiu augintinių ir ne vieną, ir myliu juos ne ką ne mažiau už Jus, Nenka, bet patikėkit, nei karto net į galvą neatėjo, kad juos vedžiotis po paplūdimius, juolab, kad ir atitinkami draudžiamieji ženklai to neleidžia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 22, 09:44)
sakykit, kokie dabar orai Šventojoje? ir ar kitą savaitę dar ten dirba barai, atrakcijonai ir pan?? Nes lyg šį savaitgalį bus uždarymas, tai ar bus ką veikti ten kitą savaitę?? niekad taip vėlai nevažiavome, o šiais metais dar kartelį norisi nuvažiuoti smile.gif

Si savaitgali tikrai visur buvo uzdarymai,o praitais metais kaip buvom paskutini vasaros savaitgali tai vos keli barai dirbo,bijau kazka ir pasakyt,bet panasu,kad nelabai gali but ka veikt g.gif nes net ir si savaitgali tustoka jau buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 08 20, 23:31)
Na taip, tokiu zmoniu nepateisinu, kai sunis be komandu palieka, suo bega kur nori ir t.t. bet dauguma sunu dresuoti, pvz. mano jei neleisiu ir neis, pastoviai bus prie kojos ir tokiu dauguma  mirksiukas.gif 
O del alergijos taip, bet jeigu syki nuomoji, tai po to ir dezinfekuok viska (kalbu apie seimininkes) nes kad ir bet ka nuo zmogaus gali pasigauti  mirksiukas.gif
Zinau tik viena, tie kurie gyvunu nemyli, jiems visada bus blogai ir ras prie ko prikibti  mirksiukas.gif

sutinku, nuo kai kuriu zmoniu tualetuose ar vonios kambariuose didesniu problemu gali pasigauti. alergija tokiu atveju tik smulkmena. isgerei tablete ir praejo. as pati ja turiu ir niekam nekeliu del to problemu, nes tai mano beda. o kambariai turi buti idealiai sutvarkyti pries atsikeliant kitiems gyventojams.
Papildyta:
QUOTE(iclė @ 2009 08 20, 22:52)
Apart jūsų paminėtų dalykų išgąsdint gali. Perdaug nedetalizuosiu, bet mano trimetis vaikas dėl vieno šuns per didelio noro draugauti dabar turi gana rimtą fobiją šunims. Taisyklės ne šiaip sau yra. Negaliu pakęst tokių, kur vedžiojasi šunis be pavadėlių ir vedasi į neleistinas vietas.

mieloji, cia kalba eina ne apie sunu vedziojima be pavadeliu ar kazkokius valkataucius sunis. ir niekas nesako, kad su tuo suniu eisiu ten, kur daug zmoniu. aisku, kad ieskojau nuosalesnio gyvenamo ploto ir jei suo sveria pora kg. tai kokia fobija gali ivaryt. kai kuriu vaiku elgesys prie juros irgi kelia pasipiktinima kai ramiai guli ir gauni samti smelio i galva ar zviegia nesavu balsu. (jei ka, ir as vaiku turiu). tad nereikia cia varyt ant šunu, nes zmones ne ka geresni.
diskusija baigta. smagiai pailsejom si savaitgali Sventojoj smile.gif
Atsakyti
Pries 2 dienas grizom is sventosios ,kam ydomu draugas klipa sukure apie ismirusia sventaja biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=qjhfd5ec7eE

Jei norit pabut ramybeje vieni visiskai vaziuokit mirksiukas.gif mums patiko,oras fainas buvo smile.gif
Atsakyti
Nerealus filmukas thumbup.gif aisku vaizdas sirdi spaudzia, vaizdas kaip kokiam filme, kai per mara ismire visi zmones swoon.gif bijau.gif sunku patiket, kad dar ne taip seniai ten toks surmulys buvo ir visi stumdesi gatvelese g.gif Bet filmukas tikrai labai idomus, tokios iki skausmo visos pazistamos vietos. O tai ten absoliuciai visi barai uzdaryti ar dar liko veikianciu? visgi vietiniams pramogu tai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai geras filmukas,iš tikrųjų neina patikėti,kad dabar toks vaizdelis unsure.gif .
Atsakyti
vajezau,tai negi viskas uzdaryta?dar zadejom nulekti su nakvyne,bet kad ir parduotuves uzdarytos,tai kur valgyt nusipirkti?tai gal ir nakvoti nebera kur?
Atsakyti