Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

QUOTE(bukasacka @ 2010 02 22, 09:17)
atbegau pasidalinti ispudziais  bigsmile.gif  vakar vakare mano dukryte pamete soske,tiesiog abu su teciu isvertem visus namus-DINGO  doh.gif  tai ka,teko miegoti be jos. uzmigo puikiai,tik nakti kelis kartus prabudo ciauksnodama lupas,paverksleno minutele ir vel miega  rolleyes.gif  nusprendem kad soskes net nebeieskosim,o jei atsiras-mesim lauk.tai va,esu nusiteikus kad sianakt dar gali prisiminti,bet tiesa sakant,tikejausi kad bus blogiau,o pasirodo nera ir nereikia-galima gyventi  mirksiukas.gif

Vat ir mums taip buvo,bet iskentem be jos mes savaite,per tecio gera sirdele mazyle vel dziaugiasi ciulptuku rolleyes.gif Mat dantys dygo,mazoji labai nerami buvo,tai tetukas rado buda kaip vaika nuraminti doh.gif Bet iki antro gimsiuko stengsimes tuom daikciuku atsikratyti,nors jis mums reikalingas tik kol uzmiegam
Atsakyti
Maniškis buvo labai pamėgęs čiulptuką, jau baiminausi, kad bus labai sunku atsisakyt... bet vieną dieną (tada jam buvo 1 m. 8 mėn.) nei iš šio, nei iš to ėmė ir atsisakė, kažkoks stebuklas įvyko thumbup.gif va dabar jau visas mėnuo kuo puikiausiai be čiulptuko gyvenam, net neprisimenam, kad tokį daiktą turėjom... o vyresnėlei, kai buvo maždaug 2 m., nukirpau čiulptuko galą ir pakišau po lovytę, kai rado, paaiškinau, kad pelytė nukando ir nuo tada nebereikėjo, nors kelias naktis dar paverkdavo...
Atsakyti
nuo metukų, šitą darbą patikėjom močiutei, tai per savaitę atpratino
Atsakyti
as tiesiog nebedaviau ir tiek tos soskes.jei paklausia pasakau kad pauksciukai issinese.ir viskas.keleta dieneliu sunkiai pietu miegu labai uzmigdavo bet dabar jau viskas gerai.dukrytei metukai ir 6men.o nakti tik ramiau miega nes laikydavo ta soske isikandus visa nakti.pamesdavo ir pradedavo saukt reikedavo surast nes pati neieskojo.tai va tokia istorija.
Atsakyti
mano mazoji soskyte naudojosi tik iki dantuko isdigimo kai islindo pirmas dantukas isspjove soskyte ir daugiau nebenorejo jos,o sunelis jam db 3men tai nuo gimimo neima soskytes o ciulpia savo nykstuka.tai man gerai nakti nereikia daznai keltis padavineti soskytes nes kai pabunda isiakisa rankyte i burnyte ir toliau miega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdenis: 24 vasario 2010 - 09:46
mano mergyte atprato nuo soskes pusantru metuku!! thumbup.gif !! tiesiog viena diena nedaviau einant pietu miegucio, o po savaites ir einant nakti ax.gif uzmigdavom puikiai biggrin.gif dabar kai yra mazas brolis kartais prisimena ir nori paciulpt doh.gif bet gal tik kad brolis turi o ji ne tokio dalyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2010 02 24, 09:45)
o sunelis jam db 3men tai nuo gimimo neima soskytes o ciulpia savo nykstuka.tai man gerai nakti nereikia daznai keltis padavineti soskytes nes kai pabunda isiakisa rankyte i burnyte ir toliau miega biggrin.gif

nemanau, kad yra gerai nykstuko ciulpimas schmoll.gif
Atsakyti
nemanau kad tai yra blogai, kad ir soskytes nera i gera. atprantama nuo soskytes ir nuo nykstuko kai kuriu soskytes iki 2 metu ciulpia tai taipat negerai yra.nekisiu mazyliui juk per prievarta jai nenori beto ir gydytoja sako kad nera blogai kad ciulpia.
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2010 02 25, 12:09)
nemanau kad tai yra blogai, kad ir soskytes nera i gera. atprantama nuo soskytes ir nuo nykstuko kai kuriu soskytes iki 2 metu ciulpia tai taipat negerai yra.nekisiu mazyliui juk per prievarta jai nenori beto ir gydytoja sako kad nera blogai kad ciulpia.

Zinoma, kad ir tiutes nera gerai, bet pirstas taip pat negerai...

Pazystu viena drauge, kuri ilgai ciulpe nykstuka, tai dabar turi plonesni pirsta nei kitos rankos cool.gif
Atsakyti
nieko jau nepadarysi kad ciulpia nykstuka netrauksiu juk jam jo is pirstuko,kai uzauks mazylis tada jums parasysiu koks jo pirsciukas lotuliukas.gif o gal kai paaugs neciulps visai jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2010 02 25, 12:45)
nieko jau nepadarysi kad ciulpia nykstuka netrauksiu juk jam jo is pirstuko,kai uzauks mazylis tada jums parasysiu koks jo pirsciukas lotuliukas.gif  o gal kai paaugs neciulps visai jo smile.gif

g.gif
Sekmes, kad ilgai neciulptu nykstuko 4u.gif

Atsakyti
ups biggrin.gif klaidele is burnytes. tongue.gif
Atsakyti