Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

vyresnėliui buvo apie pusantrų metų, kai atėmėm. Per anksto, nes jis soskę pakeitę buteliuku... doh.gif soskės kaip ir nereikia, o štai buteliukas - džiausias draugas. Ilgai ir ištikimai su buteliuku draugavo. Kartą kažkur nukišo, niekur neradom, vaikas verkė krokodilo ašarom. pats ėjo, visus kampus landžiojo, visur ieškojo, mes jau ent apsidžiaugėm - neras - nereikės. kur tau, vaikui tokia tragedija buvo, kas košmaras. Nieko nereikėjo, tik buteliuko. Galų gale pats ir rado. gal jei nebūtumėm soskės atėmę, kitaip viskas būtų pasibaigę.

Mažasis dar su soske. Atimsiu, kai kantrybės turėsiu ir matysiu kad vaikui ne tiek jos ir reikia.
Atsakyti
kai vaikui suejo 10 men., ismeciau soske 4u.gif
Atsakyti
Mes soskes nebeturim nuo 1 m. ir 7 men, o atsisakem labai paprastai,tiesiog namuose kazkur pasimete ir neberadom, o taip bijojau kaip reiks atpratint biggrin.gif nes diena nelabai reikedavo, bet jau pries miega tai butinai. Tai pradzioj kokias 2 savaites pries miega jausdavosi, kad jam labai truksta, nes vis vartydavosi negaledamas uzmigt,bet po to atprato ir nebereikejo 4u.gif
Atsakyti
mes atsisakem kai buvo 1 m ir 5 men, pergyvenau kaip cia reikes atpratinti, o isejo taip, atejo laikas ir pati nenorejo bigsmile.gif
Atsakyti
kazkada cia rasiau kad mano sunelis ciulpia nyksti tai db jau ciulpia soskyte o nyksti smile.gif vyresnele taipat uzsigeide soskes pamato proli su sosiuku atema verysad.gif doh.gif
Atsakyti
as is vis pries soskes ir kai gime ner nedaviau ,o velto kad man labai slykstu kai gatvela mama ar vetis aplaizo ir diauda vaikiu ,mano drauge augino be ir as taip nusprendziau ir dziaugiausiu kita irgi auginciau beir jie neprate ,ne pirsto ne kaldtos nerieke
Atsakyti
kiekviena mama sprendzia duot ar ne soskyte vaikiu tai jos pasirinkimas beto nekarto nesu aplaiziusi soskes nes taip nehigieniska yra
Atsakyti
QUOTE(dalyte30 @ 2010 04 24, 13:22)
as is vis pries soskes ir kai gime ner nedaviau ,o velto kad man labai slykstu kai gatvela mama ar vetis aplaizo ir diauda vaikiu ,mano drauge augino be ir  as taip nusprendziau ir dziaugiausiu kita irgi auginciau beir jie neprate ,ne pirsto ne kaldtos nerieke

Dėl aplaižymo, tai čia jau tėvų visiškas neišprusimas, nesuvikiamas elgesys. Bet ne tai, kad kai kurie tėvai aplaižę duoda vaikui soskę, turėtų būti priežastis pasirinkti duoti ar neduoti iš viso jos savo vaikui, o visai kitos, apgalvotos priežastys smile.gif Negi, jei būtumėt davusi vaikui soskę, ją aplaižytumėt ir kiškutmėt vaikui į burną?
Atsakyti
manajam princui 1 m 3 men.ir pries 2 dienas pati nusprendziau,kad reikia "nebedraugauti" su soske. lotuliukas.gif del to,kad jam soske diena nera butina,nebent duodavau kaip cia jau iki manes pasisake mamos,kai paciai baigdavosi kantrybe. rolleyes.gif o va einant arba diena arba nakciai miegoti,visada duodavau.bet va 2 dienas neduodu ir jam nei silta nei salta,atrodo,kad pats net nepastebejo,kad atemiau soske. thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažiukė tiutę pradėjo čiulpti nuo 8 mėn., būtent nuo tada, kai baigėsi pienukas man iki tol nečiulpė, nepripažino visai.. Dabar tiutės reikia tik nakčiai, užmiegant, nežinau kada išmesiu visas tiutes, nes kol kas būtent naktinio miegelio metu jai labai reikia į burnytę ją tiesiog įsidėti, kad būtų doh.gif
Atsakyti
Aš jau nebežinau ką daryti... doh.gif dukrytei tuoj 2 metukai, o su soske niekaip neišeina atsisveikint.. doh.gif
Dieną jai soskės nereikia, nebent važiuojant automobiliu pradeda zysti ir jos prašo. O prieš miegą labai reikalauja, o ypač nubudus miego metu.
Vieną buvo jau sukramčius, naujos nedaviau, tai sunkiau, bet užmigdavo.O nakties metu tiek įsiverkdavo po valandą nenurimdavo, kad vėl prireikė naują paduoti...
Sūnus 1,5 m pametė soskę ir daugiau nebereikėjo.
Nežinau ką čia reiks daryt... unsure.gif
Atsakyti
Na aš jau galiu pasidžiaugti, kad jau praėjo 3 savaitės ir tiūtės mes nebenaudojam, nors anksčiau čia rašiau, kad turim dėl jos bėdų. Tai žinot, pabandžiau vieną būdą - paprašiau, kad ji išmestų į šiukšlinę. Ji taip ir padarė, o po kurio laiko, kai vėl jos užsimanė, pradėjo manęs prašyti, tai pasakiau, kad ją išmetei. Maniau, kad tikrins šiukšliadėžę, bet ji to nedarė ir pamažu įsitikino, kad tiūtės nebėra. Praeidama pro vietą, kur laikydavom tą gėrį, net pasakydavo: " nebėra tiūtes, šiukše ( šiukšlė )" biggrin.gif
Tai galiu patarti, kad reikia vaikučiui duoti mąstyti ( kalbu apie 2 metų amžių ), kad vaikas susivoktų, kad nebėra ir atsimintų kur ją padėjo, ar išmetė pro langa, šuniukui, kačiukui atidavė ir t.t. , o ne drastiškai atimti ir nebeduoti. Antru atveju taip pat turėjome naktines isterijas, o va šį kartą jau jų nėra, labai tikiuosi, kad atsikratėme visam ax.gif
Atsakyti