as nesuprantu, kaip gali neleist issivezt vaiko
juk ne ju reikalas ziureti, kaip jis vezamas. Beje, mus neseniai buvo sustabdziusi policija. nieko nesake, kad lopsiuke vezemes mazaja.

QUOTE(Shatura @ 2009 07 28, 22:03)
as nesuprantu, kaip gali neleist issivezt vaiko
juk ne ju reikalas ziureti, kaip jis vezamas.

man irgi tai labai keistai atrodo - o gal tą vaiką aš parsinešiu ant rankų, gal netoli gyvenu, pvz.

Bet turbūt lopšiukas nuo vežimėlio netinka.. o kaži jei taxi išsikvieti su ta kėdute? Jie eina ir pažiūri, ar kaip?
[/quote]
O tai kaip su tais lopšiais, kurie tvirtinami mašinoje saugos diržais?
Kažkaip man atrodo, kad šitoks lopšys yra tinkamas
Ar aš klystu?
[/quote]
O tai kaip su tais lopšiais, kurie tvirtinami mašinoje saugos diržais?
Kažkaip man atrodo, kad šitoks lopšys yra tinkamas

Mes tai galvojam su kuo geriau parsivest, ar su autom. kedute ar su lopseliu...

Vešimės autokedutėje - ten yra spec. įdėkliukas naujagimiams

Vesimes autokedutej, nes siuo metu tokie asilai keliuose, kad siaubas, asmeniskai pati viena diena vairavau ir vos du kartus nepatekau i avarija ir tikrai ne del mano kaltes, net salia sededamas vyras buvo pakraupes.
o kuriom mamytem atrodo, kad ten vaikeliui bus nepatogu, tai manau, jei atstumas nedidelis, tai nera tame labai didele problema, jei nera spec deklo, galima juk kazka ikloti, pas mus yra tas deklas, bet manau tiesiu dar kazka
o kuriom mamytem atrodo, kad ten vaikeliui bus nepatogu, tai manau, jei atstumas nedidelis, tai nera tame labai didele problema, jei nera spec deklo, galima juk kazka ikloti, pas mus yra tas deklas, bet manau tiesiu dar kazka
dabar tiek visko sukurta maziukams nemanau kad jiems nepatogu..taciau saugu tai tikrai..juk taisykles ir priemones ivairios ne be reikalo sukurtos..matyt is skaudzios patirties

Idomiai cia diskutuojat, vienos labai ramiai, tiesiog pasako nuomone, o kitos net arsiai
Tai as busiu tada bloga mama nes parsivesiu ne autokeduteje, nes tikrai neturiu pinigu pirkti kedutes dar ir naujagimiui (kitos raso kad kainuoja nedau - apie 100lt, na kam nedaug, o kam tai dideli pinigai), kai jau sedes, sodinsiu i kedute, o iki to laiko nemanau, kad reikes labai kur vazineti man su mazute, o dar kai nuo ligonines iki mano namu 3 minutes tai tuo labiau...
Peikit, keikit, skambinkit policijom, is anksto praneskit, darykit ka norit, tiesiog viskas atsiremia i pinigus... naujagimiams tikrai yra visko sociai, tik ne pas visas kisenes pilnos...

Tai as busiu tada bloga mama nes parsivesiu ne autokeduteje, nes tikrai neturiu pinigu pirkti kedutes dar ir naujagimiui (kitos raso kad kainuoja nedau - apie 100lt, na kam nedaug, o kam tai dideli pinigai), kai jau sedes, sodinsiu i kedute, o iki to laiko nemanau, kad reikes labai kur vazineti man su mazute, o dar kai nuo ligonines iki mano namu 3 minutes tai tuo labiau...
Peikit, keikit, skambinkit policijom, is anksto praneskit, darykit ka norit, tiesiog viskas atsiremia i pinigus... naujagimiams tikrai yra visko sociai, tik ne pas visas kisenes pilnos...
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 08 08, 11:25)
Tai as busiu tada bloga mama nes parsivesiu ne autokeduteje, nes tikrai neturiu pinigu pirkti kedutes dar ir naujagimiui ... o dar kai nuo ligonines iki mano namu 3 minutes tai tuo labiau...
Kartais ir 1 minutės užtenka, kad įvyktų nelaimė... Ir pasiteisinimas, kad nėra lėšų manau tikrai nieko vertas - jeigu važinėjate mašina, vadinasi turite pinigų degalams, o vaiko saugumui nėra? Geriau jau nupirkti kad ir padėvėtą kėdutę (tikrai galima rasti ir už 40-50 Lt), nei pataupyti ir paskui graužtis visą likusį gyvenimą, jeigu kas nors (tfu tfu tfu) nutiktų.
Dairėmės šiandi kėdutės, bet man pasirodė, kad ta naujagimio net ir su įdėklu specialiu vis tiek per daug "sėdima" kaip tokiam mažiukui vaikui
Manau, kad reikės dar ten tikrai kažką tiesti, kad nugarytė tiesesnė būtų

QUOTE(Vilmux @ 2009 08 08, 16:10)
Kartais ir 1 minutės užtenka, kad įvyktų nelaimė... Ir pasiteisinimas, kad nėra lėšų manau tikrai nieko vertas - jeigu važinėjate mašina, vadinasi turite pinigų degalams, o vaiko saugumui nėra? Geriau jau nupirkti kad ir padėvėtą kėdutę (tikrai galima rasti ir už 40-50 Lt), nei pataupyti ir paskui graužtis visą likusį gyvenimą, jeigu kas nors (tfu tfu tfu) nutiktų.
del vieno karto kad parsivezti kudiki sumoketi papildomus pinigus? na jau ne, jei lemta ivykti nelaimei, ji ivyks bet kokiu atveju, nepades nei kedutes "nei pagalvem apramstytas, ar dar ciuzinys patiestas", plyta ant galvos uzkris kai is masinos islipsi, o ka tada pirkt kad taip nenutiktu? tarkim kad nepaslysciau eidama su vaiki jau is masinos islipus? juk kedute tada nepades?
galima paprastam lopsiuky parsivesti ir nieko ciudniau neatsitiks