Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip planuojate parsivežti naujagimį iš ligoninės?

Yra ir kitas posakis: jeigu lemta nuskęsti, tai niekad gaisre nežūsi mirksiukas.gif
Tikrai linkiu, kad sėkmingai parsivežtum savo vaiką, bet aš savuoju taip nerizikuočiau schmoll.gif

O šiaip vienam kartui ir pasiskolinti kėdutę galima - čia jau tik atsakingumo ir požiūrio į vaiko saugumą reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 08 08, 16:30)
del vieno karto kad parsivezti kudiki sumoketi papildomus pinigus? na jau ne, jei lemta ivykti nelaimei, ji ivyks bet kokiu atveju, nepades nei kedutes "nei pagalvem apramstytas, ar dar ciuzinys patiestas", plyta ant galvos uzkris kai is masinos islipsi, o ka tada pirkt kad taip nenutiktu? tarkim kad nepaslysciau eidama su vaiki jau is masinos islipus? juk kedute tada nepades?
galima paprastam lopsiuky parsivesti ir nieko ciudniau neatsitiks

Tai jeigu tik trys minutės kelio tai gal geriau iš viso nerizikuoti mašina vaikučio parsivežti be kėdutės, tada galima tiesiog pareiti su juo vežimuke ar ant rankų iki namų g.gif
Be kėdutės nelabai vežčiau, ar ilgai, ar trumpai važiuot 4u.gif Būna iki kitos gatvės parduotuvėn važiuojam, kai daug ir sunkiai pirkt reikia, ir tai būna koks durnius važiuoja taip, kad stabdyt reikia dar ir kaip doh.gif
Atsakyti
Mes planuojame parsivezti autokeduteje thumbup.gif ;]
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 29, 08:04)
Na,aš manau,kad kuo griežčiau kontroliuos šitą reikalą,tuo tėvėliai atsakingiau žiūrės į šitą dalyką.

drinks_cheers.gif kiek žinau užsienyje neišleidžia iš gimdymo namų be autokėdutės.

QUOTE(Vilmux @ 2009 08 08, 15:10)
Kartais ir 1 minutės užtenka, kad įvyktų nelaimė... Ir pasiteisinimas, kad nėra lėšų manau tikrai nieko vertas - jeigu važinėjate mašina, vadinasi turite pinigų degalams, o vaiko saugumui nėra? Geriau jau nupirkti kad ir padėvėtą kėdutę (tikrai galima rasti ir už 40-50 Lt), nei pataupyti ir paskui graužtis visą likusį gyvenimą, jeigu kas nors (tfu tfu tfu) nutiktų.

drinks_cheers.gif su jumis. Vaiko saugumui 100 lt daug?Siaubas kažkoks.Čia ne policijos reikalas, čia pačių tėvų atsakomybė ir sąmoningumas.
Pirmąją vežiojom autokėdutėje ir dabar jau laukia kėdutė grįžtančių mūsų iš ligoninės(nors ir mums nuo namų iki ligoninės 3 min kelio) rolleyes.gif
Atsakyti
Parsivežėm lopšy, aišku prisegtam saugos diržais ax.gif, nes dar nebuvom nusipirkę autokėdutės blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad ar tėvai vaikutį parsiveš autokėdutėj ar ne priklauso ne tik nuo turimų žinių, bet ir nuo finansinių galimybių. Tikrai yra žmonių kurie rizikuoja vaikučio saugumu, nes neturi kitos išeities ir tiek smile.gif

Mes būtume vieni iš jų, jei mam nebūtų padovanoję autokėdutės smile.gif
Atsakyti
Nematau prasmes cia kazko "protint",autores tonas mano manymu per grieztas...as kedute turiu ir parsivesiu joje,bet manau yra daug seimu Lietuvoj,kurios tiesiog neisgali ta kedute nusipirkt...todel nereikia cia auklejimais uzsiimt is savo varpines...
Atsakyti
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2009 08 17, 18:50)
Manau, kad ar tėvai vaikutį parsiveš autokėdutėj ar ne priklauso ne tik nuo turimų žinių, bet ir nuo finansinių galimybių. Tikrai yra žmonių kurie rizikuoja vaikučio saugumu, nes neturi kitos išeities ir tiek  smile.gif

Mes būtume vieni iš jų, jei mam nebūtų padovanoję autokėdutės  smile.gif

nesuprantu - nesueina man galai kažkaip... Finansinės galimybės neleidžia nusipikt kėdutės, bet leidžia važinėti mašina doh.gif O jei mašiną skolinatės, kokia problema pasiskolinti ir kėdutę vienam kartui?
Atsakyti
galima pirkti devėtą, nešynė ne dvarą kainuoja. Mes nusipirkom už 65lt ir labai džiaugėmės.
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2009 08 20, 05:12)
Nematau prasmes cia kazko "protint",autores tonas mano manymu per grieztas...as kedute turiu ir parsivesiu joje,bet manau yra daug seimu Lietuvoj,kurios tiesiog neisgali ta kedute nusipirkt...todel nereikia cia auklejimais uzsiimt is savo varpines...

As irgi pritariu, kad tai kiekvieno asmeninis reikalas. Kaip ir saugos dirzus prisisegti suaugusiam, taip ir vaika vezti keduteje ar ne. Protingos mamos parsives kedutese, neprotingos - ves, kaip joms atrodo tinkama.
Ir dar vienas dalykas - temos autores tonas. Su tokiu tonu nieko nepasieksite. Kaip tik norisi tada priesingai daryti.
Atsakyti
na istikruju,kam zmonem pirkti ta kedute jai jie masinos neturi?del vieno karto?o ir daug nepasitutinciu seimu yru,kuriems ir 100lt yra daug.mes tai kedute pirkom,nes man ji reikalinga,o del vieno karto tikrai nepirkciau!!!
Atsakyti
Na,pirmiausia,taiskaitykite su šypsena,tai ir tonas kitoks pasirodys biggrin.gif

O antra,toks visuomenės požiūris,kad "ai man dzin,kaip kažkas veža leliuką rankose" ir veda iki to,kad saugumas yra paskutinėje vietoje mirksiukas.gif
Na,bet čia standartinis lietuvio požiūris,kad viskas yra dzin,kas manęs neliečia asmeniškai 4u.gif Gaila,kad Lietuvai dar labai toli iki daugumos ES valstybių 4u.gif
Atsakyti