Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip planuojate parsivežti naujagimį iš ligoninės?

Yra gaminanciu autokedutes ir is to gerai uzdirbanciu. Yra padedanciu pirmiesiems gerai uzdirbti ir leidzianciu istatymus, tipo autokedute privaloma. Yra reklamos auku, kurios net 1 km be autokedutes nenuvaziuos.
Visus mus rankose parsiveze ir nieko.
Jei vaikutis gims ziema, tai teks rinktis ar siltai apkutoti, ar "saugiai" priristi. Na, kaip sau benorit avarijos tikimybe zymiai mazesne negu 3 dienu kudikio persalimo tikimybe.
Kiek zinot autoivykiu, kuriu metu nukentejo kudikiai BUTENT del autokedutes nebuvimo?
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2009 08 24, 20:14)
Yra gaminanciu autokedutes ir is to gerai uzdirbanciu. Yra padedanciu pirmiesiems gerai uzdirbti ir leidzianciu istatymus, tipo autokedute privaloma. Yra reklamos auku, kurios net 1 km be autokedutes nenuvaziuos.
Visus mus rankose parsiveze ir nieko.
Jei vaikutis gims ziema, tai teks rinktis ar siltai apkutoti, ar "saugiai" priristi. Na, kaip sau benorit avarijos tikimybe zymiai mazesne negu 3 dienu kudikio persalimo tikimybe.
Kiek zinot autoivykiu, kuriu metu nukentejo kudikiai BUTENT del autokedutes nebuvimo?

Na kažkada į automobilius apskritai nebuvo dedami saugos diržai, gal norite prie to grįžti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Be abejo tik autokedutej.
Atsakyti
Lopsyje ir nematau nieko bloga schmoll.gif
Atsakyti
...kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
DAR NETURIM NEI AUTOKĖDUTĖS, NEI VEŽIMĖLIO, TODĖL NELABAI DAR IR ŽINAU, KAIP PARSIVEŠIM BROLĮ g.gif DUKRYTĘ PARSIVEŽIAU LOPŠYJE NUO VEŽIMĖLIO, PATI GALE ŠALIA SĖDĖJAU smile.gif VAŽAIVOM IŠ KAUNO Į VILNIŲ IR VISKAS BUVO ČIKI 4u.gif O DABAR ŽINAU, KAD YRA TOKIŲ VEŽIMŲ LOPŠIŲ, KURIE TVIRTINASI IR AUTOMOBILYJE, TAI MANAU, KAD TOKIO VEŽIMO IR IEŠKOSIM bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

turim tiek autokedute, tiek planuojam pirkti lopsy, kuriame dirzais galima pritvirtinti kudikeli. Kadangi gimdymas nusimato saltesniu periodu, matysime pagal situacija, kaip parsivesime. Nesinori kudikio pirmomis dienomis persaldyti. Be to, nuo namu iki klinikos vos 15 min. Viska nulems aplinkybes.
Atsakyti
Autokeduteje.
Atsakyti
man keista, kaip visi turi savo tvirtas nepajudinamas nuomones...
As tai nezinau, kaip parvesiu: visu pirma, jei vaikelis gime normaliai, pilnai issivystes, galima vezt kedutej, bet net paciu keduciu instrukcijose yra parasyta - kad vezant is ligonines neisnesiotus naujagimius, reikia pasitarti su kudikio gydytoju, ar galima (pas mus chico kedutes instrukcijoj taip parasyta).
Kita vertus, net ir uzsegus keduteje kombinezonu aprengta vaika, galima uzkloti kuom nors, jei saltas metas, tai kad cia irgi ne problema, kaip kazkas iskele.
Pirma parsiveziau vaikuti lopsiuke nuo vezimo. Tuo metu nebuvo pinigu kedutei, o kai atsirado, po poros menesiu, tai prasidejo musu keliones masina. Kas keisciausia, tai paskolinom savo kedute giminaiciams, o jie vis tiek vaikucio nesaugo ir ant ranku vezioja doh.gif .
Matyt, kiekvienam savo...
Atsakyti
Keisti man žmonės, kurie sako, jog auto kėdutės reklamos rezultatas. O tai kam patys saugos diržus segatės? Tik dėl baudos tikimybės? Šiaip tai aš žinau keletą autoįvykių kuriuose vaiko gyvybę išgelbėjo faktas, kad jis buvo kėdutėje. Ir nereikia sakyti, kad važiuojate atsargiai, Pilna kelyje "nuostabių" vairuotojų, kurie įvažiuos į jus, kad ir kaip atsargiai važiuotumėte.
Aš pirmąjį parsivežiau kėdutėje, antrą irgi taip pat vešiuosi. Atsiklausiau ligoninėje pediatrės, ji irgi taip rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 19, 14:42)
O galbūt jūs galite argumentuoti,kodėl nesaugu vežti autokėdutėje?Kuom ji kenkia? Nes straipsnių apie saugumą radau begalę,o vat apie parsivežimą rankose nieko g.gif

Tad laukiu nuomonių būsimų mamų ir patirties jau esamų 4u.gif

QUOTE(Ramunita @ 2009 07 19, 15:01)
žinok,mergyt,net nežinau kaip įkrėst proto tokiom mamytėms...vistiek savo darys ax.gif

NU aš nesu tokia gerietė- vežiau savo vaiką tam nepritaikytame krepšyje. Ir tai ydomu pasidarė- įsivaizduokite situaciją- vaikas suvystytas įdėtas į miegmaišį kovo mėnesis aplinka maždaug -3, tai šiaip įdomu- autokėdutė susisega per klyniuką- kitaip segti neina- ir neįmanomatai man ką mašinoje kur maždaug ne daugiau +10 atsegioti išrengti vaiką- važiuoti 15 min ir vėl aprengti??? ir dar tokį kiekį rūbų? 2 miegmaišiukai atrodo kad paprasta- bet po 3 dienu dar mamos nebūna tokios drąsios kad plėštų nuo vaiko rūbus...

Ir šiaip- mes beveik niekur su vaiku nevažiavom pirmą pusmetį nes jin klykdavo iki kol pamėlynuodavo toje "autokėdutėje" kitaip pavadinčiau kankinimo įranga- mano vaiko silpna širdutė- todėl gydytoja liepė net namie neleist verkt- o čia doh.gif
Aš esu iš tų "neatsakingų" mamų kurios vaiką laiko ant rankų net tolimų kelionių metų- kai jin užmiega (o tai įvyksta 10-15 min kelionės tada aš ją įsodinu į kėdutę- surišu visus diržus kaip yra instrukcijose. bet taip tik nuo 5 mėn- būtent tokio amžiaus kai buvo mums leista pamažu sodinti mažę. Jūs kaip norit bet autokėdutėje vaikas yra pusiausėdomis- o jei jums gimė mergaitė gydytojai nerekomenduoja sodinti iki 5 kartais net 6 mėn.

O dėl "neatsakingos" mamos- nu kaip čia pasakius- nespjaukit į šulinį gal pačioms gerti reiks- gerai jei vaikai sėdi autokėdutėje- o jei ne? mes skolinomės ir draugų, ir keitėmės- nei vienoje nesėdėjo- galiausiai apsistojome prie savo pirmos kuri iki 18kg tinka Dabar mažylei 2metai,5mėn nu nepatinka jai sėdėt kėdutėje- jai reik kad kojos liestų būtent žemę jei ne- ašaros klyksmai, dusimas, isterija- o jei užmigdau- taip- guli- ir dar pabudusi pagulinėja kokias 10min- spėjam nuvažiuot į vietą taip ir "žaidžiam"...
Papildyta:
QUOTE(Rita25 @ 2009 08 26, 14:20)
man keista, kaip visi turi savo tvirtas nepajudinamas nuomones...
As tai nezinau, kaip parvesiu: visu pirma, jei vaikelis gime normaliai, pilnai issivystes, galima vezt kedutej, bet net paciu keduciu instrukcijose yra parasyta - kad vezant is ligonines neisnesiotus naujagimius, reikia pasitarti su kudikio gydytoju, ar galima (pas mus chico kedutes instrukcijoj taip parasyta).
Kita vertus, net ir uzsegus keduteje  kombinezonu aprengta vaika, galima uzkloti kuom nors, jei saltas metas, tai kad cia irgi ne problema, kaip kazkas iskele.
Pirma parsiveziau vaikuti lopsiuke nuo vezimo. Tuo metu nebuvo pinigu kedutei, o kai atsirado, po poros menesiu, tai prasidejo musu keliones masina. Kas keisciausia, tai paskolinom savo kedute giminaiciams, o jie vis tiek vaikucio nesaugo ir ant ranku vezioja  doh.gif .
Matyt, kiekvienam savo...

Autokėdutės į gimdymo namus neneši- jin šalta mašinoje- išrengsi- nugara sušals.
Kai nešiau mažė lopšys buvo su čiužinuku plonu, ir šilta antklode, + miegmaišiukas storas, + miegmaišiukas plonas, o po apačia jau tik vilnoniai rūbeliai ir apatiniai rūbeliai- išrenkt iki vilnonių rūbelių????? Kūdikis pats adr nemoka palaikyti kūno temperatūros.

Taip pripažinsiu mūsų klaida- nepagalvojom apie parvežimą. turėjom kėdutę- bet realiai supratom kad į ją neįdėsim tik priėję prie mašinos. Namie aš lukštenau iš rūbų mažę gal 20 min- ir tai pasidėjus viduryje lovos- kol atsegi kol iškeli, tada kitą atsegi- iškeli ir t.t.t.t. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 20, 23:10)
as nesakau kad dzin,bet jai zmones bwdnai gyvena,tai is kur ta kedute paimt?jai tureciau galimybe tai padeciau visom isigyt,tik kad ne milionere esu.o del vieno karto,net pirkt neapsimoka.ir nieko baisaus cia nera ir be tos kedutes parvezt.cia tik mano nuomone..be to jai gauni i rankas 600lt,abejoju kad pirktum tokia kedute

pasiskaitykit reklamų- dėvėta autokėdutė- 50Lt. mes pirkom nedėvėtą už 350Lt, yra žmonių dovanojančių, net parduodančių už 30-40Lt. bet tokiais atvejais reikia apžiūrėt ar netrūkusi, paklausti ar nebuvo avarijoje- nes net menkiausia avarija ir autokėdutę net sveiką rekomenduojama keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 01 rugsėjo 2009 - 13:17
o as nezinau kaip elgsiuos, turim is vezimo lopsiuka ta nesiojama ir auto kedute nuo 0 iki 13 kg atrodo ax.gif matysim koks bus oras, ir ka sakys gydytoja, kadangi mum labai netoli vaziuoti tai vyras atvez ta ir ta ir nuspresim blush2.gif beje autokedute pirkom deveta ax.gif
Atsakyti