Įkraunama...
Įkraunama...

Kreditinė kortelė UK

QUOTE(Irute is Londono @ 2009 07 21, 16:51)
O siaip viskas priklauso nuo tavo Credit History ir jeigu jie nieko apie tave nezino tai ir kreditines korteles neduos iki tol kol nepagyvensi trupuciuka salyje ir nepaimsi kokio loano ir ji issimokesi arba issimokejimuj ka nors paimsi. Jie nemegsta rizikuoti  schmoll.gif

Su vyru pasitarem ir nusprendem visgi imti ta kreditine vien del credit history. man banke jau seniai siulo bet dar neturejom poreikio. ka perkat su ta kreditine? ar tik stambesnius pirkinius ar ir visas smulkmenas?
Atsakyti
norejau paklaust del tos Virgin korteles, jai as teisingai viska supratau, tai ten uzpildyt reikia ta forma on-line, ir jie tada atsiuncia jai sutinka tau ja isduoti? o ten reik banko duomenis aisq savo surasyt?ir jai man mano bankas vienas - lloyds neduoda kreditines, tai kaip, man rasyt kt banko duomenis, o ne to, kuris siuo metu nesutinka duoti tos korteles?
Ir, jai man ja isduos, as isigrynint reikiamos sumos negaliu?tarkim, man reikiamo1500 svaru?
hmm, taip reik tos korteles, ir skubiai, o kaip tycia va visokiu niuansu atsiranda.. ;/
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 07 22, 06:02)
norejau paklaust del tos Virgin korteles, jai as teisingai viska supratau, tai ten uzpildyt reikia ta forma on-line, ir jie tada atsiuncia jai sutinka tau ja isduoti? o ten reik banko duomenis aisq savo surasyt?ir jai man mano bankas vienas - lloyds neduoda kreditines, tai kaip, man rasyt kt banko duomenis, o ne to, kuris siuo metu nesutinka duoti tos korteles?
Ir, jai man ja isduos, as isigrynint reikiamos sumos negaliu?tarkim, man reikiamo1500 svaru?
hmm, taip reik tos korteles, ir skubiai, o kaip tycia va visokiu niuansu atsiranda.. ;/

Surasyk tikslius savo banko duomenis, jei ka nuslepsi jie visvien pamatys..o tai kad vienas tau nedave nereiske kad ir kitas neduos... mirksiukas.gif
Na suma tai ce jau priklausys koki limita duos..na £1500 tai nelabai manau kad duos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 07 22, 08:02)

Banko duomenys reikalingi, nuo tos sąskaitos, į kurią pas tave yra įeinami pinigai. Kad jie galėtų nusiskaičiuoti.

Grynais pinigų nusiimti nelabai gali. būna limitas. Ir, jei nuiminėsi grynais pinigais, bus labai dideli %.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 07 22, 12:30)
Banko duomenys reikalingi, nuo tos sąskaitos, į kurią pas tave yra įeinami pinigai. Kad jie galėtų nusiskaičiuoti.

Grynais pinigų nusiimti nelabai gali. būna limitas. Ir, jei nuiminėsi grynais pinigais, bus labai dideli  %.

Na ieina pas mane i abi korteles pinigai g.gif o tai ta kredita duoda Virgin`as? ne mano bankas? nes snd as eisiu i banka savo kt, ir nunesiu credit card application`a, ziuresiu ka jie atsakys, o tada pabandyciau internetu uzpildyt to banko, kuris neduoda duomenis..

Aciu visom uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 07 22, 12:24)
Na ieina pas mane i abi korteles pinigai g.gif  o tai ta kredita duoda Virgin`as? ne mano bankas? nes snd as eisiu i banka savo kt, ir nunesiu credit card application`a, ziuresiu ka jie atsakys, o tada pabandyciau internetu uzpildyt to banko, kuris neduoda duomenis..

Aciu visom uz ats 4u.gif

Jokio skirtumo kurio banko duomenis tu ivesi jiems. Jie viska patys patikrins. Kiek, kur kreditiniu prasei, kiek dave, kiek nedave, kokios tavo pajamos ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 07 22, 13:43)
Jokio skirtumo kurio banko duomenis tu ivesi jiems. Jie viska patys patikrins. Kiek, kur kreditiniu prasei, kiek dave, kiek nedave, kokios tavo pajamos ir t.t. ir pan.

na va, kt mano bankas sake isduos man kortele, tik aisq suma ne tokia kokios kad noreciau, bet ir tai gerai - 500svaru;] vis dasides
Atsakyti
mes tai su vyru kredita mokame grynais inesame i bamka. nieks nenuskaitineja nuo saskaitos.kiekviena menesi gaunam billa ir mokame banke smile.gif mes nesunkiai gavome
Atsakyti
QUOTE(Jurgita0428 @ 2009 07 21, 11:47)
nu dar nesutikau nei vieno zmogaus, kuris nebutu gaves kreditines korteles, jei jos norejo...kreditines korteles sitoj sali bankai ir ne tik dalina i kaire ir i desine... tik imk ir po kelias...va su debetinem jau problema, reik irodinet pajamas ir t.t.

Aš negaunu biggrin.gif Na, OK, turiu New Look'o "kreditke", 100 svarų į minusą duoda rolleyes.gif Bet šiaip tai nieks daugiau.. Bet čia, įtariu, todėl, kad pas mane tik prieš kelis mėnesius pastovios pajamos atsirado..
Iš tikro, tai nereikia man tų kreditinių, man ir overdraft'o užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 23 liepos 2009 - 20:07
O gal zinote kiek mazdaug laiko (menesiu, metu) reikia pradirbti, kad galetum kreiptis del kreditines?
Atsakyti
QUOTE(Justinita @ 2010 06 25, 16:18)
O gal zinote kiek mazdaug laiko (menesiu, metu) reikia pradirbti, kad galetum kreiptis del kreditines?

RBS nedirbdama gavau debetine korta,pradirbus gal kokias dvi savaites nuejau paprasiau kreditkes is ten pat,be problemu dave:)
Atsakyti
QUOTE(Justinita @ 2010 06 25, 14:18)
Priklauso ne nuo to, ar dirbi, ar ne. O nuo to, kokia yra tavo kredito istorija. Kai uzpildysi forma, jie padarys credit check ir tada nuspres ar duot ar ne.
O kokia kredito istorija prikauso nuo daugelio dalyku - ar turi kokiu nors kitu sutarciu, uz kurias reguliariai moki ir ar esi kada nors prasizengus (nesumokejus laiku), pvz telefono, elektros ar duju bilas, banko paskola, banko saskaita ir tt. Ar esi registruota balsavimui savo vietiniame council, kiek laiko gyveni toje pacioje vietoje ir tt. Taip pat ziuri, kiek kartu buvo tikrinta tavo kredito istorija(t.y. kiek kartu kitos kompanijos tikrino) - tai irgi yra registruojama. Labai daug patikrinimu atsiliepia kredito istorijai.

Kuo geresne kredito istorija, tuo lengviau gauti paskolas iskaitant ir kredito kortele. Ir tuo palankesni %, didesnis kredito limitas.
Atsakyti