Įkraunama...
Įkraunama...

Kreditinė kortelė UK

QUOTE(Uuoga @ 2009 07 21, 12:52)
Sveikos, aciu uz patarimus;]  4u.gif  man bankas Lloyds, neduoda kreditines todel, kad turiu minusa 1 svara doh.gif  biggrin.gif  pasake gales duoti tik rugpjucio pradzioje, o man db reik nes norim su draugu pirkt masina, ir siektiek truksta pinigu doh.gif bandysiu kitam banke, nes dar turiu nationwide banke kortele, gal ten duos.. ;]
Papildyta:
tai as su tokia pat mintim ir ejau i bana, tikedamasi lengvai gauti kortele;] bet.. ax.gif  neduoda;D bandysiu kitame banke ;]

TAI JEIGU TRUKSTA IKI MASINOS KAZKIEK , TAI NEGERIAU PASIIMTI PASKOLA IR PROCENTAI MAZESNI....AS TURIU SASKAITA barclay banke , tai jie kas keli men siuncia mums su vyru pasiulas, kad pasiimti paskolas, kiek nori....
na o kreditines mes su vyru gavome labai lengvai, vyras gavo anketa su pasiulymu gauti , oas nuejau i banka ir gavau, labai lengvai....is pradziu gavome po 500 sv ir vis dideja suma , vyras jau turi 3000sv.gauti kreditine ne problema, jeiu turi pajamas pastovias...o grazinti gali per kiek nori laiko, zinoma atitinkamai ir procentu sumoki bankui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2009 07 22, 09:30)
Banko duomenys reikalingi, nuo tos sąskaitos, į kurią pas tave yra įeinami pinigai. Kad jie galėtų nusiskaičiuoti.

Grynais pinigų nusiimti nelabai gali. būna limitas. Ir, jei nuiminėsi grynais pinigais, bus labai dideli  %.

as nemoku is saskaitos , einu moketi i banka su bilu, kuri gaunu kiekviena men arba kasoje moku , jei galiu dazniau
Atsakyti
Labas 4u.gif as cia gal nelabai i tema, bet daug maz biggrin.gif birzelio 24d atsidariau banko saskaita lloyds banke, pin kodus gawau, bet wa korteles nesulaukiu g.gif: gal pasikeite twarka gawimo, seniau ateidawo pastu, o dabar gal banke reik atsiimt? g.gif: dabar esu LT ir be rugsejo atsiimt negalesiu.. Ar nebus kokiu problemu atsiimant po poros menesiu? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea.: 18 liepos 2010 - 12:57
QUOTE(pelytea. @ 2010 07 18, 11:55)
Labas 4u.gif as cia gal nelabai i tema, bet daug maz biggrin.gif birzelio 24d atsidariau banko saskaita lloyds banke, pin kodus gawau, bet wa korteles nesulaukiu g.gif: gal pasikeite twarka gawimo, seniau ateidawo pastu, o dabar gal banke reik atsiimt? g.gif: dabar esu LT ir be rugsejo atsiimt negalesiu.. Ar nebus kokiu problemu atsiimant po poros menesiu? Aciu

Kad ir dabar pastu atsiuncia.Mb keitesi kortele pries savaite Lloyds banke, tai atsiunte i namus.
Atsakyti
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2010 07 18, 11:02)
Kad ir dabar pastu atsiuncia.Mb keitesi kortele pries savaite Lloyds banke, tai atsiunte i namus.

o as wa niekaip nesulaukiu g.gif: wakar skambinau sawo teciui, sake dar negawo mano korteles, tai wa ir galwoju gal kas pasikeite...
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 07 18, 14:20)
o as wa niekaip nesulaukiu g.gif: wakar skambinau sawo teciui, sake dar negawo mano korteles, tai wa ir galwoju gal kas pasikeite...

as gavau pirma pinus,po savaites korta.jei laukiat daugiau kaip savaite,tai pasiskambinkit i banka ir pasiteiraukit,gal paklydo kur.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2010 07 18, 11:27)
as gavau pirma pinus,po savaites korta.jei laukiat daugiau kaip savaite,tai pasiskambinkit i banka ir pasiteiraukit,gal paklydo kur.

pinus gavau po sawaites, o korteles jau menuo kaip negaunu, teks gal skambint i banka tik is lt nemazai kainuos, bet gal kaip nors biggrin.gif aciu Jums uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mergaittes gal ir as cia ne itema.....Turiu Lloyds Viza debetine kortele gryzau i lietuva visur atsiskaitineju kortele be problemu bet nusiimti grynuju niekaip negaliu...o labai labai reikia...gal zinote kur galeciau ir ar aplamai tai imanoma sad.gif Labai labai aciu visoms uz bet koki patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 12 30, 18:31)
Mergaittes gal ir as cia ne itema.....Turiu Lloyds Viza debetine kortele gryzau i lietuva visur atsiskaitineju kortele be problemu bet nusiimti grynuju niekaip negaliu...o labai labai reikia...gal zinote kur galeciau ir ar aplamai tai imanoma sad.gif Labai labai aciu visoms uz bet koki patarima smile.gif

Paskambinkit i banka ir issiaiskinsit.Gal jums tiesiog del saugumo blokavo grynuju pinigu isemima.Paskambinus sutvarkys viska. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 12 30, 21:58)
Paskambinkit i banka ir issiaiskinsit.Gal jums tiesiog del saugumo blokavo grynuju pinigu isemima.Paskambinus sutvarkys viska. ax.gif

Aciu uz atsakyma...bandysim ryt paskambinti...tik labai keista nes diena pries isvaziuojant nusiiminejom kelionei be problemu o dabar butent neina....o gali taip blokuot kad butent uzsienije as nenuimciau? negi as vienintele cia tokia? niekur jokios info nerandu sad.gif nors Lloydso puslapyje raso kad uzsienyje grynuosius nusiimti galima...o jie man teiks kokia nors informacija telefonu??? oi kokioj nepavydetinoi padety dabar esam sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 12 30, 19:13)
Aciu uz atsakyma...bandysim ryt paskambinti...tik labai keista nes diena pries isvaziuojant nusiiminejom kelionei be problemu o dabar butent neina....o gali taip blokuot kad butent uzsienije as nenuimciau? negi as vienintele cia tokia? niekur jokios info nerandu sad.gif nors Lloydso puslapyje raso kad uzsienyje grynuosius nusiimti galima...o jie man teiks kokia nors informacija telefonu??? oi kokioj nepavydetinoi padety dabar esam sad.gif

esu pora kartu girdejusi apie tokius nutikimus, ax.gif paskambinus viskas susitvarke.
Atsakyti
nes lloydso paprasta kortele nenusiimsi pinigu, nebent pats pasakysi, kad vaziuoji ten ir ten ir reikes nusiimt. atsiskaityt tik pirkdamas gali.
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 12 30, 19:13)

jei turi internet banking, ten buna skiltis, jei vaziuoji uzsienin ivedi data kada busi ir kiek laiko, tada bankas mato kad esi lietuvoj ir nera reikalo blokuoti...
Atsakyti