Turiu klausima
Ir zodziu kai man atsiunte laiska, ten ideta application form'a, ir daugiau kaip ir nieko. Nei parasytas koks butu kredito limitas, nieko. Tai kazi ar paliktu ta pati ar mazintu? Nes dabar turiu 6000...
O siaip is savo patirties galiu pasakyt, kad vis tik bankai yra labai skirtingi, ir jeigu vienamneduoda kreditines, tai kreipkites i kita. Tuo metu, kai atsidarinejau saskaita Lloyds, is kart ir pasiule ir kredito kortele ir loan'a. Bet as vis tiek palaukiau metu, kol sugalvojau kad reik man tos kreditines
Barclays saskaita turiu gerus 3-4 metus, niekas nieko nesiulo. Kaip turejau Visa, taip ir beturiu. Atlyginima visada gaudavau i ta kortele, ir jokiu problemu nebuvau prisidarius kaip ir..
Natwest dar geriau. Kai atvaziavau i UK pries 6 metus, man isdave Solo kortele. Naudojaus ta kortele ilgai - kokius 3 metus as, paskui pora metu sese. Galu gale neapsikenciau ir vasara nuejau ir uzdariau saskaita, nes man ne tik kad kreditines nepasiule, bet ir paprastos Visa neisdave
O va Lloyds kai dave kreditines, tai as net nedirbau, sedziu su mazium namie, ir mano pajamos yra tik 500 svaru i menesi, net vaiko pinigelius dedu i kita saskaita.