Įkraunama...
Įkraunama...

Kreditinė kortelė UK

4u.gif Sveikos,

Turiu klausima blush2.gif Man lloyds isdave 2 kredito korteles iskart: Klasikine ir American Express. Vos spejau aktivuot, ir po savaites atsiunte laiska, kad siulo imt platinine kortele. Gal kas galit atsakyt, tai jeigu as vis tik pasiimsiu ta platinine, tai ar galiu uzdaryt tas kitas 2 ar taip ir turesiu visas tris?? g.gif
Ir zodziu kai man atsiunte laiska, ten ideta application form'a, ir daugiau kaip ir nieko. Nei parasytas koks butu kredito limitas, nieko. Tai kazi ar paliktu ta pati ar mazintu? Nes dabar turiu 6000...

O siaip is savo patirties galiu pasakyt, kad vis tik bankai yra labai skirtingi, ir jeigu vienamneduoda kreditines, tai kreipkites i kita. Tuo metu, kai atsidarinejau saskaita Lloyds, is kart ir pasiule ir kredito kortele ir loan'a. Bet as vis tiek palaukiau metu, kol sugalvojau kad reik man tos kreditines lotuliukas.gif.
Barclays saskaita turiu gerus 3-4 metus, niekas nieko nesiulo. Kaip turejau Visa, taip ir beturiu. Atlyginima visada gaudavau i ta kortele, ir jokiu problemu nebuvau prisidarius kaip ir..
Natwest dar geriau. Kai atvaziavau i UK pries 6 metus, man isdave Solo kortele. Naudojaus ta kortele ilgai - kokius 3 metus as, paskui pora metu sese. Galu gale neapsikenciau ir vasara nuejau ir uzdariau saskaita, nes man ne tik kad kreditines nepasiule, bet ir paprastos Visa neisdave biggrin.gif Ir ka jus sau galvojat po dienos skambina man is banko, ir sako, mes jum norim isduoti Visa, grizkit pas mus lotuliukas.gif ..
O va Lloyds kai dave kreditines, tai as net nedirbau, sedziu su mazium namie, ir mano pajamos yra tik 500 svaru i menesi, net vaiko pinigelius dedu i kita saskaita.
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2011 02 16, 21:09)
4u.gif  Sveikos,

Turiu klausima  blush2.gif  Man lloyds isdave 2 kredito korteles iskart: Klasikine ir American Express. Vos spejau aktivuot, ir po savaites atsiunte laiska, kad siulo imt platinine kortele. Gal kas galit atsakyt, tai jeigu as vis tik pasiimsiu ta platinine, tai ar galiu uzdaryt tas kitas 2 ar taip ir turesiu visas tris??  g.gif
Ir zodziu kai man atsiunte laiska, ten ideta application form'a, ir daugiau kaip ir nieko. Nei parasytas koks butu kredito limitas, nieko. Tai kazi ar paliktu ta pati ar mazintu? Nes dabar turiu 6000...

Tai, ten tik applicationas ir yra, jei norit pildyti. O ne patvirtinimas, kad jau gavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 16, 19:14)
Tai, ten tik applicationas ir yra, jei norit pildyti. O ne patvirtinimas, kad jau gavot  4u.gif

Tai ta prasme jie tik siaip sau atsiuncia ir tik po to sprendzia ar duoti? g.gif
Nesuprantu tai koks jiem biznis gaisinti mane ir dar po to savo zmones, kad patikrintu ar as galiu gaut ta kortele?? blink.gif bene darbo nebeturi jie ten..
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2011 02 16, 21:25)
Tai ta prasme jie tik siaip sau atsiuncia ir tik po to sprendzia ar duoti?  g.gif
Nesuprantu tai koks jiem biznis gaisinti mane ir dar po to savo zmones, kad patikrintu ar as galiu gaut ta kortele?? blink.gif  bene darbo nebeturi jie ten..

A vdrug jus uzpildysit applicationa, pasiimsit kortele, ja naudosit, ir jiems palukanas mokesit g.gif va, toks ir biznis mirksiukas.gif
Atsakyti
Heizel:

Jie siuncia applications visiems, visur ir visada o tik po to sprendzia ar duoti ar neduoti. Yra banke skirtingu departmentu - vieno darbas paprastas: visiems klientams issiusti laiskus su formomis, kad jie galvotu - koks mano geras bankas - siulo man KK, bet is tu formu - uzpildys tik kokie 10%, kiti abra ismes arba pades kur nors ir laikis ir tol kol sumanis, kad jiems dabar reiketu tos KK, o kitas - jau ziuri i jusu credit history, duoti ir kiek duoti.

Jus galite pildyti ta forma ir issiusti - nieko is to blogo, tik va £6,000.00 limito jus negausite..... daugiausiai gausite £1,500.00 is karto ir tai jie bijo rizikoti. Po to galesit didinti ta limita laikui begant ir isauginti ji iki £6K kaip senoj kortelej, tik paziurekit kiek palukanu tuoj Platinum KK!

Senas korteles jus visada galite uzdaryti su salyga, kad ismokejote visa credita atgal ...... ir BUTINAI nepamirskit panaikinti visus Direct Debitus iseinancius is sitos korteles, nes zinau, kad skamba kvailai, bet kortele uzdaryta, o bankas vistiek mokes DD is uzdarytos korteles. Mano vaikinas uzdare kortele ir pagalvojo, kad DD patys cancelins, nes kortele tai neekzistoja.... Normaliai sau persikrauste, o po keleriu metu atejo laiskas is teismo, kad virsijote savo kredito limita ir Defaulta uzdejo ant Credit History - kiek skambinejo, bet vistiek teko sumoketi, nes inteneto ne atsisake su interneto kompanija.... ir DD reikejo panaikinti butent su jais.... Kol kredito uzteko, tai niekas neieskojo nauja adrese, o kai baigesi kreditas - tai greitai rado! g.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu uz info.

Man ta platinium kortele kaip ir nera reikalinga, tik esu girdejus, kad planuojant imt paskola butui ar namui geriau tureti kuo geresne KK, nes parodo kad bankas tavim pasitiki.. O kiek cia tiesos nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2011 02 17, 17:18)
4u.gif  Aciu uz info.

Man ta platinium kortele kaip ir nera reikalinga, tik esu girdejus, kad planuojant imt paskola butui ar namui geriau tureti kuo geresne KK, nes parodo kad bankas tavim pasitiki.. O kiek cia tiesos nezinau  rolleyes.gif

Heizel, kaip KK susija su busto paskola as nezinau, nes neesu su tuo dar susidurusi. Bet logiskai mastant - tu esi teisi. Jeigu turi geresne KK - tai jie tikrai manys, kad bankas tavimi pasitiki ir esi gera kliente ir galimybes gauti ta paskola zymiai didesnes. 4u.gif O jeigu ir be paskolos, tai vistiek as paimciau - nezinia kas atsitiks gyvenime ir kada gali tau prireikti tos KK - net ir baldams i nauja busta mirksiukas.gif Fingers crossed, kad viskas susikluostu taip kaip planuoji good.gif
Atsakyti
Tai kiek turi sali pragyventi kad gautum creditine?
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 06, 14:06)
Tai kiek turi sali pragyventi kad gautum creditine?

Jus apie ka cia? kreditiniu nemeto belekam, tad gal nusileiskit ant zemes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nneka: 06 kovo 2011 - 20:28
QUOTE(Nneka @ 2011 03 06, 21:25)
Jus apie ka cia? kreditiniu nemeto belekam, tad gal nusileiskit ant zemes..

o apie ka tu cia???
Atsakyti
lotuliukas.gif Mane irgi domina, ar norint gauti KK, bankas atsižvelgia į tai, kiek laiko jau toj šaly dirbi, nes paskolą berods gali gauti tik po trejų metų. Bet ko gero teks nusileisti ant žemės lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va ir as apie ta pati smile.gif))
Atsakyti