Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(Ziezulele @ 2009 07 23, 20:57)
Bet matyt dar pernelyg smarkiai įsikniaubus esu į prisiminimus ir išgyvenimus.

Iki metinių mano mintys buvo labai artimos tau... artėjant pirmąjam gimtadieniui - iš viso užsisklendžiau... žinojau, kad bus sunku, bet kad taip.....

spyglėj, nežinau pavardžių. L tik minėjo, kad nekokios.
Atsakyti
Sandrynja,
Tik dabar susivokiau pasveikinti su GIMTADIENIU!! birthday.gif ploja.gif
Sveikinimai nuosirdziausi!! Zinau, kad negaliu padovanoti tau to ko tu labiausiai troksti, bet palinketi laimes dideliausios, tikrai galiu ir LINKIU!!!!

Atsakyti
Miegat jau?.... aš tradiciškai blūdiju... valgyt norisi...pomidorą jau sukirtau, dešros ir paragavau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 23, 23:58)
Miegat jau?.... aš tradiciškai blūdiju... valgyt norisi...pomidorą jau sukirtau, dešros ir paragavau... smile.gif

pažįstamas jausmas...man irgi taip būdavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 07 23, 20:37)
Man paskutinėmis dienomis irgi ne kokios nuotaikos užplaukusios, vis tas ilgesys, nerimas, susitaikymas, kad pakeist kažką esi bejėgis.
Aš irgi nurašau likimui visa tai, bet kažkodėl nuo to nepalengvėja. VJ, tau rugsėjės patarimas praverstų - linksmais vaizdeliais dabar gėrėtis reikia, o ne po sielos skaudulius klaidžiot. Nors, žinau, to nesukontroliuosi. Bet šiek tiek nukreipti mintis kitom linkmėm juk galim.
O aš kažkaip nenoriu paleist savo angelo. Man keistai atrodo dienos, kai apie jį mažiau galvoju. Bijau jį išstumti iš savo minčių, bijau jį pamiršt. Žinau, kad psichologai tvirtintų, jog reikia su mirusiuoju atsisveikint, suvokt, kad jo nebebus šalia niekada ir stengtis gyvent gyvenimą be minčių apie jį, be jo. Bet šioje vietoje mano nuomonė visai kita. Man norisi žinoti, kad turiu sūnų, man norisi jaustis jo mama, man norisi mylėti jį. Mano širdy tarytum visada dega ugnelė jam. Ir aš nenoriu, kad ji užgestų. Taigi, arba aš esu dar kažkurioje iš gedėjimo stadijų ir nesusitaikiusi su netektimi, arba tiesiog toks mano požiūris ir jis toks liks amžinai.
Pritariu tau, mano 7 laukimo mėnesiai buvo patys gražiausi mano gyvenime. Rodos, taip seniai tai buvo, taip seniai jaučiau bumbtelėjimus pilvukan. Taip seniai mes sveikindavomės rytais, linkėdavom vienas kitam labos nakties, dainuodavom lopšines, skaitydavom pasakas........
Net neįsivaizduoju, ar yra koks skirtumas, ar tai buvo pirmagimis, ar ne. Manau skausmas vistiek vienodas, tik gal turint kitą vaikelį lengviau į gyvenimo vėžias sugrįžti, nes yra vardan ko.

Sveikutės, aš vis paskaitinėju, bet kažkaip nedrįstu vis parašyt... jūs čia tokios susibendravusios, taip gražiai viena kitą palaikot.
Kai netekau savo mažučio, dažniau užsukdavau, laikui bėgant rečiau, paskui ėmiau vengti net žiūrėti į šią forumo dalį.
Ziezulele, mano mintys buvo tokios pat... nežinau tavo istorijos, bet matau, kad laukeisi savo mažulyčio tiek pat laiko, kaip ir aš savojo. Man jau praėjo trys metai, dabar supu ant rankų kitą mažiuką. Man nebuvo lengva pastoti pirmą kartą. Kai norėjau pastoti antrą kartą, mano gydytoja pasakė, jog tą galiu padaryti tik dirbtiniu apvaisinimu. Išėjau iš gydytojos ir pagalvojau, jog matyt nelemta turėt vaikų ir kad mano Hariukas buvo mano pirmas ir paskutinis vaikas. Džiaugiuosi, kad viskas nepasitvirtino ir pastojus natūraliai, turiu jau antrą vaikelį. Kai manęs klausia, kiek turiu vaikų, aš visuomet darau pauzę ir svarstau, ką sakyt... turiu du, vienas kapuose, kitas namuose? Ziezulele, tu nebijok paleisti savo angelėlio. Tu jį paleisi tik iš savo minčių, bet niekada iš savo širdies... net ir dabar praėjus trims metams, rašydama žliumbiu, kaip tuomet kai netekau. Kitas vaikelis nuskaidrina gyvenimą, bet tuo pačiu mastai, koks didelis jau būtų tavo pirmagimis, kaip jie abu draugautų, ką veiktų.
O į gyvenimo vėžes verta grįžti ne tik dėl būsimo vaikelio, bet ir dėl išėjusio. Jis juk sėdi ant debesėlio verkia ir juokiasi drauge su savo mama.
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2009 07 24, 09:30)
. Jis juk sėdi ant debesėlio, verkia ir juokiasi drauge su savo mama.

.... va šitą aš labai dažnai sau kartoju...... ir kai jau akys būna pilnos ašarų, pakeliu jas aukštyn, susirandu patį gražiausią debesėlį- ir palengvėja...... kitą kartą jau atrodo, kad per daug dažnai žiūriu į tą dangų........
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 23, 23:58)

Ir man toki vakariniai valgymai buna.O blogiausia kai nori ir nezinai KO doh.gif

QUOTE(nefisa @ 2009 07 24, 09:30)
Sveikutės, aš vis paskaitinėju, bet kažkaip nedrįstu vis parašyt... jūs čia tokios susibendravusios, taip gražiai viena kitą palaikot.

Labukas 4u.gif Junkis drasiau,ir tu busi sava mirksiukas.gif
Visos ta mes isgyvenam ir praeinam...
Va,manes kai paklausia,o cia pirmas jus leliukas bus irgi sutrinku.... bet pasakau,kad nestumas antras,o leliukas pirmas bus smile.gif Daugiau nebeklausineja ir man ramu.

Labutes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 23, 17:25)

blush2.gif as seniai taves norejau paklasut tavo mazylis gime/mire uk ,Eliza irgi gime ten o kaip buvo prieziura ir echo ?vien zo apsviesk mane ar ejai privaciai ir ar jie tau stengesi padet isnesiot  unsure.gif aisku jei nesunku  blush2.gif nes vis noriu kad jie uzsidetu bent viena pliusa deja dar ju neradau tai va taves klausiu kokia prieziura buvo jau su Eliza  blush2.gif

zinai, manau visur yra geru ir prastu gydytoju. bet kazkaip atrodo, kad anglijoj visi gydytojus dazniau peikia, nei giria.
po pirmojo, galvojau, kad gal vaziuosiu i LT gimdyt, bet be dideliu pastangu pakliuvau pas gera gydytoja ir neprivaciai. kai kurios gal atsimena mano nestuma, echo turejau gal 20 kartu, eidavau kas savaite gale ir gimdziau beveik 37 savaiciu, gydytoja buvo sauni, labai mane suprato ir gerai priziurejo, ne tik krauja ir echo ir giliau smile.gif. tikrai pastojus vel, jei taip nutiks, bandysiu vel pas ja, bijau, kad pakeis darba, nes ieskociau jos.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 24, 11:31)
zinai, manau visur yra geru ir prastu gydytoju. bet kazkaip atrodo, kad anglijoj visi gydytojus dazniau peikia, nei giria.
po pirmojo, galvojau, kad gal vaziuosiu i LT gimdyt, bet be dideliu pastangu pakliuvau pas gera gydytoja ir neprivaciai. kai kurios gal atsimena mano nestuma, echo turejau gal 20 kartu, eidavau kas savaite gale ir gimdziau beveik 37 savaiciu, gydytoja buvo sauni, labai mane suprato ir gerai priziurejo, ne tik krauja ir echo ir giliau smile.gif. tikrai pastojus vel, jei taip nutiks, bandysiu vel pas ja, bijau, kad pakeis darba, nes ieskociau jos.

Tai gal ilgai ir tu nedelsk mirksiukas.gif Gaudyk koki praskrendanti gandra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 24, 10:55)
.... va šitą aš labai dažnai sau kartoju...... ir kai jau akys būna pilnos ašarų, pakeliu jas aukštyn, susirandu patį gražiausią debesėlį- ir palengvėja...... kitą kartą jau atrodo, kad per daug dažnai žiūriu į tą dangų........

Mamytes, ar Jus patebejot kokie grazus ir iskalbingi, jausmingi yra zmones patyre daug skausmo gyvenyme, zodziai tariami is ju lupu, kuriu sirdis yra sudauzyta yra tokie grazus, prasmingi ir aisku taikliai skausmingi...su kokiu ilgesiu ir geriu mes kalbam apie savo vaikelius, prisiminimai apie juos ir nepaleidziantis jausmas yra pilni begalines meiles wub.gif kai verkiu, galvoju, kad sūnūs mato ir nereikia to daryti, bet juk jie zino kad verkiu ne todel kad jų nepaleidau...paleidau as juos, ant nieko nepykstu del ju netekties...tik pazadas jiems kad as atsigausiu, atsistosiu ir jie tai patys pamatys, padeda man kibti toliau ir eiti toliau pakelta galva smile.gif gyvenu su jais kasdien, kvepuoju jais, bet geraja prasme wub.gif o kaip kitaip, juk buvom tokios laimigos vaikeliu - angeleliu belaukdamos wub.gif
Mano vyras, paklaustas kiek turi vaiku, net nemirktelejes sako kad 4 (musu trijule ir jo sunus 16metu). O manes kai paklausia, mastau ka sakyt, stabteliu ir pasakau kad tris, tik gaila du gyvena ten... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 24, 11:31)

wub.gif aciu uz paskojima kazkaip tavo nestumo metu nebuvau tik jau paciam gale as taip ir maniau kad cia tik man pakliuvo nelabai kokybska daktare unsure.gif ir labai dziaugiuosi kad vis tik jie ne visi yra besirdziai wub.gif dziaugiuosi del taves ir Elizos wub.gif ir del tyrimu kad sitiek daug butu atlikta tikrai nebuciau patikejus blink.gif super thumbup.gif jei kada reikes zinosiu kur kreiptis mirksiukas.gif blush2.gif ir linkiu kad kuo greiciau gandrai pas jus atskristu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 07 24, 11:45)
Tai gal ilgai ir tu nedelsk mirksiukas.gif  Gaudyk koki praskrendanti gandra 4u.gif

dar nepradejau net verysad.gif jau kaip ir laikas manau, bet cia dabar su swine flu pas mus tokia makalyne, geriau nebut nesciai tokiu laiku, o dar as su ligoniais dirbu. tai va ir surandu priezasciu...

QUOTE(Edeva @ 2009 07 24, 12:11)
:thumbup.gif jei kada reikes zinosiu kur kreiptis  mirksiukas.gif  blush2.gif ir linkiu kad kuo greiciau gandrai pas jus atskristu  wub.gif

tikrai pasakysiu kur ji yra smile.gif juk cia gali pasirinkti ligonine ir gydytoja kur nori, nebutinai salia namu.
o gandru ir noriu ir bijau, vis delsiu...
Atsakyti