Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 11, 17:55)

Pirmadienį.  smile.gif Kad ir vakare, pavakare. Kavukės išgert. Salotų suvalgyt.

drinks_cheers.gif tinka man!!!!
Susiskambinsim,susirasysim dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 11, 18:11)
.... nu negali antra kart vel su manim likimas taip pasielgti.... NEGALI....

**KAip supratau buvai pas B... man jis ir nerealus... nekantrauju kada jam skambinsiu ir vaziuosiu.... bet dar anskti...

Negali... būtų per žiauru.... bet SigutėS istorija............. geriau nepradėt galvot......

Aha, buvau pas Biržietį. Kažkas fantastiško. Džiaugiuosi, kad mano dukrytę priims šis gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 11, 18:28)

Aha, buvau pas Biržietį. Kažkas fantastiško. Džiaugiuosi, kad mano dukrytę priims šis gydytojas.

O varda jau sugalvojot sesei? mum tai sunkiai sekasi su vardukais doh.gif Nezinom kokio norim ir koks grazus butu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos verysad.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 08 11, 18:11)
Sveikos,
*As ir ta sau sakau kiekviena kart pagalvojus apie bloga.... nu negali antra kart vel su manim likimas taip pasielgti.... NEGALI....

Oi Vdapr, dar ir kaip gali... Šiandien atrodo kad dar kartą palaidojau savo vaiką... sužinojau, kad draugė, palaidojus vieną vaiką nuo baisios ligos, sužinojo kad jos dukrytė irgi serga ta pačia liga... ir pabaiga aiški... verysad.gif Verkiu... baisi neteisybė šiam pasauly, baisi .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 08 11, 18:50)
O varda jau sugalvojot sesei?    mum tai sunkiai sekasi su vardukais doh.gif  Nezinom kokio norim ir koks grazus butu blush2.gif

Neturim sugalvoję. Ginčijamės vos ne iki nukritimo biggrin.gif . Miglė pasiūlė Tinkis Vinkis doh.gif . Berniukas būtų Vilius wub.gif ( mano sena sena svajonė), bet....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 11, 20:10)
Neturim sugalvoję. Ginčijamės vos ne iki nukritimo  biggrin.gif . Miglė pasiūlė Tinkis Vinkis   doh.gif  .  Berniukas būtų Vilius  wub.gif  ( mano sena sena svajonė), bet....

Tai gal Vilija tada,panasu ax.gif
Ech,o mes nei vieno varianto neturim.Gal kai suzinosim lyti bus paprasciau smile.gif

O Tinkis Vinkis thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 11 rugpjūčio 2009 - 19:18
QUOTE(divėja @ 2009 08 11, 20:16)
O Tinkis Vinkis thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia panasiai kaip mus vaikis buvo sugalvojes -Šluota

ir isvis ka tie tevai supranta apie graziausius vardus mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 08 11, 18:23)
drinks_cheers.gif  tinka man!!!!
Susiskambinsim,susirasysim dar mirksiukas.gif

861834585

QUOTE(divėja @ 2009 08 11, 20:16)
Tai gal Vilija tada,panasu ax.gif

schmoll.gif schmoll.gif Nei Vilija, nei Viltė. Kitąkart taip gaila, kad Vaivutė jau panaudotas vardas...... verysad.gif Nes dabar, rodos, už mūsų dukrų vardus nėr gražesnių. Kaip kiekvieniems tėvams.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 11, 21:08)
cia panasiai kaip mus vaikis buvo sugalvojes -Šluota

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 11, 21:38)

schmoll.gif  schmoll.gif  Nei Vilija, nei Viltė. Kitąkart taip gaila, kad Vaivutė jau panaudotas vardas......  verysad.gif  Nes dabar, rodos, už mūsų dukrų vardus nėr gražesnių. Kaip kiekvieniems tėvams.

uzsirasiau mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif del vardu!
Atsakyti
Labas rytas. Niūroka už lango. Nuvesiu mažę daržan, reiks tašę peržiūrėt kartą, nes tik sudėjau kelis daiktus - rodos mažoka smile.gif ( bet kai jau trečią kartą kraunuos, tai daugmaž atsirenku, kas reikalinga, kas ne ).
Atsakyti
Labas rytas, as cia vel kaip jaunas menulis smile.gif

Vaivos juosta, o as kaip tik prisikroviau pilna lagamina daiktu, nes pries tai abu kartus vaziavau gimdyti beveik be daiktu, tai dabar visko prisikroviau - nors atrodo labai stengiausi neimti ko nereiks doh.gif O is vis tai labai tikiuosi, kad pagimdysiu ir viskas bus gerai ir galesiu greitai vaziuoti namo, kad ilgai ligoninej negulet.
Atsakyti
Na man kokią savaitėlę tai tikrai gali tekt pagulėt ( ir dėl cz., ir ta bjaurybė gelta greičiausiai pasireikš ( nes grupės nesutampa). Lyg ir tos mokamos palatos norėčiau, ale savaitę gyvent - brangokai gausis blush2.gif . Nors iš gydytojo kalbų, elgesio supratau, kad už mūsų susitarimą pas jį gimdyti jis atlygio neims.
Atsakyti