Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 18, 10:18)
labas mirksiukas.gif
nu jau kokia audra pasmus ryte buvo  blink.gif - ir zaibavo ir griaude ir tamsu buvo. oras atveso thumbup.gif , nu faina man kai vesu. galima apsirengt daugiau, o kai karsta is skuros neissinersi

nu ka meet'ininkes g.gif , kaip susitikimas praejo, tylu ko tais
tai ka jau kasas pasleidziam stalcius atsidarom ir laukiam mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na jo atidarom plačiai plaukai palaidi lotuliukas.gif jau ir turėtų būt palei mane nes jei iš ryto prisidavė tai jau turėtų būti...
Kas dėl myto tai thumbup.gif man buvo...tik apsivalgiau eilinį sykį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux24 @ 2009 08 17, 20:59)
Ta tepineli ima nezinau kaip pasakyt su tokia ilga lazdele su vata ir ten pakrapsto taip nemalioniai blush2.gif Zinok kazkuriu tu bjaurasciu iesko kraujyje, o kazkurios vienos tepinelyje (jei neklystu chlamidiju).
O sulaukus draugeliu sikarta, kaip bebutu keista, pajutau palengvėjima. verysad.gif
Bet as bandysiu po truputi keltis, pasigydyti, atstatyti savo fizine busena ir jau tada nebelaukti draugikiu, o kuo greiciau pasijusti nestuke.gif

Ačiū už info 4u.gif
Dėl palengvėjimo - tai nieko keisto. Juk ir atsigaut reikia spėt iki kito nestuke.gif ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. O pastarasis dalykas gerokai ilgiau užtrunka... Man iki pusmečio mintis, kad galėčiau vėl būti nėščia, kėlė net nemoku išsireikšt, kokias emocijas. Kažką tarp šiurpo, šleikštulio ir kritimo pojūčio, lyg šokant nuo stataus skardžio į brūzgynus. Kažkur aštuntą mėnesį buvo užplūdęs baisulinis noras vėl savyje nešiot naują gyvybę, įsivaizdavau, kaip žavi mergytė gimsta wub.gif O dabar vėl nenoriu, vėl bijau.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 18, 12:07)
Na jo atidarom plačiai plaukai palaidi lotuliukas.gif jau ir turėtų būt palei mane nes jei iš ryto prisidavė tai jau turėtų būti...

niu ka mergaiciai nespejot smile.gif ...
gavau sms : "Turim sese-juodaplauke, ilgakoje. 10.48val. 3490, 52cm"
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
dideliausi ruzaviausi sveikinimai
user posted image
zinios is Vaivos juostos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 rugpjūčio 2009 - 12:25
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai didžiausi visai gražiai šeimynai. Mažiukei linklimaugti gražiai, ramiai ir gerai tėvelių dukrytei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nledi: 18 rugpjūčio 2009 - 11:57

Labutes mirksiukas.gif
As is atostogu fronto ax.gif
Sveikinu VJ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip ir pagalvojau vakar per meetuka blush2.gif Super naujienos!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nuosirdziausi sveikinimai Vaivos Juostai ir jos Mazylei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na va nuojauta vakar turėjau kad šiandien bus lotuliukas.gif
Vaivos juosta daug pienuko ir ramių naktelių...
user posted image
user posted image
Atsakyti
VJ mergytė galės kartu su Augustėle švęsti gimtadienius, tik bus 3 metų skirtumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2009 08 18, 14:12)
VJ mergytė galės kartu su Augustėle švęsti gimtadienius, tik bus 3 metų skirtumas  blush2.gif

Nledi tavo Augustei daug daug bučkių, kad augtų didutė ir būtų gerutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 18, 14:16)
Nledi tavo Augustei daug daug bučkių, kad augtų didutė ir būtų gerutė
user posted image

Ačiū wub.gif (prisiprašiau sveikinimų blush2.gif , o iš tiesu tai prisiminiau kaip prieš 3 metus aš rašiau sms, kad jau turime princesę )
Atsakyti
VAIVOS JUOSTA SVEIKINU PAGALIAU SULAUKUS SAVO STEBUKLELIO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 18, 12:50)
niu ka mergaiciai nespejot smile.gif ...
gavau sms : "Turim sese-juodaplauke, ilgakoje. 10.48val. 3490, 52cm"
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
dideliausi ruzaviausi sveikinimai
user posted image
zinios is Vaivos juostos

valio, kokios puikios naujienos thumbup.gif kaip džiugu už VJ, aš įsivaizduoju kokia ji laiminga....linkiu kad ta laimė nesibaigtų niekad niekad ir joks tamsesnis debesėlis nebetemdytų tos euforijos 4u.gif

na mergaitės, geras pavyzdys ar neužkrečia? Bona-pari ir visos kitos kas dar dvejojate mirksiukas.gif
Atsakyti