Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(voriukė @ 2009 09 07, 08:49)
Im-bear  na tavo meskiai negalejo likti neapdovanoti  wub.gif
Arbatele, labai grazus rozinis meskiukas, o gal net labiau meskyte  4u.gif

Turbut ir as jau uzsikreciau jusu liga. Vakar pasiuvau savo pirmaji meski, pagal Im-bear konkursinio meskucio nuorodas. Tai mazoji visa vakara jo is ranku nepaleido. O siandien kadangi ji dar miegojo, tai brolis nukniauke ir i darzeli nusineze. Matau kad reikia skubiai dar viena siuti  lotuliukas.gif

Arbatėle, puikutis švelnutis tavo meškutis, visai ne Monstriukas schmoll.gif
Voriuke, kaip šaunu, kai yra tokios "podpolnos" siuvėjos, kurių darbai iš karto tampa aistrų objektu thumbup.gif

O aš va gavau pasiųlyma į e-mailą apie štai tokį puslapį http://www.mohairbea...gsupplies.co.uk
Kol kas jie dar nesutvarkę moherų pasiūlos, tačiau labai puikus puslapio sutvarkymas, prekių pateikimas ir t.t. Baisiai patiko dirbtinio kailiuko pateikimas - jis nufotkintas visokiais būdais, kad kuo geriau atskleisti jo savybes. Ir stiklinių akyčių daug ir įvairių yra. Pasižūrėkit. Tiesa, visai pamiršau apie kainas doh.gif Net ir nežinau, ar čia jos geresnės, ar didesnės nei kitur lotuliukas.gif Pinigai man visada paskutinėj vietoj doh.gif
Atsakyti
Jau įlindau, pažiūrėjau naująjį puslapėlį smile.gif

Voriuke, Zhuvycia aciuks.gif
Atsakyti
Laba dienele! Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 04, 12:41)
beje, o ką reiškia apdovanojimas geriausiai atskleistas charakteris?  g.gif Ar ten buvo kokia nors tema, ar kaip? Ar ta ambasadoriaus žmona pati čia tokią nominaciją sugalvojo? Ir ar ji skirta visiems tavo meškiukams, ar vienam kuriam? Labai įdomu. ir tu šunuolė, nuolat vis kažką laimi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Zhuvycia, manau, Maskvos parodos neimanoma lyginti su Rygos - visai kiti mastai biggrin.gif
O del nominaciju - parodoje buvo apie 10 sponsoriu. Kiekvienas is ju skyre savo nominacija ir isrinko jam patikusius eksponatus. Pvz musu Olia-jalta gavo nominacija uz geriausia dizainerio sprendima lelese - ji skyre viena Latvijos dizaineriu firma thumbup.gif

Del naujos parduotuves - greitai uzmeciau aki i ta puslapeli - man pasirode per brangus atsiuntimas g.gif Bet dar reikia detaliau isnagrinet unsure.gif O kai pati sintetiniu kailiuku neperku, tai tik po tavo pasisakymo pastebejau kaip ten nuotraukos keiciasi biggrin.gif

QUOTE(voriukė @ 2009 09 07, 08:49)
Im-bear  na tavo meskiai negalejo likti neapdovanoti  wub.gif
Arbatele, labai grazus rozinis meskiukas, o gal net labiau meskyte  4u.gif

Turbut ir as jau uzsikreciau jusu liga. Vakar pasiuvau savo pirmaji meski, pagal Im-bear konkursinio meskucio nuorodas. Tai mazoji visa vakara jo is ranku nepaleido. O siandien kadangi ji dar miegojo, tai brolis nukniauke ir i darzeli nusineze. Matau kad reikia skubiai dar viena siuti  lotuliukas.gif

Voriuke, dekui! Laukiam tavo pirmojo meskiuko pasirodymo!!!

Arbatele, joks jis ne monstriukas - labai mielas padarelis - del to tavo vaikas ji ir isimylejo wub.gif Tik vis laukiu, kada gi is moheros meskiukai pasirodys mirksiukas.gif

Mergaites, kas nori prisijungti prie bendro uzsakymo, kuri darysiu kita savaite, prasau uzsukite i PROBEAR puslapi ir pamastykite ko noresite pirkti. Po to rasykite man i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 07 rugsėjo 2009 - 10:42
fantastika. jetau pirma karta cia uzsukau ir pamaciau neealius jusu meskucius. saunuoles. ot darbstuoles...
Atsakyti
Nu tai bus ir kailiniai meškiukai, kaip be jų hihihi.gif Bet kad ir margi gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 07, 17:36)
Nu tai bus ir kailiniai meškiukai, kaip be jų  Bet kad ir margi gražu  biggrin.gif

Aiškiai kad gražu, ir respekts koks prieš tavi man - aš tai medžiaginių siūti tai niekaip nesirįžtu, mano siūlės bus kreivos kokios, dygsnis koks išlindęs, o po kailiuku gi viskas pasislepia hihihi.gif
Atsakyti
Oi, tylu čia baisiai...
O aš vakar pagaliau susipažinau su vienu mūsų kaimynu, kuris augina avis. Paklausiau, kur deda vilną, sako - užkasu! blink.gif Man net kojas pakirto. Aš jau seniai norėjau kimšti meškiukus vilna, nes man sintetinis kamšalas kažkaip nelygis pasidarė ax.gif Ir še tau - pašonėje užkasama vilna po žemėmis blink.gif Tai susitarėm, kad už simbolinę kainą dabar atidavinės ją man. Jis turi šešias avis, tai man čia turbūt užtektų jų visų vilnos ilgaaaam oi ilgaaaam. Sakau, gal kuri nors iš jūsų irgi norite vilnos? Reiktų tik pačioms išsiskalbti, o daugiau nieko su ja daryti ir nereikia schmoll.gif (ar aš klystu? g.gif )

Tas pats kaiynas augina ir 100 triušiukų, kurių kailiukus irgi užkasinėdavo į žemę doh.gif Tai bandysiu susirasti, kas išdirba ir siūsiu meškiukus (o gal kiškiukus) iš tikrų kailiukų. Mačiau internete, kad siūna ir iš tikrų kailiukų meškiukus. Tai gal irgi kuri norėtumėte?
Atsakyti
labux Im-bear, tuoj siunciu i Az nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Jei siusi meski is tikro kailiuko, tai rizikuoji, kad jis sersis, slinks plaukai. O dar pasaulyje pilna pakvaisusiu FETA aktivistu
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 09 09, 13:20)
Jei siusi meski is tikro kailiuko, tai rizikuoji, kad jis sersis, slinks plaukai. O dar pasaulyje pilna pakvaisusiu FETA aktivistu

Štai, iškarto rašo postą mano protas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo, apie aktyvistus tuos tai (kaip visada) nepagalvojau. O plaukai slinktų nebent jeigu blogai būtų išdirbtas kailiukas. Neščiau į Vilniaus kailius (15 lt triušio kailiuko išdirbimas), tai jie jau gal mokėtų gerai išdirbti, tikiuosi
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet jei rimtai, tai daugiau ar maziau slenka visi naturalus kailiai. Bet jei meskis vis tiek neskirtas vaiku zaidimas, tai gal ir nebus baisi beda g.gif .
Bet as vis tiek nesiuciau is kailio, moheras geriau hihihi.gif
Atsakyti
Nu, Zhuvycia, tu pavarai lotuliukas.gif
Bet man kazkaip rankos nekiltu turbut is tikro kailiuko siuti blush2.gif Nesu jokia "aktyviste", bet man kazkaip kraupu.
O del vilnos, tai as noreciau siek tiek irgi, jei ja uztenka tik isskalbti. Nes kitaip apdirbti netureciau kur. Be to, ir ziniu apie tai neturiu ax.gif
Atsakyti