Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 09 11, 11:43)
Arbatėlėpioneer.gif - bus ideta ir pranesta )))
paukščiukas, taigi ir iskarpa ne mano, o ir, man atrodo, kolkas jokio savo braizo neturiu (ir del to nepergyvenu) - man patinka isbandyti skirtingus stylius - gal kazkada ir tures mano meskiukai firmini veida, bet gi tai gali buti nuoboduuuuu
voriukėpioneer.gif Susirasiu savo kompe ir veliau idesiu  biggrin.gif

Aš ir nesakiau, kad blogai 4u.gif ,tik kokiam konkursėly jau galėčiau nebeatpažinti biggrin.gif. O tavuosius asmeninius iškart jau galima atpažinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 11, 11:25)
bigsmile.gif Koks rubuiliukas wub.gif  wub.gif  Jei reiktu spėt niekad nepasakyčiau, kad čia tavo darbas, visai kitoks braižas  smile.gif

Aš tai labai turiu laikytis, kad neįsivelčiau į tokias aferas. Kol kas sekasi neblogai. O Nežikas fainutis, minkštutis. Paukščiuk, tavo avatare - nuostabus ežiukas. Gal tavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 11, 12:16)
Aš tai labai turiu laikytis, kad neįsivelčiau į tokias aferas. Kol kas sekasi neblogai. O Nežikas fainutis, minkštutis. Paukščiuk, tavo avatare - nuostabus ežiukas. Gal tavo?  g.gif

Deja dar tokio grožio nesugebu sukurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 11, 12:16)
Aš tai labai turiu laikytis, kad neįsivelčiau į tokias aferas. Kol kas sekasi neblogai. O Nežikas fainutis, minkštutis. Paukščiuk, tavo avatare - nuostabus ežiukas. Gal tavo?  g.gif

tikrai žavuolis simpatukas
Atsakyti
Im-bear negaliu nesižavėti bigsmile.gif šitiek užsiėmimų blink.gif ir visur spėji, ir svarbiausia, visur dalyvauji "su dūšia" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 09 11, 10:05)
Labas rytas  4u.gif
Štai toks pas mane gimė Sniego senis Nežik, nors į senį tai jis man visai nepanašus - dar per jaunas  lotuliukas.gif  18 cm, švelnus sintetinis kailiukas, plastikines akys, nosytė iš odos, viduje sinteponas.

user posted image

Daugiau nuotraukų mano temoje ČIA arba mano bloge.

Iškarpa ne mano, aš tik truputi ją pakeičiau, tai jei kas nori - vėliau į blogą įdėsiu iškarpa  mirksiukas.gif

Oj, kaip man patinka tokie minkstuciai pukuotukai smile.gif Toks kailiukas...... tikro sniego 4u.gif O nosies grozis...... 4u.gif
Tik pati kazkaip bijau toki pukuota daryti, bijau, kad kailiukas manes neklausys...
Atsakyti
Štai ir aš pasirodau su savo žadėtuoju visai kito stiliaus Gustavu

user posted image

Beje, aiškinausi dėl vilnos. Jau susiradau ir karšyklą ir t.t. taigi, viskąs, ką reikia su vilna daryti - 3-4 kartus išmirkyti be jokių chemikalų ir gerai praskelidus, kad vėdintūsi iš abiejų pusių (t.y., ir iš apačios) išdžiovinti. Nespausti, vis pakedenti. O tada - į karšyklą, kur iškedens, iššukuos ir prašom - jau galima ir kimšti ja, ir velti, ir ką nori daryti. nei kvapo (na, bent jau to labai labai stiprasu, nes, šiaip tai natūralus vilnos kvapas, švarios, tikrai labai malonus), nei gyvūnėlių (na, nedaugiau, nei mūsų visų patalynėse) nebebus. Taip kad, mano kaimynas kitą savaitę žada jau kirpti avytę, tai žygiuosiu su maišu pas jį. Jei tos vilnos ten bus labai daug, tai dalinsiuos su jumis, kas norės mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho koks Gustavas wub.gif wub.gif wub.gif Garbiniuotas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 12 rugsėjo 2009 - 14:26
bigsmile.gif Koks gražuolis bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 12, 12:38)
Štai ir aš pasirodau su savo žadėtuoju visai kito stiliaus Gustavu

Koks... uzsisvajojes ir tikrai nepanasus i kitus tavo meskiukus bigsmile.gif Taigi, labai tinka jam tas lagaminelis (arba jis prie lagamineliu, kiek prisimenu). Tikras keliautojas 4u.gif
O kas guli lagamine?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 12, 15:03)
Oho koks Gustavas  Garbiniuotas

Ačiū arbatėle labai labai, o kad jis garbiniuotas tai ir man pačiai buvo staigmena, bet taip gražiai ta garbana ant akių krenta blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 12, 15:09)
Koks gražuolis

Na, būsiu nekukli - ir man jis tikras gražuolis. Kažkaip kai kokį darbą darai darai su didele meile, nebegali juo pats nesižavėti, ir vertinti objektyviai sunkiai pats begali.

QUOTE(auksaranke @ 2009 09 12, 17:21)
Koks... uzsisvajojes ir tikrai nepanasus i kitus tavo meskiukus bigsmile.gif Taigi, labai tinka jam tas lagaminelis (arba jis prie lagamineliu, kiek prisimenu). Tikras keliautojas  4u.gif
O kas guli lagamine?

Nepanašus nepanašus, žinau, ir visai dėl to nepergyvenu. Tai ir turėjau galvoje sakydama, kad neturiu stiliaus - vieną dieną darau tą, kitą dieną aną, tai nebent mano stlius - nepastovumas lotuliukas.gif
Nors pavydžiu toms menininkėms, kurių braižą ir užsimerkęs pažinsi.
Atsakyti
Labai grazus Gustavas bigsmile.gif meistriskai atliktas thumbup.gif
Atsakyti