Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

paukščiukas, voriukė, Arbatėlė, auksaranke dekoju uz grazius zodzius!
voriukė, pritariu arbatelei, cia pirmas bandymas, kurkite toliau ir gyms meskiukas idealus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Valio - ir vel yra nauju meskiuku!!!
JuliaB - man naujas meskutis labai patiko - toks gerietis ir liudnutis! Taip ir norisi priglausti ir nuraminti! wub.gif
Voriuke, saunuole, kad ir toliau bandai! Meskutis gavosi labai fainas - su tokia didele galva ir mielom gelytem ausytese!

Tai ir as supazindinsiu jus su savo nauja mergaite Tyra

user posted image

Atsakyti
Nu as negaliu atsiziureti Tyros wub.gif
Atsakyti
Drambliukė nuostabi, o žvilgsnis bigsmile.gif koks koketiškas wub.gif wub.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 27, 07:01)
Čia mums snukutis ne toks, akys žvairos, o vaikams viskas gerai  lotuliukas.gif

Kas girdėti dėl Tildos meškiukų? Man vaidenasi ar Paukščiukas pasiuvo?

drinks_cheers.gif vaikai nuoširdūs ir jeim smulkmenos nerūpi, svarbiausia žaisliukas dvelgtų šiluma wub.gif

Sakai vaidenasi g.gif biggrin.gif ...

Man kaip truputi gėda savo Tildukę rodyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
O, nieko sau, vis glvojau, kodėl Im-bear nesiūna drambliukų, nes daugybė meškių siuvėjų siūna kažkodėl ir drambliuks. Ir še tau - Tyra, oranžinė gražuolė. Straubliukas tikrai labai profesonaliai pasiūtas, liuks thumbup.gif Ir akytės wub.gif Nors aš tai drambliukams kažkaip visai nejaučiu noro siūti schmoll.gif Išvis, ar jums neatrodo kažkoks fenomenas - juk gamtoje, suprantu, kiškučiai, kačiukai, maži šuniukai bgalo mieli, aišku, kodėl jie ir siūti turi paklausą. Bet meškos, juk ištikrųjų didelės meškos tikrai nėra baisiai simpatiškos, o jau ką kalbėti apie dramblius doh.gif Aš nieko prieš prieš gamtą neturiu, tačiau niekaip negaliu suprasti, kodėl būtent meškos ir drambliukai taip pat labai dažnai siūnami g.gif Kaip jums atrodo?

O štai, beieškodama po visą internetą katės akių, štai ką radau http://www.glasseyes...oductcode=800MP
Čai turbūt nuostabios kokybės akys, tačiau kaaaainos doh.gif Nu bet baisiai man reikia katės akių, vienas nusipirkau, tai per mažos ir prastos kokybės, bandysiu ieškoti dar kur. A, tiesa, viename saite nuostabias irgi radau, bet reikia užsisakyti ne mažiau kaip 100 porų doh.gif Tada jau kaina gaunasi virš 100 dolcų ir muitas prilimpa labai jau nemenkas blink.gif
Atsakyti
Im-bear nu nuostabi drambliukė wub.gif NUOSTABI kitaip ir nepavadinsi smile.gif Mano planuose irgi drambliukas. Aš kažkaip su gyvais nelyginu (nors man tiek meškos DIDELĖS ir mažos ir drambliai žymiai mielesni ir įdomesni už kvailus triušiukus atrodo tongue.gif, man išvis kažkaip visi ilganosiai prie širdies lotuliukas.gif ). Žinau, kad kiškiuką irgi bandysiu siųt, kol kas nei kačiukai nei šuniukai netraukia, bet ką gali žinot, gal dar ims ir apsivers. Iš tikro tai manau, kad čia populiarumą nulemia stilizavimo galimybės. Meškiukų mačiau kaip gyvų pasiūtų o va drambliukų neteko, tik stilizuotus. Jie labai gražūs kaip personažai.

JuliaB tikrai labai mielas meškis ir Voriukė šaunuolė thumbup.gif
Paukščiuk, kažkas labai apsidžiaugs tavo pasiūtu meškiuku, net aš labai apsidžiaugčiau smile.gif Aš nepykit neprisidėsiu prie šios gražios akcijos. Pasisakysiu nepopuliariai, bet taip kaip yra. Man svarbiau savo artimuosius visus apdovanot, nes paskui jokio pasitenkinimo, kad vis kitiem kitiem o saviskiam nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 09 28, 13:38)

Paukščiuk, kažkas labai apsidžiaugs tavo pasiūtu meškiuku, net aš labai apsidžiaugčiau  smile.gif Aš nepykit neprisidėsiu prie šios gražios akcijos. Pasisakysiu nepopuliariai, bet taip kaip yra. Man svarbiau savo artimuosius visus apdovanot, nes paskui jokio pasitenkinimo, kad vis kitiem kitiem o saviskiam nieko  doh.gif

ačiukas 4u.gif Siuvau jį krikšto dukrytei wub.gif

Gal kažką praleidau, kokia akcija?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 09 22, 07:54)
Labas rytas!  4u.gif
Beveik zinau, ka ruosiasi pasakyti Zhuvycia, bet ji gali ir nustebinti  biggrin.gif

Matau, kad zmones pradeda nerimauti (Arbatele  mirksiukas.gif ), tai turiu truputi kitokio konkurso pasiulyma - siaip cia susidejo ir Pauksciuko, ir Arbateles mintis ir pasiulymai, o ir pati seniai apie toki dalyka masciau  blush2.gif

Siulau mums suorganizuoti "Nuosirdziausio Kaledinio meskiuko" konkursa ir prisijungti prie Gerumo akcijos, kuria organizuoja renax.  Tikriausiai ne viena is jusu jau dalyvavo jos Kaledinese akcijose su savo rankdarbiais  smile.gif

Kiekviena is musu gali pasiuti 3-4 paprastucius Tilda meskiukus ir ideti i juos dalele savo sirdies. Visa kompanija nufotografuoti kartu ir atsiusti i konkursa, pvz va taip:

user posted image

O po konkurso musu meskiukai vaziuos pas vaikus i Santariskiu lygonines Onkologini skyriu - ten labai reikia Meiles ir Mielu meskiuku  wub.gif

Iskarpa sito meskiuko idejau sau i bloga ir konkursui siulau siuti didesnius meskiukus  mirksiukas.gif

Tildos meskiuku iskarpa

cituoju 4u.gif Aš pagalvojau, kad jau akcijai ruošiesi ax.gif Tikrai apsidžiaugs krikštaduktė, mano mergytėm tai labai patiktų.
Atsakyti
Aš irgi planuoju 4 tildukus pasiūti savam kolektyvui, o paskui, jei norų liks - dar ir akcijoje sudalyvausiu tongue.gif

O Paukščiuko tildukas man patinka wub.gif wub.gif wub.gif Šiltas, šiltas, mielas, mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 09 28, 13:48)
cituoju  4u.gif Aš pagalvojau, kad jau akcijai ruošiesi  ax.gif Tikrai apsidžiaugs krikštaduktė, mano mergytėm tai labai patiktų.

būsiu pražiopsojusi blush2.gif , jei laiko rasiu būtinai sudalyvausiu. Iki kada turim laiko?

ačiukas 4u.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 28, 13:55)
Aš irgi planuoju 4 tildukus pasiūti savam kolektyvui, o paskui, jei norų liks - dar ir akcijoje sudalyvausiu  tongue.gif

O Paukščiuko tildukas man patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif Šiltas, šiltas, mielas, mielas  wub.gif  wub.gif

wub.gif ačiū wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš tai, vat, irgi būsiu turbūt nepopuliari, bet irgi akcijoje neturiu jėgų dalyvauti. Ir kažkaip, aš nežinau, na, gal aš čia labai kaip nors ne taip šneku, bet aš netikiu, kad tiem vaikiukam labai jau čia daug džiaugsmo suteiks va toks paprastas meškelis blush2.gif Mat atrodo, jie ir taip arba turi kas juos apdovanoja, arba, na, nežinau net kas arba, bet aš geriau, kaip ir dragonfly, pirma savo gaują apdovanosiu, bo ir tam jėgų mažai beturiu (man, matai, tik meškiukus siūti jėgų netrūksta lotuliukas.gif )
Nu, atleiskit... blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz komplimentus Tyrai 4u.gif

Tai, reiskia, nuspresta - Tilduku konkursui nesiuvam. Kas vis delto pasius - tai gales persiusti tiesias renax, nes ji tas dovanojimo akcijas kasmet organizuoja.

O del kito konkurso galite dar pamastyti - nieko tikrai nespaudziu, nes pati esu pakankamai apkrauta tongue.gif

Zhuvycia, bet ten ir kainos tu akyciu doh.gif As kazkur e-bay pirkau kates akyciu, tai buvo visai zmoniskos kainos blush2.gif

Pauksciuk
, labai mielas tavo Tildukas - ir kodel nenorejai rodyt? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 28 rugsėjo 2009 - 14:29