Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Merginos, kas jums? Intrigos? Kokios intrigos? Jokių intrigų meškų temose schmoll.gif Pažadėjote ir rodote biggrin.gif .
Intrigantės irnesakyk.gif

P.S. ar naudojote kas nors sanariams varztukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 22 rugsėjo 2009 - 10:28
Aš naudojau sanariukus su varžtukais. Iš pradžių pasirodė, kad jie siaubingai sunkūs, bet paskui visai patiko hihihi.gif
Atsakyti
As jau pamaciau yahoo.gif
Dabar einu atidzia apziureti spanieliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 09 22, 11:36)
Aš naudojau sanariukus su varžtukais. Iš pradžių pasirodė, kad jie siaubingai sunkūs, bet paskui visai patiko hihihi.gif

O varžtukus naudojai kokio dydžio? Sukai dvi veržles? Metalinius diskiukus dejai? O medinius? Papasakok.

Man atrodo, kad mūsų meškiškas gyvenimas užmigo. Nes iš pirmo žvilgsnio tai ganėtinai brangus malonumas. Bet iš tiesų galima siūti juk iš įvairių medžiagų. Minkštų, pūkuotų, pagaliau net trikotažas tinka. Tik paklijuoji, kad nesitasytu ir viskas.
Niekas taip nemoka vertinti namuose siutu zaislu kaip vaikai. Jiems nesvarbu, kad meskiukas panasus i bezdzione, ar viena akis siek tiek kreivai isiuta - jie vertina tai, ką dėl jų darote. Bukite mamos flirt.gif
Atsakyti
Jurginėli, kaip tu spėjai pamatyti? blink.gif
Na štai, mano švelnusis Zartis (nuo vokiško žodžio zart - švelnus)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 22 rugsėjo 2009 - 11:08
Nu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Ir vel labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Viskas: ir nosis, ir garbanos, ir akys wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia - thumbup.gif šuniukas. Labai panašus į mylimiausia mano dukros žaislą lotuliukas.gif . O pamatyti buvo galima tavo albume hihihi.gif

Arbatėle, aš pirkau pro-bear sanariukų komplektėlius. 2 mediniai diskai, 2 metaliniai ir varžtas su sraigtu. Sraigtas su plasmasiuku, taip varžtas atgal neiišsisuks judinant galūnes.
Didesnius jau sunaudojau, bet su 15mm dydžio diskais yra 15mm ilgio varžtai ~3mm storio. Man atrodo su kitais irgi panašūs buvo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 22 rugsėjo 2009 - 11:29
O aš tai tų varžtų nenaudojau niekad, nors, jaučiu, su jais tvirčiau viskas laikosi? Bet gal juos sunkiau prisukti? Ir turbūt skylę reikia žymiai didesnę daryti medžiagoje? Ir varžtus tai jau tikrai turbūt galima nusipirkti senukuose? Tik siūlą tą apvynioti, kad nebeatsisuktų?
Atsakyti
Nuostabus spanieliukas, Zhuvycia!
Ir tikrai nustebinai savo naujienom -as galvojau visai apie kitus dalykus wub.gif

Merginos, tai ka galvojate apie Kaledinius konkursus? Vienas - su Tildos meskuciais maziems ligoniukams, o kitas su tikrais teddy meskiukais savo malonumui? biggrin.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau varžtukus, veržlytes, poveržles, diskeliu mediniu dar turiu pabandysiu. Kiek žinau deda dvi veržlytes, antroji kaip kontroline;
Atsakyti
user posted image user posted image

Jei pas tave paprasti varžtukai, tada užveržus reikia apsukti siūlu ir patepti klijais arba dar vieną užsukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 22 rugsėjo 2009 - 14:59
Dejau dvi verzlytes ir daviau Bangai sukioti sanari hihihi.gif neatsipalaiduoja su dviem veržlemis thumbup.gif
Atsakyti