Ziurau gimdot vis grazuolius ir grazuoles
, o man iskilo klausimas, kiek meskinu nestumas trunka?
QUOTE(Julia B. @ 2009 10 02, 17:46)
Ikelkim ir i kita psl. Labai miela zuikute
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 02, 20:19)
Oje kokia liūdnutė, labai įdomus kailiukas atrodo
Aciu!Norejau kad butu liudnute
QUOTE(jurginelis @ 2009 10 02, 20:40)
Ikelkim ir i kita psl. Labai miela zuikute
Nuskriausta atrodo
Kokio ji dydzio? Bet graziai pasipuosus ir pedos, kaip ir priklauso zuikiui, iiiilgos 
Aciu labai!11cm.ji.
Vaje, kokia mazuliuke
Man labai patinka mazuciukai
Julia B. Kokia mažutė, susivėlusi
Ojė, kokia mažutė zuikytė, tikrai, visai neatrodo, kad ji tokia maža, pilna detalių, gražiai viskas išbaigta. Šaunuolė Julia.B Ir pėdutės nuostabios, veltos?
O meškinų nėštumas tai skirtingai trunka, va, Jurginėlio jau kokiu sbeveik metus gal trunka
o Imžbear ir per dvi dienas išgimdo, net dramblius
O meškinų nėštumas tai skirtingai trunka, va, Jurginėlio jau kokiu sbeveik metus gal trunka
Labai įdomu nes ir man pradėjus meškiuką būna jo nesivystymo periodas kai yra pradedamas kitas
Kreipiuosi į jus pagalbos: turiu tokią idėją, apie kurią dar nenoriu pasakoti. Bet man reikia kokio apvalaus meškučio iškarpos, kad jis, pasiūtas iš medžiagos, neatrodytų baisiai liesas. Juk kailis automatiškai juos pastorina. O aš dar nesiryžtu pati kurti brėžinį. Gal galėtumėt patarti
QUOTE(jurginelis @ 2009 10 03, 00:26)
Aciu!Ir man patinkair mazi,na ir dideli
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 10 03, 09:12)
Dekoju!
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 03, 13:00)
Ojė, kokia mažutė zuikytė, tikrai, visai neatrodo, kad ji tokia maža, pilna detalių, gražiai viskas išbaigta. Šaunuolė Julia.B Ir pėdutės nuostabios, veltos?
o Imžbear ir per dvi dienas išgimdo, net dramblius 
Aciu labai uz grazu komentara!Taip,veltos
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 03, 13:46)
Labai įdomu nes ir man pradėjus meškiuką būna jo nesivystymo periodas kai yra pradedamas kitas
O čia saullute rimtai klausė?
Grįžtu prie temos apie vilną. Atsimenat, kaip sakiau, kad kaimynas žadėjo atiduoti. Tai va, atidavė visą kalną (nuo vienos avytės, bet ilgavilnė tokia pasitaikė). Tada visą tą kalną su vaikučiais suplėšėm mažais gabaliukais, tada keturis kart mirkiau vonioje, vis pamakaluodavau atsargiai, viskas puikiai atmirko, ketvirtas vanduo jau buvo visai švarus, dar buvau šiek tiek šampūno nu oblusų įpylusi
Tai zinoma rimtai, ar as kada nerimtai klausiu?
Va kaip tik nuo liepos pradzios meskino niekaip iki galo nepagimdau, jau liko tik ausis prisiuti ir blakstienas priklijuoti... Ir taip viena menesi akis, kita menesi nosi kol nusprendziu kokia daryti, dabar ausu eile atejo, tai, paziuriu, paziuriu ir nusprendziu, kad dar ir be ausu grazus
Oi sunkus sikart nestumas...
Va kaip tik nuo liepos pradzios meskino niekaip iki galo nepagimdau, jau liko tik ausis prisiuti ir blakstienas priklijuoti... Ir taip viena menesi akis, kita menesi nosi kol nusprendziu kokia daryti, dabar ausu eile atejo, tai, paziuriu, paziuriu ir nusprendziu, kad dar ir be ausu grazus
Oi sunkus sikart nestumas...
O kai kam chroniškas, meškiškas nėštumas