Nu tas pateikimas...
Aišku, ir pati meškutė labai miela
Oho koks meškutis
Ir skėtukas, ir drapanėlės
pasidarbuota šauniai
Paukščiuk, Pilka, Arbatėle, ačiū širdingai
QUOTE(pudra @ 2009 10 07, 16:19)

Vajeeiii, pudra!!! Kokia faina meskute
Zinok, as net nesupratau iskart, kad akytes piestos
Oooj, Im-bear, iš meistrės išgirst gerą žodį ypatingai malonu
.
Sakiau, kad kai praėjusį kartą išvažiavai, supratau kaip meškinų pasiilgau
, dėkui už įkvėpimą
Sakiau, kad kai praėjusį kartą išvažiavai, supratau kaip meškinų pasiilgau
pudra, nuostabi meškytė 
Tai kaip dėl tildukų meškiukų bys kas nors ar ne?
Tai kaip dėl tildukų meškiukų bys kas nors ar ne?
QUOTE(pudra @ 2009 10 07, 16:19)
Sveikos, seniai matytos mergaitės
.
Susipažinkit - pirmoji mano mergaitė vardu Lyja
. Iš medvilninio audinio, su visais deramais sujungimais ir aliejiniais dažais pieštu ir tonuotu snukučiu, drabužėliai odiniai, nėriniai medvilniniai, skėtis iš vielutės ir odos. Bendras aukštis - 30 cm.
Susipažinkit - pirmoji mano mergaitė vardu Lyja
Pirmiausia noriu pagirti savo bendrakurses
Dragonfly*, tavo Ursas tiesio nepakartojamas. Su kievienu nauju tavo kuriniu vis isimyliu i tavo meskinu is naujo
Julia B, nors imk ta zuikuti ir priglausk savo namuciuose
Pudra, kartais uzsuku i tavo i tavo blog'a, bet gyvenime nepazistu... O praeita nakti sapnavau, kad susitikom ir tu vis - tu tik butinai pasiziurek, ka as esu padariusi.... Pabudus juokiausi, kad sapnuoju nepazistamus zmones, bet i foruma visvien ilindau pasiziureti. Ir ka as randu - ogi puiku tavo sukurta meskute
Grazuolyte
Ačiū, belkaa
.
Auksaranke, geras
, bet nuopelnų dėl biolaukų neprisiimu
. O, kad į blogą užsuki, labai malonu
, gal kada pasitaikys proga ir gyvai susipažinti
Auksaranke, geras
Pudra, labai maloni tavo meškutė, beje, o kokios ji iš tikrųjų spalvos?
O aš tai čia ašaras lieju, žiūrėdama beproto gražius Michele Lamb meškiukus. Koooks, subtilumas, koooks išbaigtumas, mielumas... Kokie aksesuarai, tiesiog atgaiva sielai juos žiūrint. Čia visiškai tarp kitko pasakysiu, kad jos Kapitonas Nemo buvo parduotas aukcione už 15100 dolerių
Tai va, pasižiūrėkite
O aš tai čia ašaras lieju, žiūrėdama beproto gražius Michele Lamb meškiukus. Koooks, subtilumas, koooks išbaigtumas, mielumas... Kokie aksesuarai, tiesiog atgaiva sielai juos žiūrint. Čia visiškai tarp kitko pasakysiu, kad jos Kapitonas Nemo buvo parduotas aukcione už 15100 dolerių
Zhuvycia, labai ačiū už nuorodą. Taip ir likau išsižiojus, nieko sau koks talentas
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 10, 19:45)
Zhuvycia, labai ačiū už nuorodą. Taip ir likau išsižiojus, nieko sau koks talentas
Tai va, aš irgi vis dar užsičiaupti negaliu...