Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Nu tas pateikimas... wub.gif wub.gif Aišku, ir pati meškutė labai miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 10 08, 13:30)
.
Man nusišypsojo laimė būti MarijausB mergina

Ach stai kame reikalas irnesakyk.gif Labai dziugu, reiskia mes daznai matysim graziu nuotrauku thumbup.gif
O del prireikimo mastau.gif ...einu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho koks meškutis wub.gif wub.gif wub.gif Ir skėtukas, ir drapanėlės thumbup.gif pasidarbuota šauniai biggrin.gif
Atsakyti
Paukščiuk, Pilka, Arbatėle, ačiū širdingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 10 07, 16:19)
user posted image

Vajeeiii, pudra!!! Kokia faina meskute wub.gif !!! Del nuotrauku tai jau merginos prigyre - na pasisieke tau susirasti toki drauga mirksiukas.gif
Zinok, as net nesupratau iskart, kad akytes piestos thumbup.gif
Atsakyti
Oooj, Im-bear, iš meistrės išgirst gerą žodį ypatingai malonu smile.gif 4u.gif .
Sakiau, kad kai praėjusį kartą išvažiavai, supratau kaip meškinų pasiilgau smile.gif , dėkui už įkvėpimą mirksiukas.gif
Atsakyti
pudra, nuostabi meškytė 4u.gif
Tai kaip dėl tildukų meškiukų bys kas nors ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 10 07, 16:19)
Sveikos, seniai matytos mergaitės ax.gif .
Susipažinkit - pirmoji mano mergaitė vardu Lyja  biggrin.gif . Iš medvilninio audinio, su visais deramais sujungimais ir aliejiniais dažais pieštu ir tonuotu snukučiu, drabužėliai odiniai, nėriniai medvilniniai, skėtis iš vielutės ir odos. Bendras aukštis - 30 cm.

Pirmiausia noriu pagirti savo bendrakurses biggrin.gif
Dragonfly*, tavo Ursas tiesio nepakartojamas. Su kievienu nauju tavo kuriniu vis isimyliu i tavo meskinu is naujo 4u.gif Man jis labai romantiskas (nes rozinis)...
Julia B, nors imk ta zuikuti ir priglausk savo namuciuose biggrin.gif O kai dar toks maziukas - tai isvis, wub.gif wub.gif wub.gif

Pudra, kartais uzsuku i tavo i tavo blog'a, bet gyvenime nepazistu... O praeita nakti sapnavau, kad susitikom ir tu vis - tu tik butinai pasiziurek, ka as esu padariusi.... Pabudus juokiausi, kad sapnuoju nepazistamus zmones, bet i foruma visvien ilindau pasiziureti. Ir ka as randu - ogi puiku tavo sukurta meskute lotuliukas.gif Tai va kaip buna lotuliukas.gif Paskleidei biolaukus lotuliukas.gif Iki sapnu nukeliavo lotuliukas.gif
Grazuolyte 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, belkaa 4u.gif .

Auksaranke, geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet nuopelnų dėl biolaukų neprisiimu schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif . O, kad į blogą užsuki, labai malonu 4u.gif , gal kada pasitaikys proga ir gyvai susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pudra, labai maloni tavo meškutė, beje, o kokios ji iš tikrųjų spalvos?

O aš tai čia ašaras lieju, žiūrėdama beproto gražius Michele Lamb meškiukus. Koooks, subtilumas, koooks išbaigtumas, mielumas... Kokie aksesuarai, tiesiog atgaiva sielai juos žiūrint. Čia visiškai tarp kitko pasakysiu, kad jos Kapitonas Nemo buvo parduotas aukcione už 15100 dolerių doh.gif Tai va, pasižiūrėkite smile.gif
Atsakyti
Zhuvycia, labai ačiū už nuorodą. Taip ir likau išsižiojus, nieko sau koks talentas
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 10, 19:45)
Zhuvycia, labai ačiū už nuorodą. Taip ir likau išsižiojus, nieko sau koks talentas

Tai va, aš irgi vis dar užsičiaupti negaliu...
Atsakyti