Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(auksaranke @ 2009 10 27, 18:06)
Tai o be sarasiuko kas nors gales dalyvauti? Bo as issibraukiu, bet ka gali zinoti, jauciu, kad visigi uzsikresiu.... O ir slaptu temos gerbeju tikrai turim, kurie jau siuvo, bet nenores isipareigoti, irasydami save i sarasa? Gal tiesiog laisvai - ne tik sarasiuku apsiribosim? Tik diena nustatyti reikia ir prie darbu smile.gif Spesim nespesi... Kas spes, butinai pasirodom...
Nominaciju reik pagalvot biggrin.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 27, 18:23)
Merginos o kodėl bijot į sarašiuką? Juk nieks per galvą neduos jei nepavyks padaryt. Na nebent gėda kiek bus  tongue.gif bent jau man bus jei nespėsiu. O šiaip kuo didesnis būrys tuo smagiau, bendra dvasia užkrečia  ax.gif

Manau reiktų apdovanot labiausiai "techniškai" teisingiausią, geriausiai pavykusį, kur matosi meistro darbas. Tada paskatinimui toms kurios dar ne meistrės už originalumą ar netikėtą sprendimą.

Man tai su sąrašu fainiau - chebra, būrys, bendra dvasia (man dar teko pioniere pabūti, tai va lotuliukas.gif ), nes be sąrašo tai tikrai kažkaip neaišku, ar kas siūna, ar nesiūna, ar čia vienas siūni, o gal 20. O bijoti tai tikrai sąrašo nereikia, gi, vėlgi sakau, pačios sau šeimininkės esam, nieks nebars, jei ir nepasiūsi (o jei būsi sąraše, tai žiūrėk, vieną naktelę nepamiegosi ir pasiūsi lotuliukas.gif )

Aš tai už sąrašus pioneer.gif

O nominacijas gal pertempiam per temutę, kad ryšku būtų, po to atbarstysim, kaip manot?

1. Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis.
2. Įdomiausi aksesuarai.
3. "Techniškai" teisingiausias
4. Meistro darbas.
5. Netikėtas sprendimas.

Kas dar?
Atsakyti
Bet tai koks sujudimas doh.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Aš tai irgi už tai, kad Im-bear dalyvautų, nes prizus, kiek pamenu, ji vistiek sau nepasilieka lotuliukas.gif . Ir nominacijos šauni mintis, ir sąrašiuko reikia, kad paskui pabijotum, kad kas neužklaustų "o kaip gi tau sekasi", kai dar nebūsi net pradėjus siūti biggrin.gif . Antra vertus, niekas prie gėdos stulpo nekals, jei nepavyktų spėti, nors laiko iki gruodžio 15 dabar atrodo, kad dar oj kiek daug smile.gif
Atsakyti
Noriu pasisakyt, kad aš irgi už tai, jog Im-bear dalyvautų. Na, ir kas, kad jos meškutis turbūt iš anksto pasmerktas "Meistro darbo" nominacijai gauti.Taip ir turėtų būti, nes Im-bear tikrų tikriausia meistrė. O ir Zhuvycia-sparčiais tempais kopia meškutinių aukštumų link smile.gif Bet gi Kalėdų metas-stebuklų metas, netikėtumų, visokių staigmenų metas. Viskas gali apsiversti aukštyn kojomis rolleyes.gif

Atsakyti
Saunu thumbup.gif Matau, kad dauguma uz mano dalyvavima bigsmile.gif tai teks sudalyvauti ax.gif Ir siaip gal as irgi prizu noriu blush2.gif lotuliukas.gif

Na va kaip faina - sujudejo temuke, reiskia konkursas bus biggrin.gif Tik as irgi ne uz vietas, o uz nominacijas! Man atrodo, kad taip idomiau bigsmile.gif

Taigi siulau:

Konkurso tema - Kaledinis Meskutis ar jo draugas (galima siuti Kaledini zuikuti, eziuka, suniuka....)

Konkursantu nuotraukas siusti man iki gruodzio 15 dienos
Balsavimas vyks gruodzio 18-19 dienomis (penktadienis ir sestadienis)
Laimetojus paskelbsime gruodzio 20 diena (sekmadieni!)

Vienas autorius gali atsiusti 2 meskiuku ar jo draugu nuotraukas
Galima naudoti bet kokia iskarpa - savo autorine ar paimta is interneto
Kol nepasibaige balsavimas, savo darbeliu niekur nerodome - nei savo albumuose, nei temose, nei blogose
Del atsiunciamu nuotrauku formato pranesiu veliau

Del nominaciju dar svarstome, ane? g.gif
Atsakyti
Zhuvycia, Im-Bear, šaunuolės, sukonkretinot reikaliuką thumbup.gif
O Im-bear privalo dalyvauti, nėra jokių išskirtinių sąlygų, visos lygios lotuliukas.gif

Ir dar viena nominacija:
"Ornamentų" simpatijų prizas

Pilnas rinkinys meškiukui pasiūti: sintetinis meškutinis kailiukas, padukai, sąnariukai, akytės.
Atsakyti
Arbatėlė as nerandu,kur ten meskiukams ornamentose priedus parduoda g.gif
Mergaites,gal zinot,kur Vilniuje parduodami tie apvalus diskeliai meskiukams?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 10 28, 10:42)
Arbatėlė as nerandu,kur ten meskiukams ornamentose priedus parduoda g.gif
Mergaites,gal zinot,kur Vilniuje parduodami tie apvalus diskeliai meskiukams?

Zinau, kad GA yra plastikiniu sujungimu, o kitu niekur nera schmoll.gif

Arbatele, faina - jau viena priza turime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 28, 10:51)
Zinau, kad GA yra plastikiniu sujungimu, o kitu niekur nera  schmoll.gif

Arbatele, faina - jau viena priza turime  thumbup.gif

O, valio valio, man galvoje jau du meškiukai sukasi. O prizą ir aš tikrai tikrai skirsiu, tik dar galvoju, kokia nominacijai g.gif
Atsakyti
Ohoho blink.gif Net tris psl. turejau perskaityti lotuliukas.gif Kaip faina, kai vel visos susirinkom thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 27, 15:41)
o tu siūdama nepersistenk - ir bus ok? 

Zhuvycia, kaip cia suprasti ? lotuliukas.gif As tai zinau, kad manasis bus labai netobulas, bet pazadu stengtis is visu jegu sokiai.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 10 28, 10:15)
Ohoho blink.gif Net tris psl. turejau perskaityti lotuliukas.gif Kaip faina, kai vel visos susirinkom thumbup.gif
Zhuvycia, kaip cia suprasti ? lotuliukas.gif As tai zinau, kad manasis bus labai netobulas, bet pazadu stengtis is visu jegu sokiai.gif  lotuliukas.gif

nu netobulų bus daugiau lotuliukas.gif , po pirmojo konkurso nepasiuvau nei meškio blush2.gif , tai bus antrasis, dabar gailiuosi, kad nesimokinau su jumsi tais sąnaraiais dirbti, reiks arba mokytis arba pasuoti vėl ir dėti į krūmus rolleyes.gif
Atsakyti
Na jetau jetau, kaip man patinka tokie sujudimai biggrin.gif Net šviesiau ant dūšios pasidaro,ne tik vaikų kosuliai, mikstūros ir arbatėlės galvoj lotuliukas.gif Azartas kažkoks apėmė, norisi net du, tris meškiukus ar jų draugus siūti smile.gif tongue.gif biggrin.gif Čia aš taip dabar džiaugiuosi, gali būti, kad nė vieno nepasiūsiu lotuliukas.gif

O konkursas su nominacijomis ir prizais-puikių puikiausia idėja thumbup.gif
Mąstau , gal ir aš kokį prizą įsteigt galėčiau g.gif Na, rinkinuką nusivelt mini meškiukui ar meškiukui-sagei tikrai galėčiau suorganizuot (galėtų į jį įeit: kelių atspalvių vilna, badymo adatos, kempinėlė, sagių užsegimai, karoliukai,svarovskiukai akims ir dekorui, kaspinėliai ar nėrinukai aksesuarams ir pan.) Tik ar pasiteisintų toks prizas, jei gautų jį visai su vėlimu nedraugaujanti mergaitė? g.gif Ir atvirkščiai-ta, kuri velia, tikrai turi visokiausios vilnos ir adatų, ir kitko... Na, nežinau. Mąstysiu dar kokį ir kitą variantą.
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 10 28, 11:15)
Zhuvycia, kaip cia suprasti ? As tai zinau, kad manasis bus labai netobulas, bet pazadu stengtis is visu jegu

Taigi čia aš Im-bear taikiau, ji kai pridės savo visokių detalyčių grožybių, ant kurių jau "ranką atmušus", tai mes visos tik nosim šniurkščioti galėsim lotuliukas.gif Tai ir sakau jai, kad pasiūtų kokį negražų lotuliukas.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 28, 11:21)
nu netobulų bus daugiau, po pirmojo konkurso nepasiuvau nei meškio, tai bus antrasis, dabar gailiuosi, kad nesimokinau su jumsi tais sąnaraiais dirbti, reiks arba mokytis arba pasuoti vėl ir dėti į krūmus

Oi, Naktibalda, aš tai net nedrįsau tavęs įrašyti, tu gi tokia užsiėmusi ten visaip, bet dabar tai jau paprašyčiau - įsirašykite kokiu ten... tuoju numeriu į mūsų sąrašiuką. Man tavoji ponia Murma iš pimojo konkurso tai buvo viena įsimintiniausių thumbup.gif O dar ir kitos gi pamačiusios tokį sujudimą gal iš pirmojo konkurso prisidės, va, kaip antai Paukščiukas, Žiurbutis, Misty ir kitos mirksiukas.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 10 28, 11:32)
Na jetau jetau, kaip man patinka tokie sujudimai Net šviesiau ant dūšios pasidaro,ne tik vaikų kosuliai, mikstūros ir arbatėlės galvoj.  Azartas kažkoks apėmė, norisi net du, tris meškiukus ar jų draugus siūti  Čia aš taip dabar džiaugiuosi, gali būti, kad nė vieno nepasiūsiu.

O konkursas su nominacijomis ir prizais-puikių puikiausia idėja  thumbup.gif 
Mąstau , gal ir aš kokį prizą įsteigt galėčiau  g.gif Na, rinkinuką nusivelt mini meškiukui ar meškiukui-sagei tikrai galėčiau suorganizuot (galėtų į jį įeit: kelių atspalvių vilna, badymo adatos, kempinėlė, sagių užsegimai, karoliukai,svarovskiukai akims ir dekorui, kaspinėliai ar nėrinukai aksesuarams ir pan.) Tik ar pasiteisintų toks prizas, jei gautų jį visai su vėlimu nedraugaujanti mergaitė?  g.gif Ir atvirkščiai-ta, kuri velia, tikrai turi visokiausios vilnos ir adatų, ir kitko... Na, nežinau. Mąstysiu dar kokį ir kitą variantą.

Sujudimas - jėga, dvigubai daugiau jėgų atsirado man vėl, skraidau, meškiukai galvoje tik sukasi. Aš dar čia sugalvojau tokią sąlygą - o ką, jei siunčiam po dvi nuotraukas, bet viena iš jų - su pačia meškiuko mamyte, laikančią Kalėdinį meškiuką? Čia aš tiesiog taip, nes grynai noriu pamatyti visų mamyčių veidelius. Arba jau tada griežtai organizuojam kalėdinį MYTĄ po konkurso, kaip manot? Gal šį kartą keliai nepakiš mums kojos, kaip pernai g.gif

Ievushka, o apie prizus tai aš irgi panašius galvoju - juk koooo mums daugiau reikia, jei ne visokių medžiagų rankdarbiams? Jei aš velti nemokėčiau - būtų puius akstinas pradėti, gavus tavo prizą, jei mokėčiau - niekada nebus per daug man jokių jokių priemonių nei siuvimams, nei vėlimams, kaip ir visoms, manau lotuliukas.gif Iš vis, manau, visai nebloga idėja būtų kad visos, kurios nori skirti prizą, tegul sugalvoja ir savo nominaciją. Tada, kai jau vyks balsavimas, reikės surašyti kokias 5-6 nominacijas, ir tegul balsuojantieji surašys į jas savo norimus meškiukus. Na, iš manęs organizatorė nekokia, reikia ir jūsų pagalbos šiuo klausimu.

Ale ottt, kaip smagu man tokie sujudimai, jau jaučiu, kaip meškiukų mūzos per galvą su sparnais tranko lotuliukas.gif
Atsakyti