QUOTE(jurginelis @ 2009 10 28, 11:15)
Zhuvycia, kaip cia suprasti ? As tai zinau, kad manasis bus labai netobulas, bet pazadu stengtis is visu jegu
Taigi čia aš
Im-bear taikiau, ji kai pridės savo visokių detalyčių grožybių, ant kurių jau "ranką atmušus", tai mes visos tik nosim šniurkščioti galėsim

Tai ir sakau jai, kad pasiūtų kokį negražų
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 28, 11:21)
nu netobulų bus daugiau, po pirmojo konkurso nepasiuvau nei meškio, tai bus antrasis, dabar gailiuosi, kad nesimokinau su jumsi tais sąnaraiais dirbti, reiks arba mokytis arba pasuoti vėl ir dėti į krūmus
Oi,
Naktibalda, aš tai net nedrįsau tavęs įrašyti, tu gi tokia užsiėmusi ten visaip, bet dabar tai jau paprašyčiau - įsirašykite kokiu ten... tuoju numeriu į mūsų sąrašiuką. Man tavoji ponia Murma iš pimojo konkurso tai buvo viena įsimintiniausių

O dar ir kitos gi pamačiusios tokį sujudimą gal iš pirmojo konkurso prisidės, va, kaip antai
Paukščiukas, Žiurbutis, Misty ir kitos
QUOTE(ievuschka @ 2009 10 28, 11:32)
Na jetau jetau, kaip man patinka tokie sujudimai Net šviesiau ant dūšios pasidaro,ne tik vaikų kosuliai, mikstūros ir arbatėlės galvoj. Azartas kažkoks apėmė, norisi net du, tris meškiukus ar jų draugus siūti Čia aš taip dabar džiaugiuosi, gali būti, kad nė vieno nepasiūsiu.
O konkursas su nominacijomis ir prizais-puikių puikiausia idėja
Mąstau , gal ir aš kokį prizą įsteigt galėčiau

Na, rinkinuką nusivelt mini meškiukui ar meškiukui-sagei tikrai galėčiau suorganizuot (galėtų į jį įeit: kelių atspalvių vilna, badymo adatos, kempinėlė, sagių užsegimai, karoliukai,svarovskiukai akims ir dekorui, kaspinėliai ar nėrinukai aksesuarams ir pan.) Tik ar pasiteisintų toks prizas, jei gautų jį visai su vėlimu nedraugaujanti mergaitė?

Ir atvirkščiai-ta, kuri velia, tikrai turi visokiausios vilnos ir adatų, ir kitko... Na, nežinau. Mąstysiu dar kokį ir kitą variantą.
Sujudimas - jėga, dvigubai daugiau jėgų atsirado man vėl, skraidau, meškiukai galvoje tik sukasi. Aš dar čia sugalvojau tokią sąlygą - o ką, jei siunčiam po dvi nuotraukas, bet viena iš jų - su pačia meškiuko mamyte, laikančią Kalėdinį meškiuką? Čia aš tiesiog taip, nes grynai noriu pamatyti visų mamyčių veidelius. Arba jau tada griežtai organizuojam kalėdinį MYTĄ po konkurso, kaip manot? Gal šį kartą keliai nepakiš mums kojos, kaip pernai
Ievushka, o apie prizus tai aš irgi panašius galvoju - juk koooo mums daugiau reikia, jei ne visokių medžiagų rankdarbiams? Jei aš velti nemokėčiau - būtų puius akstinas pradėti, gavus tavo prizą, jei mokėčiau - niekada nebus per daug man jokių jokių priemonių nei siuvimams, nei vėlimams, kaip ir visoms, manau

Iš vis, manau, visai nebloga idėja būtų kad visos, kurios nori skirti prizą, tegul sugalvoja ir savo nominaciją. Tada, kai jau vyks balsavimas, reikės surašyti kokias 5-6 nominacijas, ir tegul balsuojantieji surašys į jas savo norimus meškiukus. Na, iš manęs organizatorė nekokia, reikia ir jūsų pagalbos šiuo klausimu.
Ale ottt, kaip smagu man tokie sujudimai, jau jaučiu, kaip meškiukų mūzos per galvą su sparnais tranko