QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 28, 10:51)
Oi, Naktibalda, aš tai net nedrįsau tavęs įrašyti, tu gi tokia užsiėmusi ten visaip, bet dabar tai jau paprašyčiau - įsirašykite kokiu ten... tuoju numeriu į mūsų sąrašiuką. Man tavoji ponia Murma iš pimojo konkurso tai buvo viena įsimintiniausių

Sujudimas - jėga, dvigubai daugiau jėgų atsirado man vėl, skraidau, meškiukai galvoje tik sukasi. Aš dar čia sugalvojau tokią sąlygą - o ką, jei siunčiam po dvi nuotraukas, bet viena iš jų - su pačia meškiuko mamyte, laikančią Kalėdinį meškiuką? Čia aš tiesiog taip, nes grynai noriu pamatyti visų mamyčių veidelius. Arba jau tada griežtai organizuojam kalėdinį MYTĄ po konkurso, kaip manot? Gal šį kartą keliai nepakiš mums kojos, kaip pernai

Ievushka, o apie prizus tai aš irgi panašius galvoju - juk koooo mums daugiau reikia, jei ne visokių medžiagų rankdarbiams? Jei aš velti nemokėčiau - būtų puius akstinas pradėti, gavus tavo prizą, jei mokėčiau - niekada nebus per daug man jokių jokių priemonių nei siuvimams, nei vėlimams, kaip ir visoms, manau

Ale ottt, kaip smagu man tokie sujudimai, jau jaučiu, kaip meškiukų mūzos per galvą su sparnais tranko

ačiū ačiū, nu nežinau rašausi ir dabar jau keikiu save

aš irgi norėčiau skirti prizą , tik ne gamybinį o labiau praktišką , siuvinėtą personalinį rankšluostį