QUOTE(kristinaeid @ 2009 08 10, 08:13)
labukas grazuoliu augintojos

bukit geros padekit

auginu trys orchidejas,puikiai jos pas mane augo...iki siendien...

siandien kazkaip netycia uzmaciau kad ant vienos mano grzuoles atsirado po lapais daug mazu baltu vabaliuku (kazkokie pukuoti) pirma karta gyvenime tokius pamaciau

ka man dabar daryti?galima dar ta gelyte isgelbeti,kol kitos neapsikrete? nepykit temu visu nera laiko skaityti,manau jus man greiciau padesit,nei as perskaitysiu
Greiciausiai - tai miltuotieji skydamariai. Naikinti reiktu su actaros tirpalu (milteliu galima nusipirkti senukuose, ermitaze ir didesnese sodo/darzo prekiu parduotuvese. Pries naikinant kiek imanoma gerai butu nurinkti, nuplauti. O su tirpalu apipurksti ir merkti vazoneli su saknimis. Procedura reiktu pakartoti po 10 dienu (nors as darau 3 kartus kas savaite). Sis tirpalas nuodingas, todel gerai butu, kad proceduros metu butu gerai vedinama, dar geriau butu balkone daryti, kad nelystu nei gyvunai, o ypac vaikai
QUOTE(Nosferatu @ 2009 08 10, 08:16)
reikia patarimo, turi šešias orchidejas 5 iš jų žydi, labai gausiai. O 1 sudejo pumpurus ir du men. niekaip nesiskleidžia, jau susiformavo ir žiedai , bet jie nesiskleidžia. Gal kokio turbo trašu jai reikia?-, na neisivaizduoju.
nuo turbo trasu

gali visus pumpurus numesti. Geriau pastatyti i sviesesne vieta, kad gautu rytines ar vakarines (nekaitrios) saulytes, greiciau issiskleis