Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Sveikos merginos,
Ir as turiu klausimuka..
Mano orchideja phaleonopsis nuzydejo, ir is triju ziedkociu vienas pradejo dziuti:( kazkur girdejau, kad reikia nukirpti ja ties treciu tuo nareliu, as aisku ta ir padariau. O dabar jinai man pradejo is jo leisti naujus lapus didelius tokie kaip prie saknu. labai keistai atrodo, gal zinot kaip toliau elgtis, ar cia kaip naujas koks ugliukas atsirado ar ka? gal kuri susidutrete, nes tema tokia didziule doh.gif labai lauksiu patarimo, nes nelabai ka ismanau..
Atsakyti
QUOTE(giedresaulute @ 2009 08 24, 17:41)
Sveikos merginos,
Ir as turiu klausimuka..
Mano orchideja phaleonopsis nuzydejo, ir is triju ziedkociu vienas pradejo dziuti:( kazkur girdejau, kad reikia nukirpti ja ties treciu tuo nareliu, as aisku ta ir padariau. O dabar jinai man pradejo is jo leisti naujus lapus didelius tokie kaip prie saknu. labai keistai atrodo, gal zinot kaip toliau elgtis, ar cia kaip naujas koks ugliukas atsirado ar ka? gal kuri susidutrete, nes tema tokia didziule doh.gif labai lauksiu patarimo, nes nelabai ka ismanau..

panašu,kad vaikiukas 2.gif ,o šaknų yra? gal foto įdėkit,bus aiškiau g.gif
Atsakyti
Sveikutes, prašau man patarkite ką daryti, gavau dovanų Phalika, labai gražiai ir gausiai žydi, bet įsodintas į labai maža vazonėlį ir gėlytė virsta. Šaknys sveikos ir sparčiai auga, bijau, kad jai ten maža vietos. Gal man persodinti į didesnį, ar palikti ramybei.
Atsakyti
QUOTE(daizyle @ 2009 08 24, 19:15)
Sveikutes, prašau man patarkite ką daryti, gavau dovanų Phalika, labai gražiai ir gausiai žydi, bet įsodintas į labai maža vazonėlį ir gėlytė virsta. Šaknys sveikos ir sparčiai auga, bijau, kad jai ten maža vietos. Gal man persodinti į didesnį, ar palikti ramybei.

Pati pasilik RAMYBĖJE tongue.gif O kad vazonėlis nevirstų, įdėk į stiklinę vazą su vandeniu apačioje, bet kad vanduo dar būtų toli nuo vazonėlio. Drėkinimui.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Turiu didele beda su orchidejomis sad.gif Kad ir kaip as jas myliu ir lepinu na bet vis kazkas atsitinka doh.gif

Pirmoji sukrove pumpurus prazydo vienas ziedas ir kiti visi nukrito doh.gif Nesupratau kas galejo nutikti, bet tiek to palikau ramybeje g.gif

Antroji sukrove pumpurus prazydo visa ir galiausiai lapai suglepo, kitas stiebas esantis salia be ziedu pagelto. o ziedai susisuko doh.gif Indelyje matosi, kad uzsidejo samaneles gal man reiketu ja persodinti? nezinau ne kaip elgtis doh.gif Stovi ant palanges, kur daznai buna atidarytos balkono durys gal galejo pakenkti skersvejis? g.gif Padekit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Deki**: 24 rugpjūčio 2009 - 19:56
Itariu bedas su saknimis...
Atsakyti
sveikutes , gal kas zino kodel mano gelyte is ziedztiebio leidzia lapus schmoll.gif
Atsakyti
vaikuti augina tai ir leidzia thumbup.gif as taip lauki, kad maniske kuri nors viena apsivaikuotu bet.... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Deki** @ 2009 08 24, 20:55)
Labutis 4u.gif

Turiu didele beda su orchidejomis sad.gif Kad ir kaip as jas myliu ir lepinu na bet vis kazkas atsitinka  doh.gif

Pirmoji sukrove pumpurus prazydo vienas ziedas ir kiti visi nukrito doh.gif  Nesupratau kas galejo nutikti, bet tiek to palikau ramybeje  g.gif

Antroji sukrove pumpurus prazydo visa ir galiausiai lapai suglepo, kitas stiebas esantis salia be ziedu pagelto. o ziedai susisuko doh.gif Indelyje matosi, kad uzsidejo samaneles gal man reiketu ja persodinti? nezinau ne kaip elgtis doh.gif  Stovi ant palanges, kur daznai buna atidarytos balkono durys gal galejo pakenkti skersvejis? g.gif  Padekit blush2.gif

Sitoms gelems jokiu budu negalimi skersvejai, dideli temperaturu svyravimai, ypac kai krauna pumpurus, nes tada juos visus nubarsto.
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 08 25, 11:14)
sveikutes , gal kas zino kodel mano gelyte is ziedztiebio leidzia lapus  schmoll.gif

pagooglink kas yra keikis mirksiukas.gif
Atsakyti
Keikis-tai naujai auginamas auginukas
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 25 rugpjūčio 2009 - 22:59
sveikos,

pas mano mama orchideja net kelis va tokius keikius isleidus....3 gal net... skaiciau,kad ju atskirt ir sodint atskirai nebutina g.gif ar kazka jau supainiojau? blush2.gif
ir kodel taip ju priaugo? dendr.lyg vaikus leidzia kai per daug laisto...o ph?
Atsakyti