Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Fea @ 2009 08 26, 08:24)
sveikos,

pas mano mama orchideja net kelis va tokius keikius isleidus....3 gal net... skaiciau,kad ju atskirt ir sodint atskirai nebutina g.gif ar kazka jau supainiojau? blush2.gif
ir kodel taip ju priaugo? dendr.lyg vaikus leidzia kai per daug laisto...o ph?

g.gif as tai dziaugciausi, kad maniskes taip vaikuotusi.. galesi pardavineti turguj lotuliukas.gif
o as tortadieniui gavau 3 vienodas baltas Phalaenopsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 08 26, 08:54)
g.gif as tai dziaugciausi, kad maniskes taip vaikuotusi.. galesi pardavineti turguj  lotuliukas.gif
o as tortadieniui gavau 3 vienodas baltas Phalaenopsis  doh.gif

o tai ko ji taip apsivaikavo? smile.gif ka daryt su tais vaikais? augint dar ar jau sodint atskirai? g.gif
Atsakyti
Apie sąlygas, kuriomis susiformuoja keikiai, jau esam kalbėję 4u.gif Dažniausiai tai stresinė temperatūra - augalas "pakepa"... Atskirti keikius galima, kai jie turi 2-3 lapelius ir 3-4 šaknis, ne trumpesnes kaip 5 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 26, 10:23)
Apie sąlygas, kuriomis susiformuoja keikiai, jau esam kalbėję  4u.gif  Dažniausiai tai stresinė temperatūra - augalas "pakepa"... Atskirti keikius galima, kai jie turi 2-3 lapelius ir 3-4 šaknis, ne trumpesnes kaip 5 cm  mirksiukas.gif

matyt nedaskaiciau arba ne taip suptarau blush2.gif aciu! o atskyrimas tai -nukerpi ir viskas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 08 26, 10:26)
matyt nedaskaiciau arba ne taip suptarau blush2.gif aciu! o atskyrimas tai -nukerpi ir viskas? blush2.gif

Apie keikių atskyrimą pirmoje žinutėje yra nuoroda rolleyes.gif

Atkerpama su gabalėliu žiedstiebio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 26, 10:29)
Apie keikių atskyrimą pirmoje žinutėje yra nuoroda  rolleyes.gif

Atkerpama su gabalėliu žiedstiebio  mirksiukas.gif

*****,vista as doh.gif biggrin.gif aciuuu labai, informuosiu mama,kad is vienos orches padarytu 4 biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kokios spalvos cia pas tave apsikeikiavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 26, 11:58)
O kokios spalvos cia pas tave apsikeikiavo?  ax.gif

cia pas mano mama....daba nezydi ji...tai net nezinau....ale lyg sake violetine ar tai "ruzava" su bruksneliais g.gif zodziu,paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 25, 23:59)
Keikis-tai naujai auginamas auginukas
user posted image user posted image

na aš dar nemačiau, kad taip būtų, o mano mama išsigandusi skambina ir sako, kad siūlai augt pradėjo ir lapiukas mažiukas mažiukas, tai galvoju vaikiukas
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 08 26, 14:51)
na aš dar nemačiau, kad taip būtų, o mano mama išsigandusi skambina ir sako, kad siūlai augt pradėjo ir lapiukas mažiukas mažiukas, tai galvoju vaikiukas

pas mane pacia taip augajau du lapeliai ir saknele kalasi,bet kadangi PH miniukas-tai labai didelio keikio ir nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 24, 16:28)
panašu,kad vaikiukas  2.gif ,o šaknų yra? gal foto įdėkit,bus aiškiau  g.gif

Aciu uz atsakyma, paziurejus i cia ikeltas foto manau, kad cia tas vaikiukas:) tik saknu nera, nes lapeliai maziukai dar visai, bet lauksim rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Uzaugs sakneles smile.gif
Atsakyti