Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(toscana @ 2009 09 03, 13:05)
O kaip atrodo tos nudegintos šaknys?

taip, kaip pas tave nuotraukoj wink.gif
Atsakyti
Mano phalikas išleido 2 lapelius, gražūs žali buvo ir kai jau gana didoki užaugo, žiūriu ties skrotele kažkoks kaip išdžiūvęs, išėstas plėmas blink.gif Nuo ko taip galėjo atsitikt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 03, 08:48)
as tai girdejau,kad jei per daug tresi ,tai i lapus iseina,o ziedu neduoda  verysad.gif ,juokas juokais mano viena ko tai i lapus kala,augina viena po kito ,grazu paziuret o ziedu nulis unsure.gif ,as jei ir daugiausia daviau tu trasu,nes nuo pernai pavasario nezydejo,tai galvojau,gal pades trasos,bet ...,gal tik sutapimas  g.gif

Manuju irgi kaip bliudai lapai darosi, bet ziedai irgi, kas atvaziuoja, sako, kad dirbtiniai...
O su tresimu ir man taip buvo, sakydavau aj, kam cia to reikia, o kai pamaciau skirtuma, kur geles isdentiskos su trasom ir be trasu augintos, tai negalejau patiketi, tai ir as pradejau trest, tai tikrai atsigavo visos mano apsuseles
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2009 09 03, 10:34)
Mano phalikas išleido 2 lapelius, gražūs žali buvo ir kai jau gana didoki užaugo, žiūriu ties skrotele kažkoks kaip išdžiūvęs, išėstas plėmas  blink.gif Nuo ko taip galėjo atsitikt?  unsure.gif

gali but nuo ''zulinimosi'' i pagali ziedstiebiui, kol nepamatem sunku atsakyt, cia jau kazkoks manau mechaninis pakenkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 09 04, 08:36)
gali but nuo ''zulinimosi'' i pagali ziedstiebiui, kol nepamatem sunku atsakyt, cia jau kazkoks manau mechaninis pakenkimas g.gif

kaip keista, nes tikrai niekur nesizulino atrodo ir jokių pažeidimų atrodo nebuvo verysad.gif
bandysiu vakare nufotkint ir parodyt, gal aiškiau bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulyte: 04 rugsėjo 2009 - 08:00
QUOTE(Tina* @ 2009 09 03, 22:16)
taip, kaip pas tave nuotraukoj  wink.gif

Jofana doh.gif Ot tundra, sedžiu skaitau ir galvoju, o kaip tai atrodo. *****, turbūt parduotuvėj persistengė, nes tokią jau ir gavau g.gif
O realiai tai kažkaip įtakoja augimą, jai kaip nors galima padėt? Ar tiesiog palikti. Nes dabar laistau tikrai silpnu koncentratu, tai nudegint kaip ir neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 03, 21:46)
Vakar pgl.kazkurios forumietes patarima eidama maudytis nusitempiau savo orches kad gariukais pakvepuotu,tai vaikinas pagalvojo kad visai pabludau jau  biggrin.gif  bet tai kaip fainai-ateinu siandi i virtuve ir pupuriukas prasiskleides buvo(o taip savaite neprasiskleides buvo)  wub.gif manau kad vonia turejo itakos  smile.gif

Nu jus duodat garo lotuliukas.gif

toscana, jos tokios jau ir liks. Nepersistenk - ir naujai isaugintos bus grazios.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 04, 10:15)
toscana, jos tokios jau ir liks. Nepersistenk - ir naujai isaugintos bus grazios.

Ačiū, Tina, nepersistengsiu.
Atsakyti
Patarkite, kaip persodinate?As persodinau phalenopsi specialiai orchidejoms zemese, pirkau is www.orchidejos.lt, bet jis tose zievese labai laisvai isodintas, nes pakelus uz ziedkocio jis lengvai issimti gali.Kai is parduotuves nusiperki phalenopsi, tai jis tose zemese buna tvirtais isodintas, kad pakelus tikrai neisitrauktu.Ka ne taip darau, ar taip it turi buti persodinus?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 04, 10:45)
Patarkite, kaip persodinate?As persodinau phalenopsi specialiai orchidejoms zemese, pirkau is www.orchidejos.lt, bet jis tose zievese labai  laisvai isodintas, nes pakelus uz ziedkocio jis lengvai issimti gali.Kai is parduotuves nusiperki phalenopsi, tai jis tose zemese buna tvirtais isodintas, kad pakelus tikrai neisitrauktu.Ka ne taip darau, ar taip it turi buti persodinus?Aciu 4u.gif

Taip ir turi būti smile.gif po kiek laiko viskas susitvarkys, žievės susigulės (bent jau man po kurio laiko vis reik pridėt), gėlė išleis naujų šaknų, viskas bus ok 4u.gif nelisk, tegu ramiai prisitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 09 04, 10:47)
Taip ir turi būti  smile.gif po kiek laiko viskas susitvarkys, žievės susigulės (bent jau man po kurio laiko vis reik pridėt), gėlė išleis naujų šaknų, viskas bus ok  4u.gif nelisk, tegu ramiai prisitaiko  mirksiukas.gif

Supratau, aciukas mirksiukas.gif O as galvoju, gal kazka ne taip padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 09 03, 23:34)
Mano phalikas išleido 2 lapelius, gražūs žali buvo ir kai jau gana didoki užaugo, žiūriu ties skrotele kažkoks kaip išdžiūvęs, išėstas plėmas  blink.gif Nuo ko taip galėjo atsitikt?  unsure.gif

QUOTE(mistikaa @ 2009 09 04, 08:36)

Na bandau rodyt, gal kas bus aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos čia rašiau kad vabaliukų pas mane atsirado tokių pilkų mažutyčių jie šokinėja, kažin jai kalio permaganato tirpalu paliečiau? g.gif doh.gif
Atsakyti