Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

DjeVu, tai kaip supratau, dar penkerius metus palauksi ir lėksi parmezano ragaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 09 22, 14:22)
jei tai butu realus sugulimas i lova,grubiai sakant-TAIP...skirciaus...ne todel kad nesugebeciau atleisti jam,bet todel kad nesugebeciau gyventi salia jo...apniktu pastovi panika,kur jis vel?,itarinejimai,stresai,nervai..kas is manes liktu? tik i beprotnamy schmoll.gif
isbraukciau viska...nebenoreciau to zmogaus matyti salia saves....tikrai,sakau is sirdies...
jis tai zino...pasakyta buvo is kart,dar draugaujant,kad jei kazka kazkam pajusi-pasakyk is kart man...jokio melo.anksciau ar veliau jis islys,bus dar blogiau...
jis zino:jei pasirinks toki ejima-sulos tik savo nenaudai....

mano vyras nepermiegojo su JA, tik sms susirasinejo, skambuciai, taciau jokio artumo tikrai nebuvo.na kelis kartus susitike buvo, taciau as iskarto suzinojau - atrleidau, nes labai myliu, taciau atleidau jam o ne sau....musu santykiai pasikeite nerealiai, vienas prie kito labai labai prisirise...taciau kiekvienas pasibuvimas atskirai - man prasideda klausimu o gal, jie kartu? o gal jis su kuo nors? o gal jis nesitikimas? va sito dalyko pakeisti savyje negaliu...negaliu ir viskas...bet kaip sakoma laikas gydo zaizdas....o atleisti viena karta mes visos tikrai atleisime...
QUOTE(Bajm @ 2005 09 22, 14:40)
o vat netiesa

tikiuosi, kad nusileidimas ant žemės nebus tau skausmingas 4u.gif

jeigu myli vyrą, atleisi jam viską smile.gif

butent, jei myli tai tikrai atleisi, tik netoleruosiu bent jau as ilgalaikiu santykiu....pasjusim moterukes, kada musu vyras jau nevisai musu...tik reikia buti sumanioms ir viska iskelti i pavirsiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 09 22, 10:06)
Sakoma, kad tik nedaugeliui žmonių žemėje duota sutikti savo antrą pusę....

Iki šiol aš visada nuklysdavau į kairę ne tiik mintimis, nebuvo tokio vyro, kuriam būčiau buvus ištikima, tik ištikimybės laiko tarpai buvo skirtingi. Kodėl? Todėl, kad gyvenau ta mintimi, kad gyvenimas vienas ir darau ką noriu.
Dabar noriu būti ištikima, noriu dėl savęs, ne dėl to, kad jo neiskaudinčiau. Dabar man tai yra siekiamybė ir tikslas, atsivaikščiota jau kur norėjau. Laikas išmokti kitą pamoką ir atiduoti daugiau.

Noreciau papriestarauti, del antros puses, mes sutinkame tik dazniausiai mes jas paleidziame tikedamiesi rasti dar geresni varianta. wub.gif O del tavo neistikimybes, galiudrasiai pasakyti vadinasi dar niekados nemylejai istikruju. Kai pamilsi suprasi apie ka as, ir nereikes stengtis islaikyti istikimybes, istikima busi savaime
Atsakyti
temos autoriai labai pritariu pasakymui kad tie tretieji gali buti ir iliuzija ir fantazija. Visai manau yra naturalu gyvenant kartu apie ta iliuzija fantazuoti ir isivaizduoti, juk tai jaudina ir yra malonu kai tave jaudina. Juk su gyvenimu partneriu ta aistra su laiku isblesta, tiek partneris tiek partnere susijaudina pagalvojusi apie kazka kita.
Atsakyti
anksciau ir as maniau,kad jei budama su kitu,o galvodama apie ji-bus idomu ir jaudins.... deja,neretai tekdavo nusivilt-nes kartais net vos susilaikydavau neistarus jo vardo budama su kitu doh.gif blush2.gif
tai pradejo nervint,as pradejau jaustis prastai-net budama su juo,jau nesijauciau taip gerai,kaip svajojau....
tad,manau,kad ne visada svajones gali buti tokios jaudinancios
Atsakyti
kazkada stojau piestu pries meiluzius, meiluzias ,ar tuos trecius kaip vadinama biggrin.gif dar nedaug gyvenime ragavus, bet nesenai sukuriau seima, draugystes metu buvo visko bigsmile.gif jis viena kart buvo nubeges i kaire, pati savo akim maciau jo bucini su kita, (bet cia irgi buvo aferos dalis, pati tos mergos paprasiau ,kad pasistenktu ji suviliot ir as tureciau pamatryt ju bucini) klausit ,kam? smile.gif o gi tuo metu mano gyvenime buvo tas trecias asmuo... labai blaskiausi tarp savo jausmu ,nezinojau i kuria puse pult... issiskyrem po 5beveik metu draugystes ax.gif (tipo del jo kaltes,ir po siol nezino,kad cia buvo mano suplanuota) ,nes man persunku buvo pasakyt i akis,kad noriu kazko kito, taip esu veidmaine... bet nedrystu iskaudint ziuredama i akis, aisku skaudziau smogt is nugaros... bet man paciai lengviau, juk zmogus savanaudis ... ax.gif nieko neilgai istveriau, jis atsiprasinejo,sake,kad taip nutiko, del to kad truko jausmu is mano puses,ir jaute lyg as tureciau kita (taip ir buvo) aisku as neigiau ax.gif parode ir irode,kad as esu visas jo gyvenimas,man su juo gerai, jauciuosi saugi, aprupinta,jis begalo seimyniskas,rupestingas...geras zmogus, del to ir gryzau atgal...
meiluzis taip ir liko uz borto,nors tikejos kad busiu su juo,(tas meiluzis mano buves ex) biggrin.gif su ex patyriau daug nuostabiu akimirku,romantisku begalo...
nu va jau 2metai kai susituke ,o as vel jauciu romantikos alki,tu sirdies virpuliuku alki...santykiai su ex vel atsinaujino, bet tik sms nieko daugiau,laikui begant manau neatsispirsim ir susitikimui... blush2.gif
Papildyta:
galiu pasakyti atvirai,kad leidau atsirasti 3asmeniui mano gyvenime todel,kad vyras daug dirba mokosi ir nera romantikas, truksta svelnumo, jausmingumo, ir aisku lovos reikalai nekokie...
manau gyvename tik viena karta,ir tai per trumpai, kad butu verta aukotis ir kenteti...kai truksta seimoje ko nors,as nespjaunu i tai,kad galima leisti kitam ta dali kompensuoti...suteikti jausmu ,romantikos ...
as vyro niekad nepalikciau,man jis artimas, ir brangus... bet nesijauciu pilnavertis zmogus su juo, tai ta mazyte dalele kompensuoja kitas retkarciais ax.gif
gal peiksit keiksit mane, zinau yra visokiu nuomoniu,bet as manau taip,kad jei seimoj kazko truksta nera blogai ta dali pasiimt is kitur biggrin.gif
o jei seimoj viskas ciki piki tai ir tu treciu nebuna
va tokia teorija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2009 03 30, 12:16)
bet nedrystu iskaudint ziuredama i akis, aisku skaudziau smogt is nugaros... bet man paciai lengviau, juk zmogus savanaudis ...

Bliamba, kaip tokie požiūriai mane nervuoja! Tai gal ir vagiate, tamsta? Juk žmogus - savanaudis, tai kodėl gi ne?..
Kai žmonės nori - prisigalvoja visokių pasiteisinimų sau. O gla geriau elgtis, kad pasiteisinimų nereikėtų, o jei jau pasielgėte blogai - būkite pasiruošę su pasekmėmis susitaikyti?
Atsakyti
Anksciau, man atrodo, buvo imanoma. Dabar nebe. Perdaug laisves, niekas nieko nebijo, vyrai visai nebevertina savo moteru (draugiu, zmonu) - zino, kad eile laukia vien del to, kad jis vyras... Lietuvoj dar 62% moteru... Zodziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 kovo 2009 - 13:06
QUOTE(Neila+69 @ 2009 03 30, 13:16)
kazkada stojau piestu pries meiluzius, meiluzias ,ar tuos trecius kaip vadinama  biggrin.gif  dar nedaug gyvenime ragavus, bet nesenai sukuriau seima, draugystes metu  buvo visko  bigsmile.gif  jis viena kart buvo nubeges i kaire, pati savo akim maciau jo bucini su kita, (bet cia irgi buvo aferos dalis, pati tos mergos paprasiau ,kad pasistenktu ji suviliot ir as tureciau pamatryt ju bucini) klausit ,kam?  smile.gif  o gi tuo metu mano gyvenime buvo tas trecias asmuo... labai blaskiausi tarp savo jausmu ,nezinojau i kuria puse pult... issiskyrem po 5beveik metu draugystes  ax.gif  (tipo del jo kaltes,ir po siol nezino,kad cia buvo mano suplanuota) ,nes man persunku buvo pasakyt i akis,kad noriu kazko kito, taip esu veidmaine... bet nedrystu iskaudint ziuredama i akis, aisku skaudziau smogt is nugaros... bet man paciai lengviau, juk zmogus savanaudis ... ax.gif nieko neilgai istveriau, jis atsiprasinejo,sake,kad taip nutiko, del to kad truko jausmu is mano puses,ir jaute lyg as tureciau kita (taip ir buvo) aisku as neigiau  ax.gif parode ir irode,kad as esu visas jo gyvenimas,man su juo gerai, jauciuosi saugi, aprupinta,jis begalo seimyniskas,rupestingas...geras zmogus, del to ir gryzau atgal...
meiluzis taip ir liko uz borto,nors tikejos kad busiu su juo,(tas meiluzis mano buves ex)  biggrin.gif su ex patyriau daug nuostabiu akimirku,romantisku begalo...
nu va jau 2metai kai susituke ,o as vel jauciu romantikos alki,tu sirdies virpuliuku alki...santykiai su ex vel atsinaujino, bet tik sms nieko daugiau,laikui begant manau neatsispirsim ir susitikimui... blush2.gif
Papildyta:
galiu pasakyti atvirai,kad leidau atsirasti 3asmeniui mano gyvenime todel,kad vyras daug dirba mokosi ir nera romantikas, truksta svelnumo, jausmingumo, ir aisku lovos reikalai nekokie...
manau gyvename tik viena karta,ir tai per trumpai, kad butu verta aukotis ir kenteti...kai truksta seimoje ko nors,as nespjaunu i tai,kad galima leisti kitam ta dali kompensuoti...suteikti jausmu ,romantikos ...
as vyro niekad nepalikciau,man jis artimas, ir brangus... bet nesijauciu pilnavertis zmogus su juo, tai ta mazyte dalele kompensuoja kitas retkarciais  ax.gif
gal peiksit keiksit mane, zinau yra visokiu nuomoniu,bet as manau taip,kad jei seimoj kazko truksta nera blogai ta dali pasiimt is kitur  biggrin.gif
o jei seimoj viskas ciki piki tai ir tu treciu nebuna
va tokia teorija  biggrin.gif

aš aplamai manau kad vyrai mūsų gyvenime yra tik praeiviai, kad ir kokie jie geri bebūtų...čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
neimanomas...reikia ir treciuju ir ketvirtuju..ir n-uju...svarbiausia neuzsiciklinti pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 03 30, 15:12)
aš aplamai manau kad vyrai mūsų gyvenime yra tik praeiviai, kad ir kokie jie geri bebūtų...čia tik mano nuomonė...

Labai teisingai manot. Būtent, praeiviai. Visi esam praeiviais. Pati gamta mums tai sufleruoja, bet daugelis taip suluošinti, kad to visai nesuvokia. O jeigu ir suvokia, niekaip neišsivaduoja iš vergiško paklusnumo. Jokio savitumo šiuo požiūriu.

Gamta tarytum išreiškia: "biosistemos reikalingos tik ekosistemos balansui, bet ne daugiau". Todėl ir mirštam, todėl visa ką išmokom, ištrina negrįžtamai, todėl gyvi esam tik tol, kol gebam valgyti, tuštintis ir daugintis. Tai - esminiai ir besąlygiški būties dalykai. O tai ką išsigalvoja žmogus, vien bėdos ir disharmonija. Patys protingiausi durniai esam...

Daugintis reikia, o ne ištikimybei aukotis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 03 30, 16:51)
Labai teisingai manot. Būtent, praeiviai. Visi esam praeiviais. Pati gamta mums tai sufleruoja, bet daugelis taip suluošinti, kad to visai nesuvokia. O jeigu ir  suvokia, niekaip neišsivaduoja iš vergiško paklusnumo. Jokio savitumo šiuo požiūriu.

Gamta tarytum išreiškia: "biosistemos reikalingos tik ekosistemos balansui, bet ne daugiau". Todėl ir mirštam, todėl visa ką išmokom, ištrina negrįžtamai, todėl gyvi esam tik tol, kol gebam valgyti, tuštintis ir daugintis. Tai - esminiai ir besąlygiški būties dalykai. O tai ką išsigalvoja žmogus, vien bėdos ir disharmonija. Patys protingiausi durniai esam...

Daugintis reikia, o ne ištikimybei aukotis...  bigsmile.gif
Ar jau padarėte svarų įnašą į dauginimosi procesą ?
Atsakyti