kazkada stojau piestu pries meiluzius, meiluzias ,ar tuos trecius kaip vadinama

dar nedaug gyvenime ragavus, bet nesenai sukuriau seima, draugystes metu buvo visko

jis viena kart buvo nubeges i kaire, pati savo akim maciau jo bucini su kita, (bet cia irgi buvo aferos dalis, pati tos mergos paprasiau ,kad pasistenktu ji suviliot ir as tureciau pamatryt ju bucini) klausit ,kam?

o gi tuo metu mano gyvenime buvo tas trecias asmuo... labai blaskiausi tarp savo jausmu ,nezinojau i kuria puse pult... issiskyrem po 5beveik metu draugystes

(tipo del jo kaltes,ir po siol nezino,kad cia buvo mano suplanuota) ,nes man persunku buvo pasakyt i akis,kad noriu kazko kito, taip esu veidmaine... bet nedrystu iskaudint ziuredama i akis, aisku skaudziau smogt is nugaros... bet man paciai lengviau, juk zmogus savanaudis ...

nieko neilgai istveriau, jis atsiprasinejo,sake,kad taip nutiko, del to kad truko jausmu is mano puses,ir jaute lyg as tureciau kita (taip ir buvo) aisku as neigiau

parode ir irode,kad as esu visas jo gyvenimas,man su juo gerai, jauciuosi saugi, aprupinta,jis begalo seimyniskas,rupestingas...geras zmogus, del to ir gryzau atgal...
meiluzis taip ir liko uz borto,nors tikejos kad busiu su juo,(tas meiluzis mano buves ex)

su ex patyriau daug nuostabiu akimirku,romantisku begalo...
nu va jau 2metai kai susituke ,o as vel jauciu romantikos alki,tu sirdies virpuliuku alki...santykiai su ex vel atsinaujino, bet tik sms nieko daugiau,laikui begant manau neatsispirsim ir susitikimui...
Papildyta:galiu pasakyti atvirai,kad leidau atsirasti 3asmeniui mano gyvenime todel,kad vyras daug dirba mokosi ir nera romantikas, truksta svelnumo, jausmingumo, ir aisku lovos reikalai nekokie...
manau gyvename tik viena karta,ir tai per trumpai, kad butu verta aukotis ir kenteti...kai truksta seimoje ko nors,as nespjaunu i tai,kad galima leisti kitam ta dali kompensuoti...suteikti jausmu ,romantikos ...
as vyro niekad nepalikciau,man jis artimas, ir brangus... bet nesijauciu pilnavertis zmogus su juo, tai ta mazyte dalele kompensuoja kitas retkarciais
gal peiksit keiksit mane, zinau yra visokiu nuomoniu,bet as manau taip,kad jei seimoj kazko truksta nera blogai ta dali pasiimt is kitur
o jei seimoj viskas ciki piki tai ir tu treciu nebuna
va tokia teorija