QUOTE(Enija @ 2005 10 20, 17:57)
Kaip supratau "trečiosios" rolę dažniausiai atlieka neturėjusios santuokinės patirties jaunos merginos, kurios gerai nesigilina į reikalo esmę, tiki suvedžiotojo "susižavėjimais" ir tuo kad jos ypatingesnės už žmoną, laiko pačiu didžiausiu privalumu- savo jaunystę ir galvoja, kad jos gimė kažkuo geresnės už tą nepažįstamą, bet vistiek blogą žmoną. Tos, kurios ištekėjusios, dažniausiai atlaidžiai žiūri į galimus ar esamus vyro nuklydimus, vadovaujasi nuostata: Kas tas vienkartinis paklydimas, palyginus su visu gyvenimu?"
Negalime užgarantuoti už žmogų kuris šalia, bet save sutramdyti galime.
Negalime užgarantuoti už žmogų kuris šalia, bet save sutramdyti galime.
Visai nebutinai! Netekejusios, issiskyrusios, istekejusios - "trecios" role gali prisiimti bet koki statusa turinti moteris. Ir toli grazu ne kiekviena gilinasi i reikalo esme. Jei tai tik trumpas nuotykis? Arba is romano tikimasi tik maloniu akimirku ir nieko daugiau?
Nebutinai tos treciosios jaunesnes, grazesnes ar idomesnes. Kartais jos tik kitokios, nepazistamos, "naujos". Karta man demesi eme rodyti vyras, kurio zmona man atrode zymiai grazesne uz mane. Bet jam atrode kitaip.

Nemanau, kad mylinti moteris gali ramiai priimti vyro neistikimybe. Nesvarbu, nuotykis tai ar rimtas romanas.

Nebeskauda, kai nebemyli, kai gyveni kartu del bendro ukio, del vaiku geroves, ir pati pasidarai "i sona". Tuomet "tik nuotykis" nebaisus, vyras neiseis