Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

QUOTE(Enija @ 2005 10 20, 17:57)
Kaip supratau "trečiosios" rolę dažniausiai atlieka neturėjusios santuokinės patirties jaunos merginos, kurios gerai nesigilina į reikalo esmę, tiki suvedžiotojo "susižavėjimais" ir tuo kad jos ypatingesnės už žmoną, laiko pačiu didžiausiu privalumu- savo jaunystę ir galvoja, kad jos gimė kažkuo geresnės už tą nepažįstamą, bet vistiek blogą žmoną. Tos, kurios ištekėjusios, dažniausiai atlaidžiai žiūri į galimus ar esamus vyro nuklydimus, vadovaujasi nuostata: Kas tas vienkartinis paklydimas, palyginus su visu gyvenimu?"
Negalime užgarantuoti už žmogų kuris šalia, bet save sutramdyti galime.

Visai nebutinai! Netekejusios, issiskyrusios, istekejusios - "trecios" role gali prisiimti bet koki statusa turinti moteris. Ir toli grazu ne kiekviena gilinasi i reikalo esme. Jei tai tik trumpas nuotykis? Arba is romano tikimasi tik maloniu akimirku ir nieko daugiau?
Nebutinai tos treciosios jaunesnes, grazesnes ar idomesnes. Kartais jos tik kitokios, nepazistamos, "naujos". Karta man demesi eme rodyti vyras, kurio zmona man atrode zymiai grazesne uz mane. Bet jam atrode kitaip. ax.gif Ir suprask cia ka nors..
Nemanau, kad mylinti moteris gali ramiai priimti vyro neistikimybe. Nesvarbu, nuotykis tai ar rimtas romanas. cry.gif
Nebeskauda, kai nebemyli, kai gyveni kartu del bendro ukio, del vaiku geroves, ir pati pasidarai "i sona". Tuomet "tik nuotykis" nebaisus, vyras neiseis schmoll.gif ir namai nesugrius.
Atsakyti
Galvoju dabar.. gal as nenormali? blink.gif Nu netraukia manes kiti vyrai - visi man jie belyciai..nesvajoju ir nefantazuoju as apie juos ir gatvej nenuziurineju (man labiau patinka gatveje i moteris ziuret tongue.gif ) Ir vienintelis mano sapnu, fantaziju herojus yra mano vyras wub.gif Va, jei buciau nusiziurejus koki konkretu zmogu, kuriam kazka jausciau, tuomet gal imanoma visa tai butu. Bet dabar...nesuprantu kaip galima fantazuoti ar galvoti apie kazkoki svetima vyra, kuriam tu nieko nejauti.. blink.gif
Nesuprantu to pasakymo : "inkstinktai valdo"..nu nesuprantu. Man labiau tinka pasakymas: "jausmai valdo"

Ar daugiau tokiu "nenormaliu" kaip as yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2005 10 28, 14:09)
Galvoju dabar.. gal as nenormali? blink.gif Nu netraukia manes kiti vyrai - visi man jie belyciai..nesvajoju ir nefantazuoju as apie juos ir gatvej nenuziurineju (man labiau patinka gatveje i moteris ziuret  tongue.gif ) Ir vienintelis mano sapnu, fantaziju herojus yra mano vyras  wub.gif Va, jei buciau nusiziurejus koki konkretu zmogu, kuriam kazka jausciau, tuomet gal imanoma visa tai butu. Bet dabar...nesuprantu kaip galima fantazuoti ar galvoti apie kazkoki svetima vyra, kuriam tu nieko nejauti.. blink.gif
Nesuprantu to pasakymo : "inkstinktai valdo"..nu nesuprantu. Man labiau tinka pasakymas: "jausmai valdo"

Ar daugiau tokiu "nenormaliu"  kaip as yra?  unsure.gif

drinks_cheers.gif tada as tau i chebra... mirksiukas.gif na gal tik skirtingai, negu tu, as pasiziuriu i koki grazu vyra gatvej biggrin.gif na bet jis manes tikrai nemasina... biggrin.gif is kitos puses, as gatvej atkreipiu demesi ir i grazia moteri... bet cia tiesiog elementarus smalsumas, o ne kazkokios erotines fantazijos paieskos biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau kazkaip anksciau man atrode kad gyvenimas be treciuju asmenu seimoje iprastas dalykas, bet kuo toliau tuo labaiu man atrodo kad tai labai retas atvejis.Gerai jei tik prifantazuoji o jei tos fantazijos jau virsta tikrove g.gif Kur nepasiziuri tai vyras zmona apgavo tai zmona vyra paliko,nors ir gyveno sau kaip balandeliai doh.gif reiskia anksciau ar veliau tos iliuzijos tampa realiu gyvenimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 28 spalio 2005 - 14:48
Arti, ir as prasausi i tavo draugija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagu, kad daugiau bendraminciu atsirado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2005 10 28, 18:44)
Smagu, kad daugiau bendraminciu atsirado thumbup.gif

Pasisiūlyčiau ir aš į draugiją. drinks_cheers.gif Nes šiai dienai tikrai nesidairau trečios pusės. Kai su vyru gyvenau, buvo visko. Ir aš manau, kad žmonės ieško kur geriau. Jei turimas partneris visų tavo poreikių (jokiu būdu nekalbu vien apie seksualinius) nepatenkina, eini ir ieškai, savaime poreikis yra. Treti asmenys be reikalo neatsiranda. O kai su žmogum gera, nesvarbu, galima ir pasipykt kartais, be konfliktų manau tik nemąstantys žmonės apsieina. Yra posakis: "Jei žmonės visais klausimais sutaria, reiškia vienas iš jų nemąsto". Svarbu, kad gautusi kažkas iš tų konfliktų, kažką išsiaiškintų abu. Ir vėl būtų laimingi. Ir jaustusi taip.Tada nereiks jokių trečiųjų.
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2005 10 28, 14:09)
Galvoju dabar.. gal as nenormali? blink.gif Nu netraukia manes kiti vyrai - visi man jie belyciai..nesvajoju ir nefantazuoju as apie juos ir gatvej nenuziurineju (man labiau patinka gatveje i moteris ziuret  tongue.gif ) Ir vienintelis mano sapnu, fantaziju herojus yra mano vyras  wub.gif Va, jei buciau nusiziurejus koki konkretu zmogu, kuriam kazka jausciau, tuomet gal imanoma visa tai butu. Bet dabar...nesuprantu kaip galima fantazuoti ar galvoti apie kazkoki svetima vyra, kuriam tu nieko nejauti.. blink.gif

Ar daugiau tokiu "nenormaliu"  kaip as yra?  unsure.gif

Labas, kolege. Manęs irgi netraukia kiti vyrai, kad leisčiausi į kokius nors santykius. Mėgstu tik pamatyti preivių žvilgsnius nukreiptus į save. Man tai reiškia, kad mano išvaizda tvarkoje ir nieko daugiau. Žinau, jei maniškis išeitų- likčiau viena, nes neįsivaizduoju kad galėtų būti kitaip. O ta mintis, kad sėdėdama su vaikais galiu tapti intrigos auka, mane liūdina, nes kokia gera žmona bebūčiau, jei užeis vyrui noras paįvairinti- tai jokiomis tobulybėmis nesulaikysiu.
Atsakyti
Ir aš tokia pati rolleyes.gif Netraukia, nenoriu jokių kitų, išskyrus savąjį wub.gif
Bet tikrai nesakau, kad taip bus visada, juo labiau kai žinau, kad jau buvo pora kartų, kai labai stipriai domino ir kitas vyras. Tik aišku, tai buvo tik mintys, fantazijos.... nieko daugiau. Aišku, viskas praėjo ir dabar vėl vienintelį vyrą matau šioj žemėj laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2005 09 21, 15:43)
Be minčių, sapnų ir fantazijų apie kitus turbūt nė vienas nenugyvena gyvenimo... Bet kai brangini tą, su kuriuo esi, tai pasistengi nuvyt tas mintis šalin.

Raduga,visiskai su tavim sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada dar ir mane priimkit, tik as skiriuosi gal tuo, kad nesmerkiu ne vienos "treciosio", man dr kartais ju ir gaila...
Atsakyti
Vyro ar moters "ėjimas į kairę" gali pasibaigti dvejopai: arba suprasi, kad jau pašonėje turi tikrai stebuklingą žmogų ir TIK jis daro tave laimingą, arba kad tas, kuris pašonėje nieko vertas ir reikia kuo greičiau nuo jo sprukti. Manau kartą per 10 metų santuokos pvz, toks pasitikrinimas būtinas. Nebent norit gyvent kaip pelytės visą gyvenimą ir valgyt olandišką sūrį parmezano neragavusios lotuliukas.gif
Atsakyti