QUOTE(roof @ 2005 09 23, 09:05)
Bet tai ka, as ir parasiau pirmoje zinuteje - zmogiska (nuodeminga) prigimtis... Negalima lyginti zmogaus ir Dievo sunaus... Jei jau apie tas nuodemes - tai neistikimybe nera isskirta kaip viena is didziausiu nuodemiu... Didziausia nuodeme yra PUIKYBE, kai zmogus pats sau tampa Dievu, ir, kai nusprendzia, kad jo galioje smerkti, teisti ar isteisinti kitus... Na, bet nenukrypkim i religija...
As asmeniskai nenoreciau gyventi salia tokio zmogaus, kuris man suklupus, ismestu mane is savo gyvenimo, (cia perkeltine prasme - ismestu, nes realiai - nesu vyro islaikytine) o noreciau, kad man paduotu ranka ir padetu atsikelt...
As asmeniskai nenoreciau gyventi salia tokio zmogaus, kuris man suklupus, ismestu mane is savo gyvenimo, (cia perkeltine prasme - ismestu, nes realiai - nesu vyro islaikytine) o noreciau, kad man paduotu ranka ir padetu atsikelt...
roof, sutinku, visi mes nuodemingi....bet ar tau tai butu gera paguoda jei nukreiptum realiai savo mintis ir veiksmus kitur? pamodeliuokime gal:)