Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Mano naujasis darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 09 07, 21:55)
Ligvita, super liemene, atrodo taip apt graziai kaip ir originalas, o gal net ir graziau, nes man zydra mielesne nei balta  thumbup.gif  wub.gif

Aciu mieloji, man zydra nelabai... na bet cia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Vis grožiuosi jūsų darbais wub.gif wub.gif wub.gif , seilę varvijau, kol pati čiupau vąšelį į rankas. Ir štai kas gavosi ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 09 08, 11:04)
Vis grožiuosi jūsų darbais  wub.gif  wub.gif  wub.gif , seilę varvijau, kol pati čiupau vąšelį į rankas. Ir štai kas gavosi  ax.gif

Va čia tai blynai bigsmile.gif Kiek laiko vargai?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 09 08, 12:36)
Va čia tai blynai bigsmile.gif Kiek laiko vargai?

4u.gif
Labai greit jie man nėrėsi mirksiukas.gif . kažkaip neskaičiavau kiek laiko, nes amžinai keli darbai pradėti doh.gif , tai prie vieno, tai prie kito puolu blush2.gif
Atsakyti
Ašarėle, labai įdomus ir originalus sprendimas
Atsakyti
Mano naujas šalikas "Ruduo". Visą savaitgalį kabliavau, namuose liko vos keli gabalėliai rudų atspalvių siūlų. O dabar laukiu nesulaukiu šaltų orų rolleyes.gif
user posted image

Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad kai neriu ar mezgu kažką, ko labai seniai norėjau, tai vos ne dvigubai greičiau išeina negu su kitais darbais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 08 rugsėjo 2009 - 13:34
Ir čia pagirsiu wink.gif Labai dailu
Atsakyti
geras budas atsikratyti siulu likuciu smile.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Pasirodžiau nertų/megztų vestuvinių suknelių temoje, bet dar pasigirsiu ir čia blush2.gif
Apačią man pasiuvo, viršų nusinėriau pati. Akivaizdu, Lauros Biagotti (ar kaip ten jinai) tunikos motyvais smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 09 08, 10:04)

Orginalus darbelis ir tikrai šauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti