Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 14:37)
Ir čia pagirsiu wink.gif Labai dailu

Ačiu 4u.gif

QUOTE(sigridaU @ 2009 09 08, 14:38)
geras budas atsikratyti siulu likuciu smile.gif labai grazu wub.gif

Siūlai susinaudoja ir gražiai įvairios spalvos ant tokio rašto atrodo, bet jau mazgeliai gun_bandana.gif
QUOTE(saulala @ 2009 09 08, 16:41)
Pasirodžiau nertų/megztų vestuvinių suknelių temoje, bet dar pasigirsiu ir čia  blush2.gif
Apačią man pasiuvo, viršų nusinėriau pati. Akivaizdu, Lauros Biagotti (ar kaip ten jinai) tunikos motyvais  smile.gif

Lauros nepažįstu mirksiukas.gif , bet suknelė nuostabi. Kaip šauniai originaliai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 08 rugsėjo 2009 - 17:16
Pasirodžiau nertų/megztų vestuvinių suknelių temoje, bet dar pasigirsiu ir čia  blush2.gif
Apačią man pasiuvo, viršų nusinėriau pati. Akivaizdu, Lauros Biagotti (ar kaip ten jinai) tunikos motyvais  smile.gif

Žiūrinėjau temą Osinkoj ir galvojau, kad visoms narpliojančiom šį tinklą pakabinčiau po medalį hihihi.gif Labai įspūdinga good.gif
Atsakyti
Saulala, tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

labai labai grazu. O jau kiek kruopstumo ir kantrybes tokie neriniai reikalauja bigsmile.gif
Atsakyti
Saulala- tiesiog neimanoma nepagirti user posted image

Tomiene- salikutis, pirstineles -tobulai pasiruosta user posted image
Atsakyti
Labai aciu visoms, mane pagyrusioms!
4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai graziai ir puosniai atrodo. thumbup.gif uzsinorejau ir as tokios sukneles. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
saulala kokia superinė suknia thumbup.gif ,labai originalu.
Atsakyti
saulala, wub.gif grazus, kruopstus darbelis wub.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
saulala...
Na tikrai labai dailu.
Taip į dešimtuką, nei per daug ,nei per mažai smile.gif
Atsakyti
saulala- viskas tiesiog tobula thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Saulala,

negaliu atsižiūrėt į suknią bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

norėjau paklausti,gal turit kokią schemą ar panašiai? smile.gif kaip išdėliot taip gražiai.... blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti