Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Duniu @ 2009 07 24, 12:00)

tam, kad zinotume, kada O buvo. Pvz , kad ir as, jei ne grafikas, tikrai buciau ND toliau nedarius (na nebent gautusi netycia, bet po maratono abejoju biggrin.gif ). Apie nestuma jis paliudija, tik uzsitesus DPO. O siaip su juo idomiau mmm laukt, vis kazkoks postumis i prieki belaukiant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 12:03)
Ir as ziurejau,ziurejau,visi jie skirtingi drinks_cheers.gif Ir tas skirtumas nieko nereiskia schmoll.gif Bet matyt jau cia mums liga tas BT matavimas ir O tai tikrai pagauti gali su BT thumbup.gif

gali pagauti o gali ir ne... mano pvz atveju O tikrai ne tada kai rode grafikas buvo g.gif taigi, vel nemaza paklaida...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 11:57)
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 24, 11:54)

kelinta cikla matuoji? kiek pa tave dpo?

matuoju pirmą ciklą, aną tik pačiam gale matavau, DPO tada buvo 14 d.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 12:04)

tam, kad zinotume, kada O buvo. Pvz , kad ir as, jei ne grafikas, tikrai buciau ND toliau nedarius (na nebent gautusi netycia, bet po maratono abejoju  biggrin.gif ). Apie nestuma jis paliudija, tik uzsitesus DPO. O siaip su juo idomiau mmm laukt, vis kazkoks postumis i prieki belaukiant rolleyes.gif

cia tai tiesa 4u.gif BT matavimas itraukia kaip reikalas biggrin.gif vis periodiskai ziuriu ir ziuriu i ta savo grafika doh.gif biggrin.gif kaip ozka i nudazytus vartus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 24 liepos 2009 - 11:12
QUOTE(Duniu @ 2009 07 24, 12:08)
gali pagauti o gali ir ne... mano pvz atveju O tikrai ne tada kai rode grafikas buvo g.gif taigi, vel nemaza paklaida...

na kaip bebutu vis daugiau info rolleyes.gif . Sudedi viska isskiras, O "skausmus", OT , BT, gine ir jau kompleksiniu metodu gali spresti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 07 24, 12:11)
kaip ozka i nudazytus vartus biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif as irgi, per diena kelis kartus "patikrinu", lyg kazkas galejo pasikeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
taip niezti man NT pasidaryti doh.gif biggrin.gif negaliu bigsmile.gif suprantu anksti,bet tiek ju prisipirkai biggrin.gif aisku, reikia laukti kol 12 d po pregnyl praeis cool.gif nebent noriu paziureti kaip NT vaiduokliukas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 12:14)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  as irgi, per diena kelis kartus "patikrinu", lyg kazkas galejo pasikeisti  lotuliukas.gif

ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 12:14)
Sudedi viska isskiras

to tai nelabai pas man ir,bent jau ne kiekviena karta...tiksliau pasakiu, nelabai jauciu,nes gyd. kartais stebisi, sako o viduj (suprask gimdoj g.gif ) ju daug...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 24, 12:22)
to tai nelabai pas man ir,bent jau ne kiekviena karta...tiksliau pasakiu, nelabai jauciu,nes gyd. kartais stebisi, sako o viduj (suprask gimdoj g.gif ) ju daug...

Tai kaip cia neseniai skaiciau, rase tom dienom stengtis gerti daugiau vandenuko, tai ju padaugeja ax.gif Kitur rase, kad su dviem pirstais, kazkaip ten paciai viduj pabandyt ikist, bet man kazkaip baisu butu, del visokiu uzkretimu blush2.gif Gine mate, vadinasi viskas tvarkoj, yra ir kitokiu pojuciu pgl kuriuos apie O spresti galima 4u.gif
Atsakyti
O ka jus apie tai galvojate??? as jau nezinau ka ir galvoti. Nesulaukiu tu mm...

http://www.babyplan.ru/profile/31260 15 CD buvo daryta inseminacija (IUI).
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 24, 12:58)

Neturiu jokiu minciu g.gif Keistai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 24, 11:58)
O ka jus apie tai galvojate??? as jau nezinau ka ir galvoti.  Nesulaukiu tu mm...

http://www.babyplan.ru/profile/31260  15 CD buvo daryta inseminacija (IUI).

As neisivaizduoju g.gif O gal visgi tu nestuke.gif wub.gif Juk buna ir taip ,kad NT ilgai nerodo cool.gif
Atsakyti