Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Delena @ 2009 07 24, 12:58)
O ka jus apie tai galvojate??? as jau nezinau ka ir galvoti.  Nesulaukiu tu mm...

http://www.babyplan.ru/profile/31260  15 CD buvo daryta inseminacija (IUI).

Delena console.gif kiek skaiciau nuo dufastono vartojimo mmm gali veliuoti ir 10 dienu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 24, 11:58)
O ka jus apie tai galvojate??? as jau nezinau ka ir galvoti.  Nesulaukiu tu mm...

Ne nu - bet tokio keisto grafikiuko dar nesu mačiusi... g.gif
Bet šiaip mano ginė yra pasakojusi, kad kitoms merginom mm trunka tik 2 dienas, nes organizmas per greitai pradeda gaminti testosteroną ir labai sutrumpėja mmm. Ar kažkas panašaus... tai gal čia tas vienos dienos patepliojimas tau ir buvo mmm? Nes juk BT tai gana smarkiai pakritusi.. g.gif
Atsakyti

o del aiskumo gal planuoji visgi HCG pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 24, 13:13)
o del aiskumo gal planuoji visgi HCG pasidaryti g.gif
Kam tos viltys unsure.gif , temperatūra žema, NT neigiamas. Kas paaiškės, jei bus neigiamas? Nereikia schmoll.gif Nors NT dar šiandien būčiau padariusi.

Skambinčiau gydytojai kuri IUI darė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 24 liepos 2009 - 12:21
Abo Paskelbta Šiandien, 13:16
(Duniu @ 2009 07 24, 13:13)
o del aiskumo gal planuoji visgi HCG pasidaryti

Kam tos viltys , temperatūra žema, NT neigiamas. Kas paaiškės, jei bus neigiamas? Nereikia Nors NT dar šiandien būčiau padariusi.

HCG pasidaryt vien tam, kad jei jis neigiamas - nera ko toliau duphastona gerti ir harmonus i save farsiruoti. Nors sako, kad jei turi prasideti mmm prasideda ir geriant duphastona, bet kam ji kimsti i save toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 24, 13:16)
Kam tos viltys unsure.gif , temperatūra žema, NT neigiamas. Kas paaiškės, jei bus neigiamas? Nereikia  schmoll.gif Nors NT dar šiandien būčiau padariusi.

Skambinčiau gydytojai kuri IUI darė...

na kol nera mmm... viltis turi buti 4u.gif nezinau kaip del zemos temp g.gif (visokiu baby plan sekmingu nestuke.gif grafiku prisiziurejau) bet tai neigiamas NT tikrai dar ne rodiklis...nors kaip ir minejau, dufastonas daznai mmm taip pat sulaiko g.gif siaip jei baisiai nervas ema, tai geriausiais ir patikimiausiais variantas yra HCG tyrimas 4u.gif tik tiek ir norejau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingutevi,2009 07 24, 13:50]
Kam tos viltys , temperatūra žema, NT neigiamas. Kas paaiškės, jei bus neigiamas? Nereikia Nors NT dar šiandien būčiau padariusi.[/quote]
HCG pasidaryt vien tam, kad jei jis neigiamas - nera ko toliau duphastona gerti ir harmonus i save farsiruoti. Nors sako, kad jei turi prasideti mmm prasideda ir geriant duphastona, bet kam ji kimsti i save toliau g.gif
[/quote]

Man mmm prasidėjo po duphastono nutaukimo

beje mano gydytoja liepė gerti folį ir vit. E, bet jį gerti nuo pirmos mmm dienos iki O, paskui nutraukti iki kito ciklo
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš ką tik grįžau su atsakymu, prolaktino norma 102-496 mano 331,4 thumbup.gif O ir O įtariu jau įvyko, kaip manot g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 24, 13:54)
Man mmm prasidėjo po duphastono nutaukimo
beje mano gydytoja liepė gerti folį ir vit. E, bet jį gerti nuo pirmos mmm dienos iki O, paskui nutraukti iki kito ciklo

2 ciklus, kai nebuvo O, geriant duphastona mm prasidejo po 2 baigus ji gerti. O va treciaji cikla kai ivyko O, mm parejo tik po 12 dienu pabaigus duphastona, kaip ir priklausytu praejus 14 DPO.
Todel manyciau jei nera nestuke.gif toliau gerti duphastona netikslinga...
Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 24, 13:56)
Sveikutės  4u.gif  aš ką tik grįžau su atsakymu, prolaktino norma 102-496 mano 331,4  thumbup.gif  O ir O įtariu jau įvyko, kaip manot  g.gif

Tai gerti Brom. kaip ir netikslinga? g.gif
O linija greiciausiai ryt nubres bigsmile.gif
Papildyta:
kad vyko O, o ne, kad ryt vyks O. Parasiau pries tai, labai jau neaiskiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 14:00)

Tai gerti Brom. kaip ir netikslinga?  g.gif
O linija greiciausiai ryt nubres  bigsmile.gif
Papildyta:
kad vyko O, o ne, kad ryt vyks O. Parasiau pries tai, labai jau neaiskiai  blush2.gif

Na dar pagersiu keletą dienelių iki echo o daugiau įtariu ir nebereiks g.gif Ieškosim kitų priežasčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 07 24, 13:08)
Ne nu - bet tokio keisto grafikiuko dar nesu mačiusi... g.gif
Bet šiaip mano ginė yra pasakojusi, kad kitoms merginom mm trunka tik 2 dienas, nes organizmas per greitai pradeda gaminti testosteroną ir labai sutrumpėja mmm.  Ar kažkas panašaus... tai gal čia tas vienos dienos patepliojimas tau ir buvo mmm? Nes juk BT tai gana smarkiai pakritusi.. g.gif

tai, kad man tu mm... ir nebuvo, pasirode rudos isskyros laselis ir viskas.
Atsakyti

O kaip siaip savijauta, gal kokius pozymius jauti? Tikrai buna, kad NT velai parodo, ar siandien nesidarei dar? ax.gif
Atsakyti